Flormar Pretty Compact Blush on duo Coral & Beige (blush en highlighter)

Flormar Blush en Highlighter

Het Tweede Artikel van vandaag is ook een Review van een Flormar Product en wel van de Pretty Compact Blush-on in de kleur Coral& Beige, een Blush en highlighter duo. Die ik ook tijdens mijn shop tripje in Amsterdam bij de Flormar winkel op de Kalverstraat heb gekocht…

Flormar Pretty compact Blush-on Coral & Beige

De Blush en Highlighter zitten in een mooi knal roze doosje en is van de iets goedkopere lijn van Flormar, Flormar heeft Namelijk in verschillende prijs klassen Verschillende make-up lijnen.

Ik betaalde voor dit leuke doosje een prijs van 4,95€ wat natuurlijk geen geld is voor een blush en een highlighter, en je krijgt er ook nog behoorlijk wat product voor!

Ik had deze Blush/ Highlighter met nummer P115 al eens eerder gezien in de winkel en noteerde hem op mijn denkbeeldige wishlist van Flormar Producten! Nog geen week Later schreef Vera Camilla er een review over en toen was ik verkocht! Vandaar dat dit het eerste was wat ik in mijn mandje gooide!

P115 Flormar Blush & Highlighter Coral & Beige

Op de achterkant zit een sticker die je open kan klappen met de ingrediënten erin en verder staat er nog wat andere info op!

Blush en Highlighter Flormar Coral&Beige

Flormar Blush en highlighter Coral en Beige...

Hier zie je de Blush en Highlighter Close up en zoals je kan zien zit er een subtiel glittertje in!

swatches flormar Highlighter en blush

swatches Highlighter en blush flormar

Op Mijn hand geswatched, een mooie Peachie Koraal tint en een beetje een champagne kleurige highlighter!

look flormar

flormar Blush en Highlighter op mijn gezicht

look met flormar

blush en highlighter full face

blush en highlighter flormar...

Ik vind de combinatie van beide echt prachtig, het is echt een mooie Peachie Blush en de highlighter geeft een mooie glans, ook bij de Blush en Highlighter valt me weer op dat het pigment super is en totaal niet poederig! met een Blush kwast geeft hij meteen een mooie gloed op mijn wangen en dat geld ook voor de highlighter die je iets beter moet blenden maar dan geeft hij echt een mooie glow! ik ben hier heel enthousiast over en zeker voor die prijs!

Het tweede wat me is opgevallen is dat het ook de hele dag heel goed is blijven zitten! helemaal top!

Ook dit vind ik weer een aanrader waarvoor ik zou zeggen als je in Amsterdam bent ga even naar de Kalverstraat naar een geweldige winkel die Flormar heet met geweldige Make-up producten!

wat vinden jullie van deze Combi?

Advertenties

10 thoughts on “Flormar Pretty Compact Blush on duo Coral & Beige (blush en highlighter)

  1. Ik heb deze ook, maar wist eerst niet zo goed wat ik met die highlighter aan moest. Vond m te donker voor een highlighter en te licht voor n bronzer. Ga m toch maar eens in combi proberen 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s