MUA Matte Lippenstiften Peachie Keen en Scarlet Siren

MUA Matte Lipsticks Peachie Keen Scarlet siren

Sinds deze week is het zo ver!! MUA is in Nederland te koop en ik denk dat de eerste producten al uitverkocht zijn in de schappen van Kruidvat!

Ik Had gewoon nog ouderwets een bestelling geplaatst online! en ik had onder andere twee Matte Lippenstiften besteld in de kleuren Peachie Keen en Scarlet Siren! en vandaag ga ik die voor jullie reviewen!

MUA Lippenstiften Peachie Keen en Scarlet siren...

 

De Gewone Lippenstiften van MUA zitten in een zwarte verpakking maar de Matte Lippenstiften van MUA zitten in een Witte verpakking met zilveren letters erop! ik vind het er echt heel mooi uitzien! tevens net als bij de gewone lippenstiften kan je ook bij de matte lippenstiften weer goed de kleur zien!

Matte Lippenstiften MUA

Ze hebben aan de achterkant een klein dopje met ook een beetje product erin! ik vind het leuk! je kan dit nog makkelijk gebruiken als de lippenstift op is, of als je bijvoorbeeld op vakantie een heleboel lippenstiften mee wil nemen neem je gewoon de achterkantjes mee in een doosje en een lippenpenseel!

lippenstift MUA Matte Peache keen en scarlet siren

Ik heb de kleuren Peachie keen een mooie Perzik kleurige Lippenstift, en scarlet Siren een mooie rode lippenstift met een koele ondertoon.

Uiteraard hebben beide lippenstiften een Matte Finish.

swatches Matte Lippenstiften MUA

De Pigmentatie van de lippenstiften lijkt op mijn hand een beetje tegen te vallen maar eenmaal op de lippen is dat niet het geval!

Look Met Peachie Keen van MUA Matte Lippenstift

Als eerste Peachie keen op mijn lippen, een mooie perzik kleurige lippenstift. ze voelen trouwens niet droog aan op de lippen maar eerder prettig en ruiken een beetje als Labello.

Look met Scarlet siren MUA Matte Lippenstift Kruidvat

Dan een Look met Scarlet Siren. dit vind ik echt een prachtige kleur! hij voelt fijn aan op de lippen en het is echt een mooie lippenstift! dekt ook heel mooi!

De Lippenstiften zijn te koop bij 71 Kruidvat filialen in Nederland en 40 In België en daar kosten ze 3,49€

ze zijn ook te koop in de Webshop van MUA waar ze 1 pond kosten wat met de omrekentool op de Webshop van MUA 1,22€ kost op dit moment! dat scheelt dus 2,27€ mocht het dus zo zijn dat je meerdere dingen wil kopen kan het voordeliger zijn om in de webshop te bestellen! Je hebt dan wel Pay Pal Of Credit Card Nodig! de verzendkosten zijn 6€ maar dat verschil heb je er snel uit als je meerdere items besteld!

wat vinden jullie van deze lippenstiften?

Advertenties

16 thoughts on “MUA Matte Lippenstiften Peachie Keen en Scarlet Siren

  1. Ik vind ze allebei wel heel tof! Ik moet zeggen dat ik het wel een beetje flauw blijf vinden dat de prijzen van MUA bij de Kruidvat toch wat hoger liggen dan in de webshop, maar dat zal wel met belasting en de kosten van de invoer te maken hebben.

  2. Ik wilde de Peachy Keen ook graag hebben, maar in Londen was hij overal uitverkocht. En er zit geen MUA corner bij mij in de buurt *stampt dramatisch met de voeten op de grond*

  3. Pingback: Brasil’ wk 2014 Look met saffron 12 colours matte eye shadow van de Big bazar. | mywickedweirdlife

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s