Muziek uit mijn verleden waar ik nog steeds blij van word!

IMG_20140323_193956

Iedereen heeft wel eens van die Muziek uit zijn of haar verleden waar je nog steeds helemaal blij van word, waar je goede herinneringen bij hebt… of waar je gewoon even lekker van kan genieten!!, waar je kracht van kreeg bij een Nasty Break-up of waar je bij een rot dag weer een lach op je gezicht kreeg! Een aantal van deze Nummers ga ik vandaag met jullie delen!

 

De Foto bovenaan deze Blog is Mijzelf met Nick Carter van The Backstreet Boys! Ik ga dit kort houden want hier wil ik nog meer over gaan vertellen in een apart artikeltje en die wil ik volgende week pas online hebben!

backstreet-boys-walk-of-fame-01

The Backstreet Boys zijn al zo’n 18 jaar in mijn leven, net als een heleboel goede vriendinnen die ik allemaal rond die tijd heb leren kennen! 1 daarvan is mijn vriendin Carolien! we leerde elkaar kennen bij het Backstreet Boys Concert in Utrecht 1997, werden dikke vriendinnen wat we nog steeds zijn! We hebben echt heel veel met elkaar meegemaakt, een lach en een traan!

Lien is heel romantisch haar grote liefde achterna gereisd (over deze romance kan je een hele romantische film maken) naar Davos en het is geen bevlieging want ze kent Martin al net zo lang als dat ze mij kent! Maar de stap naar Davos was een grote stap… want er zijn maar 5 winkels in Davos (en naast de H&M vooral Ski kleding winkels en supermarkten…) en Lien haar grote hobby net als de Mijne is toch shoppen!!

sex-and-the-city-quotes-37

Onze Quote…

en B het sneeuwt er rond deze tijd… en Lien is meer een Zon mens… Net als ik! en nu is ze een soort tweede Bridget Jones in een roze skipak in Davos!! (wel veel knapper!)

Lien en ik in keulen

Hier waren we samen een weekend in Keulen! en op vakantie zijn we wel vaker geweest samen! En dat werkt ook echt super goed omdat we zo het zelfde zijn! we hebben alleen maar lol tijdens zo’n weekend of vakantie!!

anyway als ik aan Lien denk denk ik automatisch vaak een Nummer van The Backstreet Boys erbij! waarom… dit nummer zongen we vaak samen, tweestemmig en heel mooi (al zeg ik het zelf ;))

 

Dit is dus een nummer waar ik veel goede herinneringen aan heb!

Als ik aan Vriendschap en alles wat mij lief is moet denken dan past het volgende nummer van Wetlife daar heel goed bij…

Ja ik hou wel een beetje van Boy Bands en Ballads ook… Mijn zanglerares noemt het zoetsappig haha

De Volgende 3 nummers zijn alweer van een Boy Band… Maar lees vooral verder er komt nog meer en ook de niet boyband nummers komen voorbij!

nsync

Nsync! En nou heb ik heel veel nummers die ik mooi vind van Nsync maar 3 nummers springen er boven uit… 2 van de nummers draai ik altijd als ik echt even wil genieten! en Bye bye bye daar heb ik gewoon goede herinneringen aan!

 

Ik vind deze twee nummers echt heel erg mooi en zing ook graag mee, ken ieder zuchtje!

 

dan een nummer van Nick Carter van de Backstreet Boys die ik veel heb gedraaid in een periode dat ik even niet zo lekker in mijn vel zat…

 

Ik vind dit echt briljant en met heel veel gevoel gezongen! het is een nummer van Journey wat trouwens ook een geweldige band is… Ik vind dat heerlijke muziek om te draaien als het helemaal donker is!

dan heb ik nog een aantal nummers waar ik hele goede herinneringen aan heb!

Als ik een Nasty Break up had, of in ieder geval iets met een jongen wat niet wilde had ik mijn ultime Girlpower nummer…

Atomic kitten

En dat is een Nummer van de oude formatie van Atomic Kitten!

Het nummer Heet See Ya en ik ben ervan overtuigd dat dit je echt kracht geeft bij een Nasty Break Up… Luister vooral goed naar de tekst!

Ook het volgende nummer is een Big Girlpower nummer wanneer je een nasty Break up Hebt gehad!!

Als ik deze twee nummers draaide voelde ik me weer helemaal goed!! en draaide daarna het volgende nummer!!

 

Hoppa!!! en we lopen weer zelfverzekerd naar buiten!! make-upje op wiegend met onze heupen op killer heels!!

Natuurlijk heb ik nog veel en veel en veel meer nummers waar ik van hou en goede herinneringen aan heb, maar wilde deze nummers vast met jullie delen omdat ik ze laatst allemaal weer even met veel plezier naliep!

Ik dacht het is leuk om met jullie even een kleine wandeling door mijn Muzikale Nummers uit het verleden te nemen.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden en van de  nummers genoten hebben net als ik ervan kan genieten!

wat zijn de nummers waar jullie net zulke herinneringen aan beleven?

 

Advertenties

8 thoughts on “Muziek uit mijn verleden waar ik nog steeds blij van word!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s