Budget tip! Kruidvat Haarproducten met Argan Olie!

Kruidvat Haar producten met Argan Olie

Kruidvat word steeds hipper, dat wil zeggen de eigen merk producten want verder was kruidvat al heel hip! Kruidvat heeft een goede lijn aan producten en onder andere ook de haar producten zijn goed vertegenwoordigd! toen ik las bij Bianca van Pinkit dat er Shampoo en Crèmespoeling waren met Argan Olie erin maakte mijn beauty hart een sprongetje, een mijn benen een sprintje naar Kruidvat! Steeds verrassend altijd voordelig!

IK nam drie producten mee namelijk de shampoo en crèmespoeling met Marokkaanse Argan Olie en de Hair Repair Oil met Argan Olie en vandaag ga ik deze Budget toppers voor jullie reviewen!

Argan Olie Haar Shampoo Crèmespoeling Hair repair kruidvat

Laat ik beginnen met de Prijzen! die zijn namelijk lekker Budget en vandaar dat ik het ook echt weer een Budget tip vind! de Shampoo en Crèmespoeling zijn beide 1,49€ boor 3€ heb je dus een mega fles shampoo en crémespoeling aangezien er nog eens het dubbele inzit als in de meeste shampoo’s!! De HairRepair die eigenlijk niet bij deze lijn hoort maar bij een andere lijn is 3,99€

Hair repair Oil Morrocan Argan Oil, Argan olie Kruidvat Budget

Ik begin bij de Hair repair oil met argan olie die in een leuke flacon zit, niet heel spannend!

Je kan het product op drie manieren gebruiken, 1. je kan het in je haar doen voor je je haar gaat wassen voor extra verzorging. 2. je kan het na het wassen in je haar doen op handdoek droog haar voor extra verzorging als een soort serum. 3. je kan het haar na het föhnen in je haar doen voor extra glans en verzorging.

Kortom het is een lekker veelzijdig product!

Ingrediënten en info hair repair Kruidvat Argan olie haar

Natuurlijk heb ik meteen op de ingrediënten lijst gekeken en jawel er zit echt Argan Olie in en ook nog eens vrij bovenaan de lijst! top!

pomp flaccon Kruidvat Hair repair oil met Argan Olie

Het product is mega zuinig in gebruik, je hebt echt maar een paar pompjes per keer nodig en het doseert heel makkelijk doordat het een pompflacon is! ik vind dat heel prettig en hygiënisch werken!

Olie Hair repair Kruidvat budget Argan Olie

Zoals je op mijn hand kan zien is het echt een olie achtig product, het voelt echt als een olie aan maar dan iets dikker, eigenlijk goed met een serum voor je haar te vergelijken!

het product werkt ook nog eens heel goed, ik heb het geprobeerd op meerdere manieren. Eigenlijk op alle drie de manieren die beschreven staan op de fles, maar ook heb ik het product een tijdje voor het wassen in mijn haar gedaan en als een soort maskertje in mijn haar laten trekken voor ik het ging wassen voor extra verzorging, ik kan me zo voorstellen dat je het ook goed kan mengen met bijvoorbeeld olijfolie en kokos olie voor echt een stevig voedend masker voor je haar!

het is een heel fijn product en mijn haar word er echt door gevoed, glanzend van en minder pluizig!

Moroccan Argan Oil Kruidvat Budget Shampoo met Argan Olie

Dan hebben we de Shampoo die in een fles zit van 500 Ml… wat een mega fles! ik vind het ook een leuke fles, leuke kleuren combi, knalt lekker je badkamer uit!

Argan olie kruidvat budget

Het is voor pluizig en droog haar en maakt het haar zacht en soepel!

Ingrediënten shampoo Argan olie kruidvat budget

Ook hier keek ik gespannen op de fles en jawel het zit er in hoor en ook weer vrij bovenaan de lijst! wel zit er SLES in maar dat vind ik niet verrassend aangezien dat in de meeste shampoos zit en zeker in de budget varianten! mij stoort het niet zo!

Shampoo Kruidvat Argan olie

Tja de Shampoo ziet er gewoon uit als shampoo haha… maar is niet heel dik, het is een wat dunnere shampoo en niet heel geconcentreerd! wel ruikt het heel lekker naar Argan Olie… zeker een lekkere geur wat natuurlijk ook heel belangrijk is!

de dop is vrij standaard en werkt verder prima!

De Shampoo doet gewoon wat hij moet doen, hij wast mijn haar goed schoon!

crèmespoeling Kruidvat Moroccan Argan Oil

Als laatste de Crèmespoeling! wat vind ik het handig dat ze de fles van de crèmespoeling anders hebben gemaakt, namelijk met wit! de fles is daardoor heel herkenbaar en dat maakt het heel handig om de twee flessen uit elkaar te houden! top gedaan!

Ook in deze fles zit 500 Ml het is dan ook net als de shampoo een mega grote fles!

Crèmespoeling kruidvat met argan olie budget

Het zelfde idee als bij de shampoo, het is voor droog en pluizig haar en maakt het zacht en soepel! en er zit Argan Olie in!

ingrediënten Crèmespoeling Argan olie kruidvat

Ook hier zit echt Argan Olie in, wel eens waar iets verder naar beneden als bij de andere twee producten maar  het zit er in. wat me wel opviel is dat er onder andere Alcohol in zit, niet de meest agressieve variant maar toch. Maar er zitten ook nog meer verzorgende ingrediënten in zoals Amandel olie! kortom het is geen vervelende lijst aan ingrediënten en we mogen denk ik zeker niet klagen voor dit budget product en wat er dan nog in zit!

crèmespoeling kruidvat budget met argan olie

Ook de Crèmespoeling ziet er vrij standaard uit, ruikt lekker maar is wat dun! ik had al gelezen bij Svenja van Lovinglifeiseasy  dat de crèmespoeling bij haar niet zo werkte! ik was daarom erg benieuwd wat hij bij mij zou doen, ik heb dun haar en wat korter als Svenja…

Ik was er wel op voorbereid dat ik iets meer als anders nodig zou hebben… en dat klopte, wil je er lekker soepel met je handen doorheen kunnen gaan dan moet je gewoon royaal zijn met de spoeling! een klodder over je haar verdelen en wat ik dan doe ik nog een grote klodder verdelen over mijn haar punten voor extra verzorging!

De Shampoo en Crèmespoeling zitten wel in een grote fles maar je hebt er echt wel wat meer van nodig! werkt het ook? ja opzich voor dit budget werkt het prima, het maakt mijn haar redelijk zacht en glanzend. de drie producten bij elkaar werken fijn en het is heerlijk budget. het is ook een product waar je voor je gevoel niet zuinig mee hoeft te zijn want het is niet duur en het werkt. de verzorgende ingrediënten zitten er in! fijn!

Ik vind het alleen niet de perfecte vervanger voor mijn veel duurdere Dove Shampoo en Crèmespoeling… dat niet. ik ben dol op mijn dove en na deze flessen koop ik gauw mijn Dove Shampoo en Crèmespoeling weer terug gewoon omdat die fijner zijn! voor mijn haar in ieder geval!

Toch kan ik deze Producten van Kruidvat zeker aanbevelen!

Hoe lijken jou deze producten?

Advertenties

5 thoughts on “Budget tip! Kruidvat Haarproducten met Argan Olie!

  1. Ik ben er nog steeds gek op maar ik wissel het wel een beetje af met andere merken anders heb ik het idee dat het niet meer werkt. De repair oil heb ik hier nog niet gespot, maar eens even beter naar zoeken…fijne en duidelijke review! x

  2. Ik heb de olie laatst in huis gehaald maar mijn haar wordt er enorm statisch van. Het is al best droog dus ik dacht die olie helpt wel, maar dus niet!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s