Urban Decay Naked 2 Battle MUA Undress me Too Vs. W7 In The Buff…

Battle Urban Decay Naked 2 vs. W7 In the buff vs. MUA undress me too

Het lijkt wel of met het succes van de Urban Decay Naked Paletten de Nude, Naked en Natural Paletten uit de lucht komen vallen! Als paddenstoelen schieten ze uit de grond… Ook de Dupes van de Naked Paletten volgen elkaar snel op!

Vandaag heb ik een Battle voor jullie! Ik heb het Naked 2 Palette van Urban Decay (origineel) en daarmee vergelijk ik 2 dupes! Namelijk MUA Undress Me Too Vs. W7 In The Buff wat nu nogal een geliefd palette is in Beautyland. Wat is de Beste Dupe? of is er 1 zelfs beter als het Naked2 palette???

Kijk mee…

Urban Decay Naked 2, W7 In The Buff en MUA Undress me too

We beginnen met de verpakking!Urban Decay Naked 2 zit in een Tinnen doosje/ blik/ ijzer hoe je het dan ook noemen wil… het heeft een taupe kleur en bruine letters erop. Het doosje is stevig en sluit goed!

W7 In The Buff zit in een vergelijkbaar doosje, ook metaal, tin, blik, ijzer 😉 zelfde soort kleur en zelfde soort letters erop. het doosje is iets grover en iets breder, en ook al is het stevig je merkt dat het goedkoper is…

MUA Undress Me Too  zit in een veel kleiner wit plastic doosje met een doorkijk venster… Het doosje is hetzelfde als alle andere MUA Paletten alleen dan wit, Het doosje is stevig en ik vind het er niet goedkoop uitzien!

Hoewel de andere twee doosjes er chiquer uitzien vind ik het doosje van MUA handiger omdat het compact is, daardoor makkelijk mee te nemen en te hanteren.

Naked 2 Urban Decay Original

In het Naked 2 Palette zitten 12 oogschaduw’s, en er zit een mooie kwast bij met aan de ene kant een oogschaduw kwast en aan de andere kant een Blending kwast! het is een kwast van goede kwaliteit en fijn te gebruiken!. Wat ook heel fijn is is dat de namen van de Oogschaduw’s onder aan de oogschaduw staan! dat werkt heel prettig!

W7 In The Buff Palette, dupe Naked 2 urban decay

Ook het W7 In The Buff Palette heeft 12 oogschaduw’s naast elkaar, de binnenkant is gewoonweg goedkoop, zo ziet het er uit maar zo ruikt het ook! (de geur van een opblaasbare strandbal…).  Er zit ook een kwast bij, aan de ene kant een spons applicator en aan de andere kant een platte oogschaduw kwast die een beetje klein van formaat is. Goed voor de binnenste ooghoek of precies werk! in een stash geen verkeerde kwast zeg maar!

De namen van de oogschaduw’s staan niet onder de oogschaduw maar aan de andere kant van het doosje. de afzonderlijke oogschaduw’s hebben dus wel een naam!

MUA Undress me too Palette duper Urban Decay Naked 2

Ook het MUA Undress Me Too palette heeft 12 oogschaduw’s alleen 6 boven en 6 onder, ook bij dit palette staan de namen van de oogschaduw’s aan de achterkant van het palette. Wat ook een verschil is van dit palette met de andere paletten is dat de vorm van de oogschaduw’s rond zijn en niet rechthoekig.

De Inhoud van het MUA palette is minder als de overige twee. Bij MUA is dat 9,6 gram, Bij W7 15,6 gram en bij UD 15,6 gram.

PicMonkey Collage

De Swatches… Het pigment van Urban Decay Naked2 Palette is echt geweldig! en werkelijk bij iedere kleur! en de laatste zwarte kleur heeft een prachtige gouden glitter erin. erg mooi! de kleuren zijn ook zijdeachtig en totaal niet poederig! ze blenden ook geweldig! je merkt echt dat dit kwaliteit oogschaduw is!

Het enige nadeel van dit palette is dat je het niet in Nederland meer kan kopen en het dus online moet bestellen! dat kan bij de website van sephora.fr alleen de verzendkosten liggen daar rond de 13€! maar ze hebben er meer fijne merken die niet in NL te koop zijn zoals NARS… Het Palette kost 47,90€ wat natuurlijk behoorlijk aan de prijs is…

MUA Undress Me Too Palette Swatches

Ook de pigmentatie van MUA is ook goed, sommige kleuren zijn iets minder dan andere, maar over het algemeen zijn ze goed, de oogschaduw is ook niet poederig en ook met de MUA oogschaduw valt goed te blenden! Ik vind het een goede Dupe!

Maar dan de prijs… die is een stuk goedkoper als het Naked 2 Palette en nog een voordeeltje… Hij is beter verkrijgbaar… In Nederland en België bij de kruidvat filialen die MUA verkopen voor 5,99€ per stuk! en op de website van MUA is hij te koop voor 4,85€ maar met verzendkosten van 6€ als je meer besteld haal je dat er natuurlijk goed uit zeker gezien het feit dat MUA in Nederland iets duurder is als op de website van MUA, bij een wat grotere bestelling heb je de verzendkosten er daardoor uit! je kan er met PayPal en CreditCard Betalen!

W7 In The Buff Swatches

W7 In The Buff was voor mij volledig nieuw, ik had hem nog in mijn te reviewen la zitten en heb er nog geen ervaring mee, kortom een eerste indruk gelijk! De look die ik heb gemaakt heb ik dan ook met het W7 In The Buff Palette gemaakt!

De Pigmentatie is zoals je ziet goed, behalve sommige kleuren net als bij MUA het ene is iets beter als MUA en het Andere veel slechter! wat wel minder is bij dit palette is dat het heel poederig is en dat is ook goed te zien bij de swatches! sommige oogschaduws zijn zo zacht dat je veel poeder mee krijgt. dit kan voor veel fall out zorgen!

Het palette is redelijk goed te krijgen in Nederland! Bij Boots is W7 te krijgen in Amsterdam, sommige op = op voordeelshops verkopen W7 en ook Big Bazar gaat steeds meer W7 krijgen! Maar ook in de Nederlandse webshops in W7 goed te krijgen… Let alleen op de prijs! bij Fresh mint cosmetics is het palette te bestellen voor 8,95€ en daar komen nog verzendkosten bij. Ook bij Alice&Jo is het palette te krijgen voor 6,95€ en daar komen dan nog verzendkosten bij!

Naked 2 vs. Undress Me Too vs. In The Buff

Ik heb de kleuren van alle paletten ook even naast elkaar gezet en zoals je kan zien komen de kleuren van alletwee de dupes goed overeen met het Originele Urban Decay Naked 2 Palette! sommige kleuren wijken iets af maar echt heel veel scheelt het niet!

Als ik het zo bekijk komt MUA Undress Me Too het beste overeen met Urban Decay Naked 2. Heel eerlijk gezegd moet ik zeggen dat W7 In The Buff me ietsje tegen viel zeker gezien hoe de oogschaduws zijn. je kan het goed zien bij mijn swatches! ook is het W7 Palette duurder. wel zit er meer in als MUA.

Als ik een advies mag geven zou ik gaan voor het MUA Palette, Het palette is goed betaalbaar, zelfs Budget te noemen en is een hele goede Dupe! Naar mijn persoonlijke Mening beter als het W7 In The Buff palette! het doosje is compacter en handzamer en er is goed mee te werken! de kleuren zijn gewoonweg prachtig en losstaand van of het een Dupe is van Naked 2 of niet het is een mooi palette! het is zijn geld zeker waard!

De zwart in het W7 palette heeft wel gouden shimmer net als het Naked 2 Palette en dat heeft de zwart van MUA niet!

De Look die ik heb gemaakt heb ik gemaakt met het W7 In The Buff palette gemaakt omdat ik daar nog niet eerder mee gewerkt heb!

look 3

Look 2

Ik heb gebruikt Camel en Sand, Onyx en wave daaroverheen! zoals je ziet heb ik wat last van Fall out en knoei je met deze oogschaduw aardig en ik vond ze ook minder prettig blenden als de overige twee paletten! wel vind ik de zwarte kleur erg mooi, hij zorgt voor die mooie gouden shimmer in de look!

Look 1

Al met al ben ik wel tevreden over de look. En het zal zeker een palette zijn wat ik wel eens vaker ga gebruiken.

Als ik een winnaar van de drie moet kiezen ga ik ook voor het MUA Palette, Het is misschien kwalitatief iets minder maar het prijsverschil is zo groot en het palette is ook nog eens redelijk goed verkrijgbaar, in ieder geval beter als Naked2.

wat vinden jullie van deze Battle en welk palette is volgens jullie de winnaar van de drie? en welk palette is volgens jullie de winnaar van de twee dupes?

Advertenties

9 thoughts on “Urban Decay Naked 2 Battle MUA Undress me Too Vs. W7 In The Buff…

  1. Heel erg leuk dat je deze drie toppers met elkaar vergelijkt. Eerlijk gezegd heb ik tot nu toe alleen nog maar het W7 palette. Maar dat palette van MUA wil ik ook nog graag hebben, puur omdat ik er zulke goeie verhalen over hoor. Ik vind de kleuren van het W7 palette wel intens zijn. liefs x

  2. Wow wat een super handig artikel zeg! Hier zat ik nou echt op te wachten 🙂 Ik ga binnenkort het undress me too palette bestellen als ie weer op voorraad is!

  3. Leuk de vergelijking ik vind ze alle 3 mooi alleen ik heb niet veel met de kleuren heb liever roze enzovoort 🙂 x

  4. Tof dat je ze vergelijkt! Gisteren is mijn review van het MUA-palette Undress Me Too online gekomen & ik ben echt een grote fan ^^

  5. Pingback: W7 In The Nude Palette (dupe Urban Decay naked 3) | mywickedweirdlife

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s