Budget tip: Budget kwasten van Eyes Lips Face ofwel E.L.F…

Budget Kwasten Eyes Lips face

Al een hele tijd ben ik een groot fan van Eyes Lips Face ofwel E.L.F. en elf heeft meerdere producten die ik geweldig vind en sommige die dagelijks gebruik!

vandaag heb ik een Budget tip voor jullie en dat zijn kwasten van Elf die ik echt geweldig vind. Nou zijn eigenlijk alle kwasten van Elf Budget maar deze kwasten zijn Mega Budget. ze kosten namelijk maar 1€ per stuk.

elf kwasten 1 euro

Niet alle kwasten van de eurolijn zijn fijn, het was mijn eerste kwasten set maar al snel ben ik andere fijnere kwasten gaan zoeken, maar drie van de kwasten vind ik wel heel fijn en gebruik ik zelfs nog heel vaak en dat zijn de Eye shader, de Smudge Brush en de Blending Brush!

Wanneer je ze krijgt zitten ze netjes in een plastic hoesje met duidelijk erop welke kwast er in de verpakking zit!

e.l.f Budget Kwasten

Op de achterkant van de verpakking staat een uitleg!

elf kwasten

De kwasten zelf zien er mooi uit, totaal niet goedkoop. Ze hebben een houten handvat met zilveren letters erop waar onder andere opstaat welke kwast het is.

kwasten budget eyes lips face

De kwasten zijn zacht en pakken goed oogschaduw op.

Smudge Brusheyes lips face Smudge Brush

Smudge Brush eyes lips face

als eerste de Smudge Brush, de haartjes ervan zijn lekker zacht en korter als de shader brush.

Je kan deze kwast voor meerdere doeleinden gebruiken zoals het aanbrengen van oogschaduw, maar ook het uitvegen en vervagen van bijvoorbeeld een zacht oogpotlood om een smokey eye te maken, of om oogschaduw op de onderste wimperrand aan te brengen, kortom een fijne kwast!

eyeshadow Brush

eye shader Eyes Lips face

oogschaduw kwast Budget Eyes lips face

de oogschaduw kwast is een geliefde kwast in youtube land, bloggerland en dan over de hele wereld! het is een budget kwast die zijn werk gewoon erg goed doet! pakt goed de oogschaduw op en brengt het goed aan, zeker oogschaduws die een platte oogschaduw kwast niet goed oppakt pakt deze kwast goed op en brengt het vervolgens ook nog goed aan op de oogleden!

Hij lijkt op de Smudge Brush maar de haartjes zijn wat langer!

blending Brush E.l.f

blending kwast eyes lips face ELF

Dan de Blending brush, een blending kwast die niet zo heel fluffy is maar die je daardoor kan gebruiken als pencil brush om een strakke lijn in de arcadeboog te zetten en vervolgens te lijn gelijk te vervagen! ook neem ik deze kwast vaak mee op vakantie omdat je hem voor zowel blenden als “tekenen” kan gebruiken. ik pak hem ook als ik een niet zo fluffy kwast wil gebruiken!

De kwast is zacht en fijn in gebruik, doet zijn werk ook goed!

elf kwasten eyes lips face budget

brushes eyes lips face Budget kwasten elf

De kwasten zijn natuurlijk niet van de hoogste kwaliteit maar ze zijn heel erg fijn en naar mijn mening zijn ze veel meer waard dan ze kosten! ik kan deze kwasten dan ook echt aanbevelen. zelfs als je een groot budget hebt! als je een minder groot budget hebt dan zijn dit echt erg aan te bevelen kwasten! ik wil er nog wel iets aan toevoegen! de andere kwasten uit de euro range zal ik afraden! kijk dan even bij de studio lijn, de 4 euro lijn de gezichtskwasten van de 4€ lijn zijn wel heel fijn.

Maar zoals de sprookjesboom van de efteling zou zeggen: Dat lieve Beautyliefhebbers (lieve kinderen zegt de boom) is voor een andere review.

de verzendkosten bij elf liggen wel vrij hoog maar meld je aan voor de nieuwsbrief, regelmatig hebben ze acties dat je korting krijgt op de verzendkosten en dan valt het weer mee allemaal!

wat vinden jullie van deze kwasten? en hebben jullie al eens kwasten van Elf gebruikt?

 

Advertenties

8 thoughts on “Budget tip: Budget kwasten van Eyes Lips Face ofwel E.L.F…

  1. Super goede, uitgebreide review! 🙂
    Ik heb pas wat bij ELF besteld en mijn vriend zei dat het vandaag aangekomen was, ik kan niet wachten om naar huis te gaan!!

  2. Pingback: Budget tip #1 Big Bazar Make-up kwasten | mywickedweirdlife

  3. Pingback: Look met Eyes Lips Face 32 kleuren oogschaduw palette in Natural. | mywickedweirdlife

  4. Pingback: FIRSTS TAG | mywickedweirdlife

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s