MUA Smokin Palette…

MUA Smokin'Palette

 

MUA daar gaan we weer is een geweldig Budget merk met geweldige producten! toen ik het Smokin’Palette zag wist ik dat ik snel een bestelling moest gaan plaatsen! want wat een geweldig palette met geweldige kleuren!

MUA Smokin palette

 

Om te beginnen zit het palette in het bekende MUA Doosje maar het is iets groeter en dikker als de andere paletten, dit omdat er ook nog een eye pencil bij zit! en de oogschaduws wat groter zijn!

Het Smokin Palette van MUA is een Dupe voor het Urban Decay Smoked palette…

daar zijn meerdere artikelen over te vinden maar niet 1 waarvan ik dacht ja hier zie je het heel goed! toch even een linkje naar een artikel over de vergelijking!

MUA Smonin'Palette...

 

Make up Academy Smokin'Palette

 

Ik heb zelf het Smoked palette niet maar zo te zien hoef ik die ook zeker niet aan te schaffen want het MUA Palette is gewoon praktisch hetzelfde! De kleuren zijn zo mooi!! en dan zit er ook nog een Eye pencil bij! wat ik daarbij wel mis is een dop!

MUA Green & Grey

 

Beautyfull colours

 

even de kleuren van dichtbij bekijken! vooral de Groene, bordeaux kleurige en de Blauwe kleur vind ik super mooi!

MUA Smokin'eye pencil

 

En hier is dan het oog potlood en wat ik al zei, ik snap niet dat er geen dop op zit… het potlood zit namelijk met een plak spulletje vast gemaakt in het palette maar het is een gedoe om hem eruit te krijgen, dus je wil hem snel ergens anders in hebben, maar dat is dus wat onhandig zonder dop!

MUA Swatches smokin palette

Hier zijn de Swatches incl het oogpotlood! de Kleuren zijn echt super en super gepigmenteerd! ook het oogpotlood is super fijn! Hij glijd echt heel makkelijk, is creamy en zelfs met water en zeep moeilijk weg te krijgen dus blijft ook heel goed zitten!

swatches Smokin palette MUA

De swatches van dichtbij! kijk even wat een kleuren! ik ben echt heel erg onder de Indruk!! (alweer!!)

achterkant MUA Palette

 

De Achterkant van het palette met de namen van de kleuren… en natuurlijk de ingrediënten!

look 10

 

look 8

 

look 7.

 

look 6

 

look 5

 

look 4

 

look 3

 

look 2

 

look 1

 

De Look die ik gemaakt heb met het palette, ik heb Ghost, Fantasy, chaos en wicked gebruikt en glory op het wenkbrauw bot.

Het is niet de mooiste look die ik ooit gemaakt heb zeg maar, maar ik moet nog even vaker met het palette spelen om er mooie looks mee te maken! ik vind het echt weer een geweldig palette van MUA.

Het palette is te krijgen in de Webshop van MUA voor 7,18€ , ze hebben geweldige producten en de verzendkosten zijn ongeveer 6€ naar Nederland. het is dus zeker de moeite waard om eens te gaan kijken!

wat vinden jullie van dit palette? en hebben jullie al eens wat besteld bij MUA?

Laat een reactie achter bij de Comments en natuurlijk zou ik het leuk vinden als jullie mij gaan volgen op Bloglovin’, twitter, Instagram en Youtube

Advertenties

5 thoughts on “MUA Smokin Palette…

  1. Mooie palette deze wilde ik toen ook graag mee nemen met mijn bestelling helaas uitverkocht ( zul je net altijd zien), je hebt er ook een mooie look mee gemaakt! x

  2. Pingback: Kort nieuws!!! MUA (make up academy) komt naar Nederland!! | mywickedweirdlife

  3. What a pleasant discovery after long drawn out hours of online browsing
    and studying of inconsequential and misleading substance. Your webpage is likme a needle in a haystack and also a gold-mine of quality information. Congrats on making such ann effective site!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s