Sleek Celestrial Palette…

Sleek Celestrial Palette

Al een tijdje heb ik Het Sleek Celestrial palette liggen om te reviewen! een prachtig mooi palette die geïnspireerd is op de Galaxy… vandaag ga ik hem voor jullie reviewen!

achterkant doosje sleek

Het sleek Celestrial palette zit net als de overige sleek paletten in een mooi sleek doosje met op de achterkant info en ingrediënten.

sleek celestrial Palette...

Het Palette zit in het doosje, op het doosje staat een afbeelding van een Galaxyprint. Als je googled op Galagy komt je de meest prachtige afbeeldingen tegen en valt meteen op dat de kleuren daar inderdaad goed bij passen!

galaxy4

galaxy

galaxy 3 galaxy 2

De Afbeeldingen zijn prachtig en de kleuren ook! en dat was ook zeker wat me aansprak aan het Celestrial palette.

Ik heb natuurlijk pas geleden al een ander Palette gereviewt wat geïnspireerd was op de Galaxy, Namelijk het BH Cosmetics Galaxy chic Palette, ook een prachtig palette … gelukkig vind ik beide paletten heel verschillend en kan je ze dus heel goed naast elkaar hebben!

Sleek Make-up

Het palette zit in het bekende sleek doosje! zwart met sleek erop… een mooi stevid doosje, het enige jammere blijf ik vinden dat je niet in 1 opzicht ziet welk doosje je in je handen hebt, je moet het doosje omdraaien om te zien welk palette het is!

oogschaduw sleek celestrial palette!

Wanneer je het doosje open doet zie je eerst een doorzichtige folie met alle namen van de kleuren erop! als ik eerslijk moet zijn vind ik dat zeer onhandig en vind ik het dan handiger als het net als de latere Paletten van MUA op de achterkant staat! ik gooi zo’n folie’tje namelijk weg!

Zoals je kan zien zijn de namen van de kleuren ook geïnspireerd op de Galaxy met namen als Astral Blue, Solar, Saturns ring etc!

oogschaduw sleek... celestrial palette

De kleuren zijn stuk voor stuk zo verschrikkelijk mooi! Mooi om een Smokey eye mee te maken, een draagbare look, een mooie uitgaans look! Ik ben werkelijk verliefd op dit palette!

sleek oogschaduw celestrial palette.....

Er zitten mooie Lila en Paarse kleuren in, licht groen en aqua, wijn rood en bordeaux achtig, Zilver en glanzend zwart, taupe, blauw, ijsblauw…

swatches sleek celestrial palette

Het pigment is geweldig, precies zoals we van sleek gewend zijn!

look 4

Natuurlijk heb ik ook weer een look gemaakt met het palette!

look...

Ik heb voor deze Look Lunar, Galactic, Solar en Saturns Ring gebruikt! Galactic op het wenkbrauw bod en in de hoeken van mijn ogen!. Lunar over het gehele bewegend ooglid, solar in de buitenste hoeken van mijn ogen en Saturns Ring in de crease, Saturns Ring en Solar goed met elkaar geblend met een fluffy blending kwast.

look 3

look 5

look 1

De kleuren van dit palette brengen geweldig aan en blenden echt heel fijn! en ik vind de kleuren echt heel erg mooi!

Je kan het palette kopen bij Alice&Jo en bij The Make Up Spot  voor 9,99€

wat vinden jullie van dit palette en van de look die ik ermee gemaakt heb?

 

Advertenties

12 thoughts on “Sleek Celestrial Palette…

  1. Heel mooie ooglook heb je gemaakt! Echt heel leuk!
    Het ziet er ook een superleuk en goed paletteje uit! Hele mooie kleurtjes! Binnenkort misschien toch eens wat sleek productjes kopen 🙂

  2. Wauw deze heb ik nog niet, maar wil ik zeker te weten nog hebben. Want het pigment ziet er echt geweldig uit. Ook heb je een hele mooie look gemaakt ❤

  3. Ik ben verliefd wat een prachtige palette…die kleuren! Je hebt er ook (zoals altijd) weer een hele mooie look ermee gemaakt! x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s