M.A.C Sheertone Shimmer Blush Peachykeen

M.A.C. Peachy Keen Blush Review

Ik ging naar de Douglas om mijn eerste M.A.C. Blush uit te zoeken! Voor moederdag nog wel! en tussen al die mooie Blushes die ik stuk voor stuk wel aan mijn collectie zou willen toevoegen werd ik verliefd op PeachyKeen! vandaag ga ik hem voor jullie reviewen!

MAC Peachy Keen Blush

Mac Peachy Keen is een Sheertone Shimmer Blush en kost 21,50€

De Blush zit verpakt in een kartonnen doosje met Informatie en ingrediënten erop!

Peachy Keen Sheertone Shimmer Blush MAC M.A.C.

De Blush zit in de bekende M.A.C Blush verpakking, door het raam kan je de de kleur zien en op de achterkant staat de naam van de Blush en tot welke groep Blushes de blush behoort! (de Sheertone Shimmer Blushes)

MAC Blush Peachy Keen review

Deze Blush verdiend het om gezien te worden! Hij is prachtig! Op het eerste gezicht ziet hij eruit als een gewone Peachy kleurige Blush met een licht shimmertje erin, maar zodra je hem beter gaat bekijken zie je pas hoe mooi deze Blush is!

MAC Blush Shimmer Tone Blush Peachy Keen

Peachy Keen Blush MAC

Blush Peachy Keen Shimmer tone blush review MAC

De Blush met een mooie peachie kleur heeft een prachtig klein gouden shimmertje! Hij zorgt voor een prachtige glans!

swatches Peachy Keen Blush MAC M.A.C.

Bij de Swatches op mijn Vinger zie je de glans het beste, een Peachie kleur met een bijzondere gouden glans! Op Mijn Huid geswatched zie je pas waarom de Blush bij de groep sheertone Shimmer Blushes behoord. Het pigment van de blush is goed maar hij is subtiel op de huid! je kan hem dan ook licht dragen, maar ook heftiger aanzetten!

Het is een Blush die de meeste mensen ook wel zal staan! de Kleur past bij vele huidstinten!

Mac Peachy Keen Blush

De Blush zorgt voor een mooie glow op je gezicht!

Mac M.A.C. Peachy Keen Blush

Daarnaast geeft hij een prachtige glans! en zorgt hij voor een mooi blosje!

Blush MAC M.A.C. Peachy Keen  Look, Swatches Review

De Blush is opvallend maar niet te! en hij zal iedere look mooi afmaken!

Blush MAC Peachy Keen Look

Ik ben super blij met deze mooie Blush! al heb ik sinds mijn bezoek aan de Douglas wel een lijstje aan andere blushes die ik ook wil, ben ik blij dat ik als eerste voor deze Blush heb gekozen!

De Houdbaarheid is goed, hij blijft lang zitten!

Ik kan deze Blush iedereen aanraden, zeker als je voor het eerst een Blush uitkiest! Ik heb eerst naar Dainty gekeken maar die is vrij licht en persoonlijk hou ik toch voor wat meer kleur, zeker omdat ik dat van mezelf niet zoveel kleur heb!

wat vinden jullie van deze Blush?

 

Advertenties

15 thoughts on “M.A.C Sheertone Shimmer Blush Peachykeen

  1. Pingback: MAC Sheertone shimmer Blush in springsheen | mywickedweirdlife

  2. Pingback: MAC Mineralize Blush Gleeful | mywickedweirdlife

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s