Mijn 5 favorieten #1 Highlighters…

even weggeweest! dat komt omdat mijn computer een virus of trojaans paard had en we gingen dat oplossen maar dat duurde zo lang dat ik geen tijd meer had om een artikel te schrijven! dat ga ik nu even inhalen šŸ˜‰ hier is dus een filmpje! en wel mijn 5 favorieten #1 Ik wil het regelmatig terug laten komen! vandaag begin ik met mijn highlighters!

Ik hoop dat jullie het een leuk filmpje vonden!

Advertenties

6 thoughts on “Mijn 5 favorieten #1 Highlighters…

  1. Heel leuke producten! Ik heb er nog geen enkele van (heb dan ook nog niet veel higlighters :p) Moet mijn stash echt eens inverteren dat ik zie wat ik deze zomer nog kan/moet kopen! šŸ™‚

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s