I Love…Juicy Watermelon Lipgloss

I Love... Juicy watermelon Lipgloss

Laatst was ik bij Douglas en toen hadden ze de I Love… Lipglossjes in de aanbieding! Normaal zijn ze 4,95€ en nu waren ze 2,95€ ik besloot er 1 mee te nemen en ga hem vandaag voor jullie reviewen!

juicy watermelon lipgloss van I Love...

De Lipgloss van I Love… zit in een tube die me erg doet denken aan de Philosophy Lipgloss, of de Juicy Tubes van Lancome. Maar het ziet er wel erg leuk uit! Vrolijk!

Lipgloss I Love... Juicy Watermelon

Ik koos voor de geur en smaak Juicy Watermelon, omdat ik Gek ben op geuren en smaken van Watermeloen! er staat op de verpakking dat het Shimmer & Shine Lipgloss is…

achterkant lipgloss I Love... Douglas

Op de Achterkant van de Lipgloss staat informatie en de ingrediënten…

lipgloss

Het staat er in veel talen op maar ook in het Nederlands… I Love… Sappige watermeloen glimmende & Glanzende lipgloss smeer mij op uw lippen!

Dat was ik zeer zeker van plan 😉

swatches I Love... Lipgloss Juicy Watermelon Douglas

Ik heb de Lipgloss geswatched! Het is een mooie glanzende lipgloss met een tint! inderdaad in de kleur van watermeloen. mooi!!

De structuur van de lipgloss is niet zo dik en ook niet heel plakkerig! dat wind ik wel prettig, juicy tubes van lancome zijn wat dikker van structuur! maar ook plakkeriger!

lipgloss douglas I Love

lipgloss

Douglas I Love Lipgloss juicy watermelon

De Lipgloss geeft een mooie lichtroze kleur op mijn lippen en een prachtige glanz! hij plakt niet, maar blijft ook niet heel lang zitten! persoonlijk vind ik het niet erg om af en toe bij te werken!

De geur en smaak zijn lekker watermeloen wat dat betreft precies wat op de verpakking staat! De Lipglossjes zijn te koop Bij de Douglas voor 4,95€ maar ik zie ze regelmatig in de aanbieding voor 2,95€ ze zijn verkrijgbaar in meerdere geuren/ smaken!

Ik vind het zeker een aanrader!

Advertenties

7 thoughts on “I Love…Juicy Watermelon Lipgloss

  1. Ik was bang dat dit best wel erg zou plakken gelukkig is dat niet zo deze variant lijkt mij vooral heerlijk in de zomer 🙂 x

  2. Het kleurtje vind ik erg mooi, maar ik heb echt niks met lipglossjes. Al zou het een lipstick zijn geweest, ging ik vanmiddag nog naar de Douglas toe haha, liefs x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s