Miss Sporty Hollywood Lipgloss 140 Pasadena en 260 Beverly Boulevard

miss sporty Hollywood Lipgloss

Tijdens het ophalen van mijn pakketje bij een afhaalpunt in een drogist kwam ik deze Lipglossjes tegen van Miss Sporty, de Drogist waar ik was ging stoppen met het verkopen van Miss Sporty Producten en ze waren daarom voor de helft van de prijs! dat is lekker!! 😉 daar hou ik van want miss sporty is al heel erg budget! Ik ga daarom vandaag voor jullie de twee Lipglossjes die ik heb gekocht reviewen!

De Miss sporty Hollywood Lipgloss in de kleuren 140 Pasadena en 260 Beverly Boulevard… Kijk mee!

Lipgloss miss sporty hollywood budget

Ik koos deze twee kleuren, een beetje Peachy en een Berry kleur! Ik vond ze erg mooi en de naam van de Lipglossjes vind ik al leuk! Hollywood Lipgloss! It Makes You feel Like A Star!!

De verpakking is eigenlijk vrij standaard voor een Lipgloss maar door de grote zilveren letters met Hollywood erop.

Ze zijn te koop voor 2,99€ bij onder andere Dirx Drogist en Bol.com ze zijn dus lekker Budget!

Lipgloss miss sporty hollywood 140 pasadena

De eerste kleur is 140 Pasadena een koraal perzik achtige kleur!

Miss sporty Lip gloss Hollywood 260 Beverly Boulevard

De tweede is 260 Beverly Boulevard en dat is een Berry achtige kleur met een shimmer erin.

Hollywood Lipgloss Miss Sporty Pasadena en Beverly Boulevard

De Lipglossjes hebben een vrij standaard spons applicator. Ik moet zeggen ik vind ze bij deze niet prettig aanbrengen, ik had het idee dat ze niet zoveel kleur oppakken en ik moest meerdere keren terug in de gloss om genoeg kleur op mijn lippen te krijgen!

swatches Miss Sporty Lipgloss Hollywood

Bij de Swatches kan je zien dat het niet super gepigmenteerde lipgloss is maar ik vind dat niet erg, een beetje kleur en wat glans vind ik bij een gloss al mooi! Bij de Swatches zie je goed dat de Berry kleur een shimmer heeft!

Lipgloss miss sporty

140 Pasadena geeft echt een mooi effect op de lippen, een beetje natuurlijk met een lichtroze perzik achtige gloed! ik vind hem echt heel erg mooi! hij zit fijn, plakt niet te veel, en ruikt lekker zoetig!

Miss Sporty Lipgloss Hollywood Pasadena en Beverly Boulevard

Ook 260 Beverly Boulevard is een hele mooie gloss, gelukkig is de shimmer niet te heftig! hij geeft ook een mooie gloed op de lippen en de kleur maakt de lippen net wat gekleurd berry… leuk! Hij ruikt net als Pasadena een beetje zoetig en zit prettig op de lippen!

Al met al ben ik Enthousiast over deze lipgloss, ze staan mooi en zitten goed! ze zullen geen uren blijven zitten maar dat kan je ook niet verwachten van zo’n Budget Lipgloss!

Ik kan ze aanraden! ik heb gezien bij Dirx Drogist dat er nog heel veel andere kleuren zijn!

wat vinden jullie van deze Lipgloss?

Advertenties

13 thoughts on “Miss Sporty Hollywood Lipgloss 140 Pasadena en 260 Beverly Boulevard

  1. Wat een mooie subtiele glossjes! Gelukkig is de shimmer niet te opvallend, hier houd ik namelijk niet zo van. Ik vind beide kleurtjes erg mooi. Zelf ben ik niet zo van de glossjes maar meer van de lipsticks.

  2. Mooie kleuren! Miss sporty is hier steeds moeilijker te verkrijgen 1 Etos hier verkoopt het alleen nog maar en die zit een einde hier vandaan. Heb dus maar een paar lakjes verder ben ik niet bekend met de producten 🙂 x

  3. De glossjes zien er best mooi uit. En ze staan je ook mooi. Ik heb alleen niks met lipglossjes haha. Geef mij maar lekker een lipstick, en ik ben tevreden. liefs x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s