Sakura Spring Organic Rice Milk & Cherry Blossom Foaming Shower Oil

rituals Sakura Spring

Al heel lang is de Sakura lijn van Rituals mijn favoriete lijn. De geur vind ik echt heerlijk en ik heb dan ook al veel van deze lijn opgemaakt, scrub, body crème, shower foam, parfum etc.

Toen ik laatst een bestelling deed bij Rituals kreeg je daar een mini shower foam bij en deze foaming shower oil van mijn favoriete lijn! deze foaming shower oil had ik nog niet eerder geprobeerd. Ik heb hem voor jullie getest!

Rituals Sakura

rituals sakura spring foaming shower oil...

 

Uiteraard heb ik een kleine verpakking maar ik heb gemerkt dat hij ontzettend zuinig in gebruik is. Het flesje is knalgroen met de bekende Sakura details erop. de vloeistof die erin zit is vloeibaar.

rituals info foaming shower oil sakura spring

Op de achterkant staat wat de olie doet. Het word een zijdeachtige zachte schuim op de huid die de huid goed zacht maakt. Als waarschuwing staat er wel op dat je de douche en eventueel het bad goed moet schoonmaken naderhand om uitglijden te voorkomen! er staat ook op dat het een luxe geur heeft.

ingrediënten sakura spring foaming shower oil rituals

de ingrediënten waar ik onder andere soja olie kon ontdekken…

foaming shower oil

wanneer ik de foaming shower oil op mijn hand doe is het echt een olie en ruikt het meteen heerlijk!

rituals sakura foaming shower oil.....

foam rituals

zodra ik er water bij laat komen gaat het inderdaad lichtjes schuimen, maar niet overdreven. de geur blijft goed behouden en persoonlijk ben ik heel enthousiast over dit product, de geur blijft beter behouden als bij de shower foam en blijft lang achter op de huid die vervolgens ook nog heel zacht is! ik ga hier zeker een volle fles van kopen! weer een heerlijk product van Rituals!

wat is jullie favoriete rituals product?

Advertenties

3 thoughts on “Sakura Spring Organic Rice Milk & Cherry Blossom Foaming Shower Oil

  1. Ik ken deze lijn (nog) niet maar producten van Rituals daar gaat mijn hart sowieso sneller van slaan 🙂 Deze klinkt echt heel erg fijn! x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s