Budget Lippenstiften van Black Onyx Dirx Drogist

Black Onyx Lippenstiften!

Dirx Drogist is een nieuwe winkel in Nieuwegein, we hadden hem nog niet en hebben hem nu wel! daar hebben ze het Budget merk Black Onyx en daar kocht ik een aantal producten van om voor jullie te testen! vandaag review ik voor jullie de lippenstiften. Ik heb er 3 gekocht!

Kijk mee…

lippenstiften black onyx

Van 1 van de lippenstiften had ik de verpakking al weggegooid maar bij de andere twee zat de kartonnen verpakking er nog omheen. je krijgt ze dus verpakt in een kartonnen doosje met een gekleurde sticker met het nummer van de lippenstift erop.

De lippenstiften zijn dus niet geswatched als je ze koopt en je kan ze testen in de winkel! daar kwam ik er al achter dat het pigment heel erg goed is en dat ze ook lang blijven zitten (aangezien ik de kleur nauwelijks van mijn handen af gewassen kreeg!).

De Lippenstiften zijn te koop bij O.A. Dirx Drogist als ze daar een schap van Black Onyx hebben. Ik heb het merk ook wel eens bij Lidl en Aldi gezien. Voor de Lippenstiften betaal je 1,59€

Lippenstiften black onyx dirx drogist

De Lippenstiften zitten in een mooie hulst die er nog niet eens goedkoop uitziet! en het is nog een stevige verpakking ook!

lippenstiften black onyx 28, 30 en 122

Ik kocht nummer 122 een peachie kleur met gouden shimmer, nummer 30 een koele rode kleur en nummer 28 een donker roze fuchsia kleur.

budget lippenstiften dirx drogist black onyx

De kleuren zijn prachtig wat ik alleen jammer vind is dat je naad ziet lopen als je begrijpt wat ik bedoel!

black onyx lippenstiften! low budget, budget, goedkoop op een rij nummer 28, 122 en 30.

black onyx budget lippenstiften 30, 28, 122

Ik vind de kleuren stuk voor stuk zo verschrikkelijk mooi! nummer 28, 30 en 122…

swatches black onyx lippenstiften

De Swatches van de lippenstiften. Zoals je kan zien is het pigment echt super goed, ze hebben een matte finish en zijn zeker vrij long lasting op de lippen! 122, 28 en 30.

black onyx 122

De eerste look die ik heb gemaakt is met nummer 122 de peachie kleur met gouden shimmer en ik vind hem echt heel mooi, hij zou zelfs als je hem uitsmeert goed als highlighter gebruikt kunnen worden want hij geeft dan een gouden glow! kortom een multi functioneel product! haha. zeker voor die 1,59€ is het een prachtige lippenstift!

30 black onyx dirx drogist

De tweede kleur is gemaakt met nummer 30. een prachtige donkerrode kleur met een koele ondertoon! ik heb hem met het helpen op school bij de Koningsspelen gedragen en hij blijft echt waanzinnig goed zitten! dekt geweldig en voelt prettig aan op de lippen! ik ben fan van deze kleur!

28 black onyx lippenstift

De laatste kleur waar ik een look mee heb gemaakt is automatisch nummer 28. Helaas zijn de foto’s hiervan niet zo goed gelukt waardoor je eigenlijk de kleur niet goed kan zien. de kleur is normaal wat donkerder en ook met een koele ondertoon! ook deze is hetzelfde als de andere twee, pigmentatie zeer goed en blijft lang zitten! heb ik jullie al overtuigd? 😉

al met al ben ik heel enthousiast over deze lippenstiften en kan ze dan ook zeer aanbevelen! ze zijn het geld meer dan waard!

wat vinden jullie van deze lippenstiften?

 

 

Advertenties

10 thoughts on “Budget Lippenstiften van Black Onyx Dirx Drogist

  1. Pingback: Black Onyx budget lippenstift kleur 27 | mywickedweirdlife

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s