Victor & Rolf BONBON Eau de Parfum… (Ode aan Hans)

Victor & Rolf Bon Bon BONBON eau de parfum parfum review

Toen ik hoorde dat Victor & Rolf een nieuw luchtje hadden wist ik dat ik hem lekker zou vinden!

Het eerste luchtje van Victor & Rolf Flowerbomb vind ik heerlijk en heeft een speciaal plekje in mijn hart… Het was het Luchtje van een van mijn beste vriendinnen die een paar jaar geleden plotseling overleden is. Heel lang werd ik verdrietig als ik het luchtje rook en op een dag toen ik op Nice Airport was en ik me verveelde zo wachtend voor het Boarden… besloot ik een grote toren van Flowerbomb te trotseren en het luchtje te ruiken en uiteindelijk te kopen! als ik het op had / heb heb ik altijd een beetje het gevoel dat ze bij me is! maar het is ook een heel speciaal, chique lekker luchtje!

Zou Flowerbomb net zo zijn? Ik ging naar de Douglas voor een monstertje en jawel ik vond het een heerlijk luchtje!

Ik keek mijn Lieve Stief papa Lief aan (en boy kan ik lief kijken…) Hij vliegt wekelijks heel de wereld over en soms heb ik geluk en neemt hij een gewenst luchtje voor me mee… dit keer appte ik hem een foto’tje van BONBON….

Victor & Rolf Bon Bon BONBON Eau de Parfum

Hans die naast mijn Lieve (stief) Papa ook mijn steun en toeverlaat, hulp bij van alles, opvoeder, deskundige, zakelijk deskundige, grappenmaker, opa van mijn kinderen, leraar, bijles leraar, wijze uil, Luisterend oor, Schouder om op uit te huilen etc etc etc is Stuurde me weer een berichtje terug…

Ik Citeer: Liefste van me, je weet ook wel wat je vraagt hè. shit wat is die zooi duur…Maar met liefde voor je gekocht liefs Hans

Ik Appte terug: Dochter van mn moeder…hihi 🙂 Dank je wel lieve hans ik maak er een mooi artikeltje van…!

Tja ik heb een beetje een dure smaak als het gaat om Parfum… Echt een dochter van mijn moeder 😉 Maare Ik heb wel de Liefste (stief) Papa van de hele wereld die af en toe slikt bij de tex free parfumerie  dit keer Heathrow…

Bij deze Hansje nog een keer Dank je wel! ik vind het super lief en ben er super blij mee!! en niet alleen met het luchtje maar ook met al het bovenstaande wat je in de loop der jaren voor me bent geweest en voor me hebt betekend!

Goed verder naar de review!!!!

BonBon Bon Bon Victor en Rolf eau de parfum

Het Parfum zit in een Cadeautje… een prachtig verpakt doosje met een gestanste strik erop. een gemerkt embleem van V&R en het doosje is knal roze met zwart en zilver!! Need I say more?! Het is werkelijk al een cadeau’tje voor het oog!

Bon Bon Victor & Rolf Parfum

Op Het doosje staan uiteraard de naam, het embleem en ook de ingrediënten vermeld! en natuurlijk de inhoud!

Victor & Rolf Eau de Parfum BONBON

En dan als je het cadeautje uitpakt zit daar een prachtige fles in de vorm van een strik in. Een Pareltje om uit te pakken! De kleur van de strik is Roze Paars!

BONBON Victor & Rolf

Het flesje zit gedetailleerd en goed in elkaar! aan elk detail is gedacht! Alleen al het flesje is geweldig en is prachtig om neer te zetten als accessoire.

parfum Victor & Rolf

Maar het gaat natuurlijk om het Parfum! Nou ben ik niet heel kunstig om een Parfum te omschrijven! Ik ben daar heel makkelijk in… Ik vind het lekker… Of niet.

Ik weet wel dat als je naar mijn favoriete luchtjes kijkt dan past het goed in die groep. Aliën van Thierry Mugler, FlowerBomb van Victor en Rolf, Versace Women, See van Chloé, Love van Chloé…

Maar ik heb de omschrijving van het Luchtje er even bij gezocht op de site van Ici Paris XL en daar staat dan ook het volgende over Het Parfum:

Viktor & Rolf Bonbon Eau de Parfum is een naar zoetigheid vernoemde geur die zich richt op vrouwen die vreugde en genot vieren, net als momenten van ontspanning en plezier. De roze flacon van deze zoete, verleidelijke geur is gevormd als een luxe verpakte bonbon. De topnoot van deze geur vanViktor & Rolf is karamel die wordt omringt met aroma’s van mandarijn, sinaasappel en perzik. Het hart bevat vlagen van oranjebloesem en jasmijn. De geur eindigt met noten van cederhout, guaiac hout, sandelhout en amber. 

BonBon Bon Bon Victor en Rolf

Ik vind het een geweldige omschrijving! ook bij de geur net als de fles is aan ieder detail gedacht!

strik fles BONBON BON BON Victor & Rolf Victor en Rolf Eau De Parfum

Mijn poging van de omschrijving van het luchtje is wat anders natuurlijk… Ik ben geen Parfum dichter! ik zou de parfum omschrijven als zoet, chique en kruidig. een geur sensatie die iedere keer als je hem ruikt maakt dat je hem weer even heerlijk vind!

spuitdop Fles Victor & Rolf

Uiteraard is het een spuitflacon en daar kan je ook weer zien dat aan ieder detail gedacht is! Ik vind het een heerlijk parfum en echt een aanrader. Natuurlijk is een Parfum persoonlijk. Een Parfum zegt iets over je, het draagt bij aan je identiteit. Het kan daarom zijn natuurlijk dat het niks is voor jou maar ik kan je zeker aanraden om hem eens te gaan ruiken bij de Parfumerie!

De Parfum is niet alleen een geursensatie maar ook een pareltje voor het oog! wat een prachtige chique fles.

Net als Flowerbomb vind ik dit weer een heerlijk parfum van Victor & Rolf. Een parfum waarmee je zeker een statement maakt!

Bij Ici Paris XL Is het Parfum  BONBON van Victor & Rolf verkrijgbaar vanaf 68,-€ voor 30 Ml

Hoe lijkt jullie deze Parfum?

Hans Nogmaals Dank je wel voor deze heerlijke Parfum!!! Ik denk aan je als ik hem op heb!!! Weet dat ik geworden ben wie ik ben mede door jou! en dat ik daar trots op ben! x

En Nance ook aan jou denk ik als ik deze Parfum draag. Victor & Rolf blijft jou signature! Love you wherever you are! x

 

Advertenties

11 thoughts on “Victor & Rolf BONBON Eau de Parfum… (Ode aan Hans)

  1. Oee gaaf! Ik heb hem ook! De lekkerste geuren zijn gewoon van victor en rolf! Ik heb ze allemaal en vind ze stuk voor stuk heerlijk! En vooral bonbon is zo lekker xxx

  2. Wat een mooi en zielig verhaal bij Flowerbomb. Ik snap dat je deze geur ook wilde proberen. Ik vind de verpakking zo mooi! Ik ben benieuwd naar deze geur. Snel eens ruiken in de parfumerie.

  3. Pingback: Tommy Hilfiger Eau de Toilette Tommy Girl | mywickedweirdlife

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s