Netflix Serie tips #2

Netflix serie tips Homeland Breaking Bad Heisenberg Prison Break Fringe

I Love Netflix!! en dat wil ik graag met jullie delen! sinds wij Netflix hebben kijken we bijna geen TV meer maar vooral Netflix! En ook de kinderen kijken bijna alleen nog Netflix ipv Tv. We hebben er bijna een werkwoord voor… We gaan even Netflixen! Als we aan de kinderen vragen wat ze willen kijken Roepen ze geen DVD, Zender of Serie… Maar roepen ze Netflix! tijdens het koken net voor het eten mogen ze altijd kijken, en als ze ziek zijn… en om de beurt mogen ze dan kiezen wat!

Ook Mijn man en ik kijken de ene serie na de andere, en af en toe een film, of twee achter elkaar! heerlijk! en zonder reclame, op pauze zetten wanneer je wil en achter elkaar doorkijken!

De keuze op Netflix is Ruim, er is voor ieder wat wils, apparte kindersecties zodat ze geen enge dingen kunnen zien, en je kan met twee apparaten tegelijk op Netflix. Ideaal! en dat voor 7,99€ per maand!

Vandaag wil ik jullie weer wat serie tips geven! mijn deel 2! en mijn derde artikel over Netflix.

BreakingBad

Laat ik beginnen met Breaking Bad! Zo’n beetje de meest besproken serie van het moment geloof ik! Het is dan ook wel een hele goede serie! Spannend, Grappig, Goed bedacht, waanzinnig geacteerd, zit goed in elkaar en noem maar op! Het is niet voor niks dat deze serie veel besproken is! dat je nu bij Fashionable zaken Heisenberg bekers kan kopen en T-shirts met Heisenberg erop! Je maakt namelijk bijna een statement!

zinnen als “I Am The Danger” “Better Call Saul “en “I Am Heisenberg”  zijn zeer bekend en populair op dit moment!

BB-S5B-Walt-590

Breaking bad waar gaat het nou eigenlijk over?

De Serie gaat vooral over Walter White een suffe scheikunde leraar die op een dag ontdekt dat hij Longkanker heeft en daardoor en door wat andere dingen in zijn leven een beetje losslaat, de stoppen slaan zogezegd een beetje door! Zijn Vrouw is ondertussen zwanger van hun tweede kind, hij heeft een puberende Lichamelijk beperkte zoon met een hypotheek en de hele reutemeteut en straks gaan de belachelijk hoge ziekenhuis kosten zich op stapelen… Hij denkt “als ik dood ga”laat ik ze met niks achter… en daar wil hij wat aan doen.

c72d872983f2adf8f763c0cadc8305cc

 

Hij komt in Contact met een oud leerling van hem, het type bad boy, drop out etc “jessy Pinkman” en samen beginnen ze in een oude versleten Kamper “crystal Meth”te maken… ofwel drugs… Dat verkopen ze en het is zo populair dat iedereen het wil… zo komen ze in contact met de echte “foute”jongens en het word van kwaad tot erger en loopt helemaal uit de hand!

op een gegeven moment sneuvelt de een na de ander, word het onderwereldje volstrekt normaal en veranderd Mr. White in “Heisenberg” de meest gevreesde man in de onderwereld en de meest gezochte man door de Drugs Politie…

Breaking-Bad_Wallpaper-8

De Serie is echt leuk om te kijken, spannend en heel grappig! ik vind het ook echt een aanrader!

prison break

De volgende serie die ik jullie graag wil aanraden is Prison Break! een serie waarbij ik regelmatig rondjes door de kamer moest lopen van spanning, waarbij ik net even vaker naar de wc moest omdat ik het te spannend vond… waarbij ik vaak mijn adem inhield en vergat door te ademen!

Een ongelofelijk goede serie! met zeer knappe mannen om naar te kijken!! (voor ons vrouwen ook niet verkeerd)… 😉

Prison Break Gaat over onder andere Michael Scofield die Bouwkundig ingenieur is… Zijn broer Lincoln zit onterecht vast in de gevangenis en het ziet er niet goed voor hem uit.

Michael ziet maar 1 mogelijkheid en dat is samen met zijn broer ontsnappen uit de gevangenis. Via Zijn werk is hij in het bezit gekomen van de Blauwdrukken van de Gevangenis waar zijn broer zit en die laat hij volledig op zijn lichaam tatoeëren. Hij pleegt een gewapend overval en komt bij zijn broer in de gevangenis! vanaf dan gebeurt er van alles, zowel in de gevangenis als de plannen eromheen! Michael heeft over alles nagedacht maar het ontsnappen heeft nog wel wat voeten in de aarde!

PB-prison-break-5471219-1280-1024

Michael raakt verliefd op “sara” de gevangenis Arts en natuurlijk is dat wederzijds… maar er zijn in de gevangenis ook nog een aantal mannen die niet zo goed gezind zijn, en ga zo maar door! er ontstaan ook vriendschappen en iedere “vriend”heeft een eigen verhaal!

Michael-Sara-prison-break-890335_1280_1024

Ieder seizoen van Prison break is Ongelofelijk spannend en zenuwslopend! je weet nooit van te voren wat er gaat gebeuren en de wendingen die de serie neemt zijn iedere keer veer verassend en onvoorspelbaar! Ook Prison Break is een echte aanrader!

 

fringe 2

 

De Volgende serie die ik jullie wil aanraden is “Fringe” weer heel iets anders als de vorige twee series. een beetje meer “het kan eigenlijk niet” maar ook weer heel spannend! en met een goede oude bekende erin! Namelijk Joshua Jackson die “Pacey” Speelde in Dawsons Creek. En ohw Boy wat is die goed opgedroogd! Als Pacey vond ik hem bloed irritant en onaantrekkelijk (sorry voor de Pacey lovers van vroeger!) maar als “Peter Bishop” is hij de perfecte man! Heerlijk om naar te kijken! en dan nog spannend ook! en zeer verslavend! Ik kan soms niet stoppen met kijken en zit dan om 2.00 uur s’nachts nog!

fringe

Fringe gaat over FBI Agente Olivia Dunham die door haar Baas bij een aantal vreemde zaken word gehaald, waardoor ook nog haar partner komt te overlijden en de rare dingen stapelen zich op! zaken waar het hoofd eigenlijk niet bij kan! Haar baas vraagt haar om bij Fringe devision te komen omdat de vreemde zaken die over de wereld gebeuren op een of andere manier aan elkaar gelinkt lijken te zijn! ze komen daarbij uit bij Walter Bishop een verwarde professor die in een inrichting zit. ze kunnen hem alleen maar uit de inrichting krijgen met behulp van de geniale zoon van Walter “peter Bishop” die in eerste instantie nergens iets van wil weten! uiteindelijk lukt het en komen ook Walter en Peter bij Fringe devision en met hun team moeten ze de rare zaken als Baby’s die als bejaarde geboren worden” Mensen waarvan de hersenen vloeibaar zijn geworden, of mensen die versteend in een bus zitten en noem maar op. oplossen! telepatie, een ander universum alles komt aan bod en heeft te maken met vreemde vooruitstrevende wetenschap waar Walter veel mee te maken heeft!

Enorm spannend en mysterieus!  en ook echt een aanrader om te kijken!

fringe 3

Natuurlijk komt er ook Romantiek in voor! Peter en Olivia groeien steeds meer naar elkaar toe en wat is er eigenlijk met hun aan de hand?

homeland

Als Laatste heb ik als aanrader de Serie Homeland… ook een waanzinnig spannende serie! Met Clair Danes in de hoofdrol… een serie waar je meerdere keren niet meer van weet wie nou slecht is en wie nou goed!! en blijkt iemand slecht te zijn is hij later weer goed! totaal niet voorspelbaar en daarom oh zo spannend!

Homeland-homeland-30373158-1600-1200

Clair Danes speelt in de serie een CIA Agente genaamd Carrie Mathison die veel te maken heeft met zaken die met Al-qaida en Terrorisme te maken hebben! Op een operatie in Irak word ze gewaarschuwd door een informant die zegt dat een Amerikaanse Krijgsgevangene overgestapt is naar Al-Qaida. wanneer een Amerikaanse Krijgsgevangene die al doodgewaad was tijdens een operatie word gevonden en naar huis komt verdenkt Carrie hem ervan de overgestapte krijgsgevangene te zijn en ze gaat hem in de gaten houden… Het word alleen een beetje een obsessie. Carrie is slim en denkt tien stappen vooruit, maar anderen houden haar vaak niet bij!

Ook ontstaat er een onhandige relatie tussen Carrie en Nicholas Brody, de krijgsgevangene…

Homeland-homeland-30373174-1600-1200

Homeland is een spannende serie die verschrikkelijk goed in elkaar zit!

Dit zijn voor vandaag het tweede deel van mijn Netflix serie tips! Deel 1 Kun je Hier kijken Daar kun je de overige Series vinden die ik heb gekeken en jullie zeker kan aanraden!

Ik heb ook nog een Artikel over Netflix zelf geschreven… Dat kun je Hier bekijken De foto’s zijn er alleen uit weg! Maar de tekst waar het om gaat is er nog!

Het komt in ieder geval op het volgende neer!!!

netflix

I Love Netflix!! Ga even naar de Website van Netflix voor meer info!  Maar ook Netflix kan ik jullie zeer zeker aanbevelen! ik kan niet meer zonder?

wie van jullie heeft ook Netflix? en heeft er ook nog goede serietips?

 

 

Advertenties

12 thoughts on “Netflix Serie tips #2

  1. Goede tips! Breaking bad wil ik ook nog gaan kijken, maar kom er maar niet aan toe! Zelf vind ik pretty little liars erg leuk en spannend en ik ben begonnen met Nashville.

  2. Netflix is super ❤ Ik kijk normaal ook graag serie's maar ik heb dat al weken niet meer gedaan ik zit nog in seizoen 2 van The Vampire Diaries ben te druk met andere dingen haha x

  3. Pingback: Recensie ‘Homeland’ (seizoen 1 & 2) | De wereld van Anna

  4. Pingback: Recensie ‘Homeland’ (seizoen 1 en 2) | De wereld van Anna

  5. Pingback: Netflix Film tips! | mywickedweirdlife

  6. Pingback: Recensie ‘Breaking Bad’ | De wereld van Anna

  7. Hihi, ik heb je tips even opgezocht hoor! Prison Break & Homeland heb ik al gezien (voor zover Homeland op Netflix staat) en beide vind ik super leuk! Ben nu net met Breaking Bad begonnen en dat is ook echt geweldig 😀 Fringe ken ik nog niet, maar ik hou meestal ook niet zo van het mysterieuze dingen die eigenlijk niet zouden kunnen… misschien ga ik wel eens even een aflevering proberen! 🙂

  8. Pingback: Netflix Serie Tips #3 | mywickedweirdlife

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s