MUA Komt naar Nederland Filmpje met mijn stash en aanraders

MUA Komt Naar Nederland! Ik heb er al een heel Artikel over geschreven, over wanneer, en waar! Klik even op het woord Artikel en dan ga je naar het Artikel toe. De prijzen gaan wel iets hoger uitvallen! dus bij een aankoop van meerdere MUA Producten kan het voordeliger zijn om het in de webshop van MUA (Make Up Academy) te kopen/ daar een bestelling te plaatsen, aangezien de Shippings kosten maar 5,95 a 6€ zijn afhankelijk van de koers! Ik heb het dan over de omgerekende prijzen natuurlijk en vergelijk geen ponden met Euro prijzen! je hebt trouwens links bovenin op de Website van MUA een omrekenknop waarbij hij alle prijzen in de webshop afbeeld in euro’s! je zal dan zien dat iets van 1 pond dan bijvoorbeeld 1,23€ gaat kosten!

Ik kan mij zo voorstellen dat niet iedereen van jullie kan bestellen op de website van MUA en dat niet iedereen van jullie de producten nog goed kent vandaar dat ik een filmpje voor jullie heb opgenomen!

In mijn Filmpje Neem ik jullie mee door het grootste gedeelte van mijn MUA Stash, ik heb teveel om alles te laten zien, maar ken MUA al heel lang! in het filmpje laat ik jullie dus zoal zien wat MUA Heeft, wat de kwaliteit is, de swatches, het pigment, mijn aanraders en mijn afraders!

Dit is uiteraard wel een persoonlijke mening! maar zo kan je misschien van te voren vast kijken wat jou leuke en goede producten lijken!

Voor het Bestellen online heb je wel Pay Pal of een credit card nodig! dat is het enige nadeel!

Verder zou ik zeggen, ren vanaf week 15 naar 1 van de kruidvat filialen waar ze MUA, het geweldige Budget merk gaan verkopen!

Ik ben in ieder geval heel Enthousiast over dit merk, de kwaliteit is goed!! heel goed! en het is lekker Budget!

Mochten jullie nog vragen hebben aan mij stel ze gerust hier in de comments en ik zal ze beantwoorden!

 

Advertenties

2 thoughts on “MUA Komt naar Nederland Filmpje met mijn stash en aanraders

  1. Leuk filmpje! Je hebt echt veel van MUA! Ik hoop heel erg dat mijn bestelling snel komt (heb in februari al besteld, dus ik ben bang dat mijn pakketje M.I.A. is)!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s