Catrice Made To Stay Smoothing Lip Polish in Jen & Berry’s

Catrice made to stay smoothing lop polish

Er is een nieuwe Hype ontstaan in Beautyland… Namelijk de Catrice Made To stay Smoothing Lip Polish Hype! het maakte mij zo nieuwsgierig dat ook ik hem wilde testen! Ik heb de Kleur Jen & Berry’s en ik ga jullie vandaag vertellen wat ik ervan vind!

catrice made to stay lip polish jen & berry's

De verpakking van de Made to stay… is erg leuk. doet een beetje denken aan krokodillen print, is mooi strak met zilveren letters en de kleur van de lip polish is verwerkt in de verpakking wat ik persoonlijk erg leuk vind!

De Lip Polish Beloofd tot 8 uren te blijven zitten!

Jen & Berry's Catrice Made to stay Lip Polisish

Ik heb de Kleur 020 Jen & Berry’s wederom een leuke naam van Catrice! dat vind ik altijd leuk aan de producten van Catrice. de leuke namen die ze bedenken voor hun producten! het maakt dat je een product aan de naam herkend en blijft herinneren!

applicator Catrice Made To Stay Lip Polish

De Smoothing Lip Polish heeft een spons applicator die een beetje plat is aan beide kanten! ik vind hem persoonlijk prettig werken!

De geur van de Lip Polish vind ik wel vrij sterk, doet me denken aan een lippenstift die ik vroeger had. Maar vervelend vind ik hem niet.

swatches Catrice Made to stay smoothing Lip Polish Jen & Berry's

Aan de swatches kan je zien dat de substantie vrij dun is, geen lipgloss en ook zeker geen lippenstift, misschien meer een lip stain idee. de kleur is wel zeer gepigmenteerd alleen wat me opvalt is dat je hem een aantal keren moet aanbrengen want dat hij streperig aanbrengt. waarschijnlijk doordat de substantie zo dun is. Als hij eenmaal zit zit hij ook echt goed!

smoothing lip polish Catrice

De kleur is Prachtig een mooie koele donkere Berry kleur! die me doet denken aan de kleur van het sap van bramen! en zoals ik al zei wanneer hij goed is aangebracht op de lippen zit hij mooi en goed!

Maar blijft hij 8 uren zitten? bij mij zeker niet! misschien ligt het aan mijn lippen want ik heb veel reviews gelezen waar het resultaat beter is, maar na een uur of twee, wat glazen drinken en wat te eten is hij echt van mn lippen af! de glans verdwijnt al vrij snel en dan blijft alleen de kleur nog over. maar die blijft zeker een tijd zitten! vaak blijven er na een hele tijd nog wel resten over!

je voelt hem ook zitten op de lippen, je lippen voelen een beetje droger maar ik vind het niet vervelend!

Ik vind de kleur echt super mooi en ben ook heel tevreden over het product, persoonlijk vind ik het niet erg om meerdere keren bij te werken! en ik heb wel langere tijd ook met eten en drinken een kleur op mijn lippen wat in mijn geval (niet zulke gepigmenteerde lippen) heel fijn is! Ik vind deze Lip Polish (zeker voor de prijs van 4,99€) zeker aan te raden! en hou ook andere reviews in gedachten waar de lip polish zeker langer blijft zitten. wellicht dat het afhankelijk is van de structuur Β van je lippen! (ik gok maar wat)

wat vinden jullie van deze lip polish van Catrice?

 

Advertenties

13 thoughts on “Catrice Made To Stay Smoothing Lip Polish in Jen & Berry’s

  1. Ik heb al zo vaak staan twijfelen bij het schap, maar toch denk ik dat ik hem oversla. Ik ben vast te kritisch aan het worden, maar ik vind €5 toch niet weinig voor een Catrice product. Wel gaat mijn voorkeur ook uit naar deze kleur! πŸ™‚

  2. Pingback: Catrice Made to stay Smoothing lip polish rose-wood if she could | mywickedweirdlife

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s