Budget tip #2!! Blond Amsterdam body mist en wash bij Zeeman

Blond Amsterdam zeeman body mist en body wash budget

Een tweede Budget tip!! vandaag! Ik was vandaag aan het winkelen in Nieuwegein waar ik woon en liep even de Zeeman xl in bij ons in Nieuwegein! die hebben we sinds kort (we hebben een heel nieuwe centrum gekregen met veel nieuwe winkels!) ik was eigenlijk op zoek naar nep bloemen maar die vond ik niet! maar wel Blond Amsterdam Body wash en Body Mist! toen ik op de achterkant de prijs zag moest ik lachen! 2,49€ per stuk wat een giller! bij Bol.com waar het ook te krijgen is is de body mist 13,49€ en de body wash 11,99€ dus dit is een giller!

Toen ik ging afrekenen bleek het bij de kassa nog eens voor de helft te zijn ook! dus 1,25€ per stuk!!! ze hadden trouwens ook nog de body cream voor datzelfde bedrag!

Blond Amsterdam Bodymist bij zeeman budget

De Body Mist van Blond Amsterdam zit in een strakke vierkante fles van 250 Ml… met wat blond amsterdam tekeningetjes erop! ik heb de Geur energising ginger & drops of lime! lekker fris dus voor de komende zomer!

zo is de Geur trouwens ook! lekker fris! wel valt mij bij het opsprayen op dat er veel alcohol in zit! maar het werkt wel lekker verkoelend en als de alcohol geur weg is ruikt hij fris en zoet!

zeeman Budget tip body mist Blond Amsterdam

Het bewijs 😉 2,49€ en dan ging hij dus nog voor de helft! verder staat er op de achterkant tekst en ingrediënten…

Blond Amsterdam Budget tip Zeeman Bodywash

De bodywash zit in een leuke vrolijke tube! de zilveren dop geeft de tube een leuk effect! de dop was trouwens gesealed wat wel zo hygiënisch is!

De inhoud van de tube is 200 ML

budget tip zeeman blond amsterdam bodywash

Het is een klap dop met een witte binnenkant! staal leuk bij de tube vind ik!

zeeman budget tip Blond Amsterdam Body wash...

De achterkant van de Tube, ook hier staat het zeeman stickertje met de belachelijk lage prijs van 2,49€ wat een lachertje zeker voor Blond Amsterdam! en dan ging hij dus nog voor de helft mee! ik had dus de mist en wash voor 249€ samen!! haha! En het grappige is ik wilde deze al heel lang uitproberen!

De Ingrediënten zijn niet heel spannend! er zit sles in maar dat zit in heel veel douche spullen!

Body wash Blond Amsterdam Zeeman Budget tip!

De Wash zelf is parelmoer kleurig en ruikt heel lekker fris! zeker voor warme dagen denk ik dat dit een hele lekkere body wash is! Hij schuimt uiteraard goed maar dat is vanwege de SLES logisch.

Ik vind beide producten heerlijk en kan ze zoiezo aanraden! Zeker voor het bedrag dat je ervoor betaald bij de Zeeman vind ik het een aanrader! kijk in ieder geval even bij je zeeman of je het daar kan vinden! Zeker bij de Zeeman XL zal het te vinden zijn!

wat vinden jullie van deze producten?

Advertenties

17 thoughts on “Budget tip #2!! Blond Amsterdam body mist en wash bij Zeeman

  1. Ik vind beide budgettips van je super handig en super leuk!! Weet je of Blond Amsterdam ook in de zeeman in België te verkrijgen is? Of is het enkel in Nederland? 🙂

  2. Wat een koopje. Wij hebben alleen een kleine zeeman, zouden ze daar ook te koop zijn? Vooral die body mist lijkt me heerlijk. Leuk artikel (er staan wel wat taal- en spellingsfoutjes in)

  3. Wowwww. Dat is echt mega goedkoop zeg! Ik ga dadelijk ook nog eventjes kijken bij de zeeman. Nog eventjes iets scoren voordat mijn no-buy maand in gaat. 🙂

  4. Die body mist is heerlijk! Hier verkopen ze niks van Blond gelukkig heb ik een mist tijdens een swap tijdje terug gekregen 🙂 x

  5. nicee waren er ook nog andere geuren? ik ben nl al heel lang opzoek naar die paarse van de body mist maar is overal uitverkocht… damn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s