Bh Cosmetics Polka dot kwasten set…

Bh Cosmetics kwastenset

Gisteren schreef ik een Artikel over Het Special Occasion Palette van Bh Cosmetics vandaag heb ik weer een super leuke review voor jullie van een Bh Cosmetics product! Namelijk het 11 pc Polka dot kwasten set!

kijk mee!

Polka dot kwastenset  Bh Cosmetics

Om te Beginnen je krijgt de kwastenset in een leuke nep leren koker, roze met zwarte polka dots erop! het doet me erg denken aan een kwasten set van Sigma.

De Koker is heel erg stevig!

Bh Cosmetics budget kwastenset

Op de onderkant van de koker staat het logo van Bh Cosmetics in gouden letters. Heel chique!

sluiting Bh cosmetics kwastenset polka dot

De koker sluit aan twee kanten met een drukkertje…

Bh Cosmetics Polka dot kwastenset 11kwasten

wanneer je de koker open maakt heb je twee bekertjes waar je de kwasten in kan zetten, het is ook een heel handig reissetje want je hebt gelijk al je kwasten en kan ze nog goed neerzetten ook!

Als je ze net krijgt zitten alle kwasten in een folie’tje. Het zijn 11 kwasten!

De kwastenset is te koop bij Alice&Jo voor 28,95€ wat wel een groot bedrag lijkt maar daarvoor heb je 11 kwasten dus eigenlijk is het helemaal niet duur!

kwastenset Bh Cosmetics polka dot

De kwasten zien er echt geweldig uit… ze zijn zwart en ze hebben schattige roze polka dots! het tegenovergestelde van de koker! de kwasten hebben ook allemaal in gouden letters het logo op de steel staan! tevens bestaan de haartjes van de kwasten allemaal uit zwart en roze!

kwasten Bh Cosmetics Polkadot set

Het is echt een hele leuke set om te zien!! maar zijn de kwasten ook fijn?

gezichts kwasten Bh Cosmetics kwasten set

Laten we beginnen bij de gezichts kwasten. Het zijn er 4 in totaal!

Deluxe Fan Brush   Fan kwast Bh Cosmetics

wat ik heel leuk vind aan deze set is dat er een Fan Brush bij zit! die zit niet in alle kwasten sets! het is een mooie grote hele zachte Fan Brush met lekker veel haartjes die ook heel flexibel mee beweegt. De kwast is daarom uitermate geschikt om fall out weg te halen! je kan er ook goed highlighter mee aan brengen en ook bij shapen kan hij handig zijn om te blenden. Ik vind het een hele goede fijne en vooral ook zachte kwast!

powder brush poeder kwast Bh Cosmetics Polka dot

 

De tweede gezichts kwast is de poederkwast… een hele zachte fijne kwast! die lekker vol is en vrij stevig maar niet te! Ik denk naast poeder dat je hem zelfs als buffer kwast voor foundation zou kunnen gebruiken!

Blush brush Blush kwast Bh Cosmetics

De derde kwast is de Blush kwast. De Blush kwast is schuin afgesneden ook lekker vol maar ook niet heel groot van mij had de blush kwast iets groter gemogen! toch is het een fijne kwast en ze zijn allemaal zo zacht!

Foundation Brush Foundation kwast Bh Cosmetics

De vierde gezichtskwast is de standaard foundation kwast… tja ik gebruik ze niet om eerlijk te zijn. Je kan bij Alice&Jo ook een losse Stippling kwast kopen van Bh Cosmetics en dat is eigenlijk mijn everyday foundation kwast! maar omdat ik deze kwast toch wil beoordelen… de kwast voelt heel fijn en is heel zacht ook weer! het formaat is goed en hij is wel plat maar ook lekker vol!

oogschaduw kwasten eye brushes Bh Cosmetics Polka Dot kwasten set

Nou de oogkwasten! en eigenlijk lieg ik een beetje want 1 kwast hiervan is een Lippen kwast!

Classic Shadow Brush oogschaduw kwast Bh Cosmetics

Maar we beginnen met de eerste oogschaduw kwast! een standaard oogschaduwkwast, het is een platte oogschaduw kwast maar wel met lekker veel haartjes, zacht en goed van formaat, dit is my cup of tea! ik hou van dit soort oogschaduw kwasten! dus wij gaan goede vriendjes worden!

Blending Brush Bh Cosmetics

als je maar twee oogschaduw kwasten zou willen hebben dan is de blending kwast eigenlijk de tweede kwast die je echt nodig hebt! je kan er kleur mee aanbrengen in de crease en de oogschaduw ermee blenden! ik heb ze inmiddels in vele maten en vormen, maar een middel maatje en een fluffy blending kwast vind ik het fijnst! in deze set zit een middel maatje die wel lekker zacht en fluffy is! Deze blending kwast is ook goedgekeurd!

Flat eyeliner Brush  Brow Brush Bh Cosmetics polka dot kwasten set

De volgende kwast moet de flat liner kwast zijn. je moet er dus een eyeliner line mee kunnen zetten maar daarvoor is hij echt niet geschikt! daar is hij te dik voor! je zou er wel mee kunnen smudgen, je zou hem voor je wenkbrouwen kunnen gebruiken of om oogschaduw om je onderste wimperrand mee aan te brengen! de kwast is dus zeker geen verspilling want het is een prima kwast!

Bh Cosmetics Angled Shadow Brush schuine oogschaduw kwast

De schuine oogschaduw kwast is de volgende kwast… ik vind hem iets te klein en te plat voor een schuine oogschaduw kwast. maar deze zou je wel voor de crease kunnen gebruiken en je zou hem ook voor de wenkbrouwen kunnen gebruiken! ook niet volkomen nutteloos maar ik vind deze wel iets minder!

tapered eyeliner brush  Small Smudge brush bh cosmetics

De volgende kwast is de tapered liner brush… tja… weer een kwast die veel te dik is voor eyeliner! ook een iets mindere kwast uit de set! je zou hem kunnen gebruiken om highlighter in de binnenste ooghoeken mee aan te brengen. of om mee te smudgen! daarnaast maar ik heb het nog niet uitgeprobeerd zou je hem eventueel als hele scherpe pencil kwast kunnen gebruiken. het zijn wat ideeën maar bij gebrek aan beter… en ik heb beter ik denk dus niet dat ik deze kwast veel zal gebruiken!

small Smudge Brush Bh Cosmetics

De laatste oogkwast is de small smudge brush, een wat kortere oogschaduw kwast.Gek genoeg is die een stuk dunner als de flat liner Brush en denk ik dat je hiermee nog wel een lijntje zou kunnen zetten! Oogschaduw kan je er ook goed mee op je onderste wimperrand aanbrengen en je kan er ook mee smudgen! ik vind dit wel een fijn kwastje!

Lip Brush Bh cosmetics

Als allerlaatste hebben we nog de Lip Brush en dat is echt een prima en fijne lippen kwast!

polkadot kwasten set Bh Cosmetics

Naast de kwasten krijg je natuurlijk ook nog eens de koker erbij waar je twee bekers van kan maken om je kwasten in te zetten! heel handig! en het is zo’n schattig setje zo met de polka dots! staat ook erg leuk op je make-up tafel!

Bh Cosmetics polkadot kwasten set

Van de 11 kwasten vind ik er twee iets minder maar 9 van de 11 vind ik helemaal geweldig! ze zijn allemaal heerlijk zacht, ze zien er super leuk uit en zijn van goede kwaliteit! de koker is erg leuk en ze zijn fijn om zo mee op reis te nemen in de koker.

De Prijs… tja voor 1 Mac kwast betaal je hetzelfde als voor al deze kwasten! dus echt duur vind ik het niet! het is een goede set, ik denk dat je er 2 of drie kwasten aan moet toevoegen en dan heb je een hele goede basis set! ik kan de kwastenset dan ook zeker aanbevelen!

wat vinden jullie van deze kwasten set?

Reminder:

Ik heb als laatste nog een reminder voor jullie… ik heb een winactie open staat! een leuke winactie voor een dagje thermen/ spa/ sauna voor twee personen! klik op de blauwe link en je gaat naar het artikel die je er alles over verteld!

Advertenties

19 thoughts on “Bh Cosmetics Polka dot kwasten set…

  1. Wij hebben echt bij veel dingen dezelfde smaak deze staat ook op mijn lijstje! Alleen al vanwege het uiterlijk wil ik deze set hebben 🙂 x

  2. Ik heb deze net besteld! Ben beniewd. Die tapered linerbrush zou je kunnen gebruiken voor een strakke crease,of zelfs een cutcrease! De fanbrush ga k al helemaal vriendjes mee worden…zowel voor highlight EN contour 😍 ik heb ook een Blog op WordPress, miss kun je een kijkje nemen en volgen? Ik weet in ieder geval dat ik jou volg… Super review x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s