Sleek Divine Circus Palette, Limited edition…

Sleek Circus Palette  Divine

Laatst deed ik een bestelling bij Alice&Jo en 1 van de de dingen die ik bestelde was dit geweldige Sleek Circus Palette… Een Limited Edition Palette van de Divine Collectie die verder nergens meer te krijgen is maar nog wel in de Webshop van Alice&Jo en het allermooiste komt nog! Het palette van Sleek kost maar 5€ wat natuurlijk een koopje is vergeleken bij de rest van de Sleek Paletten! Ik wilde jullie dit mooie palette snel laten zien in de vorm van een Review, swatches en een Look! Kijk mee…

Sleek Circus Palette Alice&Jo

Het Palette van Sleek zit verpakt in dit vrolijke fel gekleurde doosje wat natuurlijk goed past bij een Circus thema.

Achterkant Verpakking Sleek Curcus palette

De achterkant van het doosje met het een en ander aan Informatie zoals de Ingrediënten…

Doosje Sleek Circus Palette Alice&Jo

details Sleek Circus Palette

Het doosje zelf is zo gaaf Knal Rood, maar wel met de bekende Druk van Sleek erop! Aan de ene kant vind ik het super gaaf dat zit doosje zo lekker knal en opvallend is en anders als de andere doosjes, aan de andere kant vind ik het jammer dat hij niet hetzelfde is, het staat wel mooi tussen mijn stash al die zwarte doosjes. Maar ja Rood Past nou eenmaal bij het Circus thema… Denk aan de Rode Clowns Neus!

Achterkant Doosje Sleek Circus Palette

De Achterkant van het doosje waar ook de Naam en het nummer staan…

Sleek Circus Palette, divine Collectie Oogschaduw Alice&Jo

Langzaam openen we het doosje… Hooggeëerd Publiek…

Muziekje erbij!! want dit mag groots aangekondigd worden!!!

Slee Circus Divine Collectie

Hierbij wil ik jullie van harte welkom heten In ons Circus… Vandaag stel ik aan jullie voor… De 12 zeer felle, prachtige, mooie kleuren van het Sleek Circus Palette!!!

toen ik het doosje open deed kon ik niet wachten om mijn vingers erin te zetten en te gaan swatchen!! wow wat een mooie felle kleuren waar je wel alle kanten mee op kan, je kan er een lekker gekke knal look mee maken… maar ook een gewone draagbare look!

Ik werd er gewoon vrolijk van!

Sleek Circus Oogschaduw Palette

Sleek Circus 1e 6 oogschaduw's

Sleek Circus Palette 2e 6 oogschaduws

Even wat close Upjes van de Oogschaduws!

Sleek Circus Palette Swatches

Sleek Circus Palette Divine Collectie Swatches Limited edition

Sleek Circus Swatches...

 

Sleek Swatches 2 Circus Palette Divine collectie Alice&jo

De Swatches, ze zijn stuk voor stuk zeer goed en goed gepigmenteerd ook de matte kleuren, op 1 Na en dat is de witte kleur, die zie je bijna niet!

ooglook sleek 2

Ooglook 1

ooglook 3...

Ik heb een Ooglook gemaakt met de twee paarse en de twee roze kleuren, eronder heb ik een wit oogpotlood aangebracht en daarover de witte kleur oogschaduw om de kleuren intenser over te laten komen!

Sleek circus ooglook

Sleek Circus Palette, divine collectie ooglook

sleek Ooglook

Normaal bij zo’n heftige ooglook zou ik de rest wat rustiger houden maar omdat dit het circus palette is heb ik voor de gelegenheid de kleuren lekker gel gehouden!

Het is een super mooi palette met een zeer goede pigmentatie en geweldige kleuren! ik ben er helemaal weg van al zal dit niet een palette zijn wat ik elke dag zou gaan gebruiken, het is wel een geweldig palette om in je collectie te hebben en zeker voor dit geld! 5€ bij Alice&Jo het is alleen nog daar verkrijgbaar en het goede nieuws is… de paletten zijn As we speak nog op vooraad!!!

Wat vinden jullie van dit leuke Palette?

 

Advertenties

13 thoughts on “Sleek Divine Circus Palette, Limited edition…

  1. Ik vind deze erg mooi en wat een leuke prijs! Zit net op de site maar ipv palette koop ik toch wat anders, denk namelijk dat ik deze niet heel vaak zal gaan gebruiken x

  2. Wat een superkoopje zeg! Ik dacht eerst van: wow die kleuren zullen wel niet erg draagbaar zijn, maar als ik zo naar de swatches kijk begint het alweer te kriebelen bij mij hihi 🙂 Mooie look heb je ook gemaakt! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s