Lookx Lip & Blush Stick… Cosmopolitan

Lookx Lip & Blush Stick

In de Vip Box van de maand April zat een Lip & Blush Stick in de kleur Cosmopolitan! ik teste heb voor jullie en vandaag ga ik jullie mijn bevindingen vertellen!

Lookx Lip & Blush Stick Cosmopolitan

Lookx is voor mij geen onbekend merk, ik heb er meerdere producten van best veel eigenlijk, gek genoeg allemaal gekregen in een Glossy Box of Vip Box Of Goody Pakket! Ik denk dat het merk zo vaak in zo’n pakket zit omdat het toch relatief onbekend is… Maar het is ook vrij prijzig moet ik eerlijk zeggen!

Cosmopolitan Lip & Blush Stick Lookx

De Lip en Blush Stick van Looks doet erg denken aan een Jumbo lip pencil maar net iets dunner… de verpakking ziet er lekker fris uit met witte basis en zilveren letters en detais, ook leuk dat er een dun ringetje van de kleur op zit!

Lip & Blush Stick van Lookx Cosmopolitan

Als je het potlood zelf ziet zie je gelijk dat hij niet heel creamy is, het doet meer denken aan een gewoon potlood of een lip potlood… toen ik dit zag kon ik me nauwelijks voorstellen dat dit ook zou functioneren als blush! De kleur leek mij wel meteen erg mooi!

Lookx Lip & Blush Stick Swatches

Het potlood is inderdaad niet heel creamy, de kleur is echt heel mooi! het is een beetje Bruin Rood met een lichte glans.

Het potlood heeft wel een matte finish…

Look met Lookx

Natuurlijk heb ik het lip potlood ook op mijn lippen getest, later ook als Blush maar dat vind ik inderdaad geen succes, net als een lippenstift is het best te doen om hem aan te brengen, maar de finish vind ik als blush niet heel mooi!

als Lip product vind ik hem wel heel mooi, de kleur is mooi, hij heeft idd een matte finish, hij is vrij long lasting, maar voelt wel vrij droog aan op de lippen! wel licht creamy maar niet zoals een jumbo lip pencil zoals bijvoorbeeld die van NYC. wel denk ik dat deze langer blijft zitten!

Look met Lookx Lip & Blush Stick Cosmopolitan

Het Lookx Lip & Blush Potlood is te koop bij Lookx voor 14,95€ wat ik inderdaad best prijzig vind, maar het is wel een goed product en kan hem ook zeker aanbevelen! de kleur Cosmopolitan (behalve dat de naam erg leuk en SATC is) is erg mooi en blijft lang zitten! en ik merk dat het een zeer zuinig product is! wat dat betreft is 14,95€ dan niet heel duur!

wat wel jammer is is dat het geen draai potlood is maar dat je hem zelf moet slijpen en dus ook een slijper in dat formaat moet hebben!

Maar al met al ben ik best tevreden over dit product!

wat vinden jullie van dit potlood?

Advertenties

5 thoughts on “Lookx Lip & Blush Stick… Cosmopolitan

  1. Owja deze heb ik ook nog ergens…ik was er niet zo enthousiast over, maar als ik bij jou zo kijk is de kleur wel erg mooi x

  2. Pingback: Wk lippen met Lookx Lip & Blush stick caribana | mywickedweirdlife

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s