Essence Cookies & Cream Blush en Shimmer Pearls.

essence cookies & Cream collage

Al Bij de Pers foto’s was ik verliefd op de nieuwe limited edition lijn van Essence en ik had mijn boodschappenlijstje al klaar toen de lijn in de winkels kwam te liggen bij trekpleister en Kruidvat.

Afgelopen Maandag sloeg ik mijn slag en vandaag laat ik jullie mijn bevindingen zien van de Shimmer pearls en de blush van de Cookies en Cream lijn van Essence.

highlighter & Blush Essence cookies & Cream Shimmer pearls

Ergens doet het me een beetje aan de jaren ’50 en ’60 de schattige verpakkingen van de Cookies & Cream lijn.

Ik kocht de Shimmer Pearls en de Blush…

shimmer pearls cookies & Cream Essence

De shimmer pearls zitten in een rond plastic doosje met een mooie lichtroze deksel, het is een mooi stevig doosje!

cookies & Cream highlighter

cookies & Cream Essence Shimmer pearls

Het is niet zo’n heel groot doosje maar er zit 13 gram in. Hij kost 3,39€

shimmer pearls essence ccokies & Cream

shimmer pearls Essence... Cookies & Cream

In het doosje zitten 3 shimmery kleurige pareltjes… De kleuren van de pareltjes passen ook goed bij de lijn. Ik vind het er ook erg lief uitzien zo in het doosje!

swatches cookies & Cream

Alle drie de kleuren zijn hier geswatches op mijn arm, de lichte roze kleur kreeg ik haast niet op de foto, toch zat hij er wel degelijk. Ik moest echt even een aantal keer heen en weer gaan met de bolletjes over mijn arm om de kleuren er goed op te krijgen. ook de glow die het geeft valt een beetje tegen.

Essence Cookies & Cream Blush

De Blush zit gewoon in een zwart doosje met doorzichtige deksel, maar de blush op zich ik al een plaatje om te zien! de structuur lijkt wel suède achtig.

Essence Blush Cookies & Cream cakepop that's top

Het is echt een plaatje om te zien en de kleur is ook zo verschrikkelijk mooi!

Blush Cookies & Cream Essence

Met een mooie lichtval…

Blush essence cookies & Cream

Het ziet er ook echt als suède uit. en zoals ik eerder al zei de kleur is geweldig, hij heeft ook een mooie glow.

swatches essence cookies & Cream Blush cakepop that's top

blush swatches essence cookies & Cream

Ik heb twee soorten swatches gemaakt, de een is gewoon twee keer een vingerstrijk over mn arm heen en bij de andere heb ik de blush wat vervaagd. ik heb geprobeerd de foto’s te maken met een verschillende lichtval zodat je kan zien hoe mooi de glow van de blush is.

look 4

look 3

look 2

Ook de foto’s van mijn wangen met de blush en de shimmer pearls erop heb ik in verschillende lichtval geprobeerd te maken zodat je kan zien dat er wel degelijk een glow is, zowel van de parels als van de blush want die geeft ook al een glow van zichzelf.

De parels zijn wel heel subtiel, ze zijn zeker niet zo gepigmenteerd als bijvoorbeeld de baked highlighters van Eyes Lips Face, Maar soms is dat juist wel mooi om een wat subtielere highlighter te hebben!

De Blush daarentegen is zeer gepigmenteerd en je moet je kwast dan ook even aftappen en daarna goed op je wangen blenden om hem mooi aan te brengen maar wat vind ik hem prachtig! Het gaat ook weer 1 van mijn favoriete blushes worden!

look 6

look 5

Al met al kan ik vooral de blush erg aanbevelen, wat de highlighter betreft kan ik vertellen dat er budget varianten zijn die beter zijn als deze. Maar voor 3,39€ is het best een goede highlighter zeker als je van wat subtielere highlighters houd. en de verpakking is erg leuk!

de Blush is trouwens 2,99€

wat vinden jullie van deze essence lijn?

 

 

Advertenties

21 thoughts on “Essence Cookies & Cream Blush en Shimmer Pearls.

 1. De parels vind ik ook heel mooi maar dan vooral de verpakking en alles de pigmentatie is erg licht, maar met die prijs “mag” je ook niet te veel verwachten. Ik baal van de blush die had ik vorige maand in Duitsland terug gelegd dacht dat die toch niet zo mooi zou zijn….dus wel! Mocht ik hem tegen komen dan neem ik hem toch nog even mee 🙂 Mooie foto’s heb je ook weer gemaakt ! x

 2. Het is een mooie collectie, mooie review heb je geschreven, met mooie foto’s je nieuwe heather en logo vind ik erg mooi, veel professioneler zo. Complimenten voor Lynn.

 3. Die shimmer pearls lijken een zeer goedkope vervanging van de Guerlain Météorites. Helaas zie je hun effect wel niet goed, anders was het een leuke dupe geweest 🙂
  De blush daarin tegen is wel zeer mooi ! Als ik in de stad moet zijn, ga ik er zeker eens in de Kruidvat langs.

  Groetjes,
  Daisy
  greendaisys.wordpress.com

 4. Wauw, de blush is zeker oké. Ga ik maar eens naar kijken. Tip: de vloeibare highlighters van Etos zijn zeker een aanrader als je meer glow verwacht. Volgens mij 2,99 EUR per stuk en absoluut geen tegenvallers. Ik heb er 2 getest en vergeleken met de MAC lustre drops.

 5. Pingback: Skin79 Diamond Collection Star Glow Ball Powder | mywickedweirdlife

 6. Pingback: Catrice “Haute Future” Blush Pearls | mywickedweirdlife

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s