Sleek ’s Meest populaire blush Rosegold…

Sleek Rosegold Blush

Dat Sleek 1 van mijn favoriete merken is wisten jullie volgens mij al! Maar mijn favoriete Sleek Product heb ik nog nooit in foto vorm gereviewt! Hij is uiteraard wel eens in filmpjes voorbij gekomen maar ik had hem nog nooit appart gereviewt op mijn blog! en dat terwijl het mijn all time favoriete blush is!!

Kijk mee dan ga ik jullie er alles over vertellen!

ingrediënten Sleek Rosegold

Het doosje van de Sleek Rosegold blush kon je hierboven al zien, ze zijn vergelijkbaar met de doosjes van de paletten alleen dan kleiner uiteraard! Op de achterkant staan de ingrediënten en wat informatie! en de naam van de blush! als je meerdere blushes van sleek hebt ik het wel onhandig dat je niet in 1 oogopslag kan zien welke blush het is!

Sleek Blush Rosegold

Wanneer je het doosje openmaakt is daar de blush….

Sleek Rosegold blush budget review

 

Sleek Rosegold word ook wel een dupe genoemd van Nars Orgasm Blush het is een prachtige peach kleurige blush met een hele mooie  gouden shimmer!

Sleek Rosegold blush...

Wanneer je hem in het licht heen en weer beweegt kan je zien hoe bijzonder hij is!! ik was echt direct verliefd op deze blush toen ik hem zag… ik heb hem dan ook meerdere keren… in mn tas zit hij standaard en in mn everyday la!

Rosegold van sleek blush

wanneer ik hem swatch kan je pas zien hoe mooi hij echt is! een mooie peachie Roze Blush met een prachtige gouden glans! wat ik mooi vind is dat hij niet te oranje is maar echt een beetje roze! en dan die prachtige glow…

Rosegold! sleek Blush

op je gezicht is hij ook prachtig en je hebt eigenlijk geen highlighter nodig bij deze blush omdat hij al een hele mooie glow geeft van zichzelf! voor de mensen die niet van glanzende blushes houden maar van matte blushes is dit geen aanrader! maar voor de glans liefhebber onder ons is dit echt een must have!

Iedere keer als ik hem weer zie geniet ik er gewoon van!

Look Sleek Rosegold Blush

Naast een mooie glans geeft de blush ook een heel mooi blosje! het is een blush die makkelijk draagbaar is voor veel huidskleuren dus ik denk dat hij iedereen wel mooi zal staan!

de sleek blush is bij veel nederlandse webshops verkrijgbaar zoals Alice&Jo en kost rond de 5,50€

wat vinden jullie van deze blush? en wie van jullie heeft hem al?

Advertenties

22 thoughts on “Sleek ’s Meest populaire blush Rosegold…

  1. Pingback: Super Budget Tip! Nars Orgasm/ Sleek Rodegold Dupe van Action… Max & More Blush 031 Peach (apricot peach) | mywickedweirdlife

  2. Pingback: Makeup Revolution Contour Kit Ultra Fair. | mywickedweirdlife

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s