Action Beauty Secrets Lijn Melon en Lime…

Action Beauty Secrets Melon Lime

 

Ik vind het weer eens tijd worden voor een Action Product!! Of eigenlijk een aantal! Ik had jullie al verteld dat ik niet zo dol ben op de Shower Foam van the Beauty Secrets lijn… Maar deze lijn heeft nog een aantal producten die ik wel heel fijn vind… Namelijk een Scrub van Zeezout, Shower cream en Boddy Butter Cream…

De lekkerste geur vind ik Melon en Lime… en deze ga ik vandaag aan jullie laten zien!

Beauty secrets lijn Melon en Lime

 

De Verpakkingen en de uitstraling van deze Producten doen me erg denken aan Rituals, ze hebben ook dat Hele Zen gebeuren… Maar ik moet zeggen dat vind ik eigenlijk wel leuk vind. Ze hebben een aantal geuren maar ik heb gekozen voor de Mintgroene, Melon en Lime! een heerlijke Frisse geur die doet denken aan groene thee! Ik vind hem heerlijk fris.

Beauty Secrets Body scrub seasalt

 

De Scrubzout is gemaakt met Zeezout, als je een wondje hebt of iets dergerlijks is dat niet zo fijn want dat prikt, maar het ontsmet wel! en de Verpakking is echt Huge!! er zit 500 gram scrubzout in!! heerlijk!

bodyscrub ingrediënten

 

De Ingrediënten voor de Liefhebber…

bodyscrub beauty secrets Action Uitleg

 

De uitleg hoe hem te gerbuiken…

Scrub

scrub op mijn vinger

 

De Scrubzout is lekker grof en olieachtig en ruikt echt heerlijk fris lime/ groene thee achtig, de meloen snap ik trouwens niet zo!

scrub van zeezout action

 

Zo ziet hij er een beetje uitgesmeerd uit…

De scrub is echt heel fijn en een beetje olieachtig en hij doet zijn werk gewoon goed!

Beauty Secrets Body Butter Cream

 

De Bodycream…Een pot van 200 ML

Beauty Secrests Body Butter

 

bodybutter ingrediënten

 

ook van de Body Butter Cream voor de Liefhebber de Ingrediënten…

uitleg bodybutter

 

De Uitleg op de achterkant…

Bodybutter van Action

 

Hygiënisch verpakt met een tussendeksel! zo weet je ook zeker dat niemand er met zijn handen in heeft gezeten in de winkel!

Body butter Action Beauty Secrets

En zo ziet de Body Butter Cream eruit! en ik denk dat Bodybutter Cream de juiste benaming is want het is meer een dikke Crème dan een Bodybutter!

Bodycream Action op mijn vinger

Op Mijn vinger zie je nog beter dat het hier echt om een Crème gaat… Maar ook deze crème ruikt heerlijk fris!

bodycream action op mijn hand

Uitgesmeerd! en wanneer je nog verder smeert trekt het goed in de huid.

Heerlijk om in combinatie te gebruiken met de Scrub en de douche Crème. De Geur blijft dan heerlijk lang hangen!

shower cream Beauty Secrets

De Douche Crème zit in een Tube…

Ingrediënten Shower cream Beauty secrets action

De ingrediënten voor de liefhebber… wat ik wel apart vind is dat hier SLES in zit terwijl in de Foam SLS zit wat agressiever is. maar dat is dus wel een pluspunt van de Shower cream de zeep die erin zit is minder agressief.

Shower Cream Beauty Secrets Action

Het verhaal op de achterkant van de Tube…

dop Beauty Secrets action shower cream

De Dop…

Shower cream

shower cream action

Een mooie glanzende lekker ruikende crème, die niet zoals de foam erg naar Zeep ruikt maar gewoon de frisse geur heeft van de Groene thee achtige Limoen!

Dit waren de drie producten die ik wou reviewen vandaag, ik ben er enthousiast over. de reden dat ik de ingrediënten lijst niet heb besproken met jullie is omdat het niet de beste ingrediënten zijn… Maar mag je dat verwachten voor de prijzen bij de Action… Het is niet mega slecht, de geuren zijn heerlijk en het doet iets voor je huid!

Hebben jullie al ervaring met deze producten? en wat vinden jullie ervan?

Laat een reactie achter bij de comments! Ik zou het ook leuk vinden als jullie mij gaan volgen op Bloglovin’, Twitter, Instagram, en Youtube…

 

Advertenties

11 thoughts on “Action Beauty Secrets Lijn Melon en Lime…

  1. In lwd heeft de action geen scrubzout meer 😦 hopelijk krijgen ze wel weer nu het lente/zomer word! Ik vind die roze verpakking heerlijk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s