MAC Mineralize Skinfinish Gold Deposit!

M.A.C. Gold Deposit MAC

Eigenlijk wilde ik heel graag Soft and Gentle mineralize skinfinish van MAC… maar ik hoorde bij de MAC counter can de douglas in Utrecht dat er iets is met de levering! en dat is te merken… Nergens is hij online te krijgen! arg! En ook in de Douglas in Utrecht hadden ze hem niet!

Het Meisje die mij hielp deed mij een beetje gold deposit op… en aanvankelijk dacht ik… wohhh veel te donker! terwijl zij hem heel mooi vond staan! thuis aangekomen keek ik in de spiegel en had ik ineens een prachtige gouden glow… Ik besloot hem toch maar te bestellen…

Vandaag ga ik jullie vertellen wat ik ervan vind!

MAC Mineralize skinfinish Gold deposit

Je krijgt de Mineralize Skinfinish in het bekende kartonnen doosje met de hoeveelheid erop!

Ingrediënten MAC Gold deposit

Op de achterkant wat informatie en de ingrediënten!

MAC Highlighter Gold Deposit

Wanneer je het doosje eruit haalt zit de Mineralize skinfinish in ook weer het bekende M.A.C. Doosje. een Doosje dat iets groter is als de doosjes van de Blushes. je betaalt er ook iets meer voor. De Gold Deposit was 28€ terwijl je voor Blushes of 21,50 of 24,50€ betaald!

Op de achterkant staat de naam van de Mineralize Skinfinish! Ik heb de kleur Gold Deposit en zoals de naam het al een beetje verklapt… Het is een gouden Highlighter! maar dan ook echt goud! niet alleen maar een gouden glow!

MAC Mineralize Skinfinish Gold Deposit 2

Als je de binnenkant van het doosje ziet is het net of je een schatkist gouden muntjes hebt open gemaakt…Je ziet een mooie gouden poeder!

M.A.C. MAC Mineralize skinfinish Gold deposit highlighter

Je ziet goed hoe mooi hij glanst! het is ook behoorlijk veel product! en hij ziet er heel mooi uit. Ik wist wel dat ik er een beetje mee moest gaan spelen want zoals ik eerder schreef het is niet alleen een gouden glow wat hij geeft!

swatches Gold deposit MAC

Hier zie je goed wat ik bedoel! op de eerste drie foto’s heb ik een streek gold deposit gezet en daarnaast een streep en die uitgewreven. de laatste foto heb ik de hele swatch geblend met mijn huid zodat je kan zien wat voor een glow hij geeft! Hij geeft echt een heel duidelijke gouden gloed! je kan hem wel goed uitblenden en dan krijg je een prachtige gouden glans! het is even wennen en er mee spelen om de juiste gouden glans te krijgen en niet meteen een discobal te lijken!

Gold Deposit MAC... M.A.C.

Voor een speciaal oogschaduw palette waarvan de look nog online gaat komen had ik even een cowboy hoed op! maar hier zie je al wat een prachtige gouden glans Gold Deposit van MAC geeft!

MAC Gold Deposit Highlighter

Ook hier kan je dat aan beide kanten zien! je kan hem op twee manieren aanbrengen, je kan ervoor kiezen om hem wat heftiger aan te zetten en echt een gouden gloed te hebben, je kan er ook voor kiezen om hem heel goed aan te brengen en dan heb je alleen een gouden glans! dat is wat ik bij de bovenstaande look heb gedaan! Het meisje van de MAC counter in Utrecht had hem veel hefiter aangezet! in eerste instantie vond ik dat niet zo mooi (zei wel) maar thuis was hij meer vervaagd en was hij prachtig! en dat kan je ook bereiken door zelf meer te blenden met je kwast!

Je kan hem trouwens ook heel lichtjes over je blush aanbrengen om je Blush een gouden glans te geven!

look

Ik vind het resultaat echt heel mooi en ben echt waanzinnig blij met deze Highlighter! al wil ik Soft And Gentle nog steeds heel graag hebben! Ik kan deze zeker aanraden! De Producten van MAC zijn iets duurder maar ik  moet zeggen dat ik het de producten tot nu toe echt waard vind! het blijft ook heel goed zitten!

wat vinden jullie van deze Mineralize Skinfinish van MAC? en hebben jullie al MAC prosucten? zo ja wat is jullie favoriete MAC Product? of als je nog niets van MAC hebt wat wil je het liefst hebben van MAC?

Advertenties

14 thoughts on “MAC Mineralize Skinfinish Gold Deposit!

  1. Wauw hij staat je erg mooi! Ik heb zelf tot nu toe alleen nog maar een blush en twee lipsticks van MAC, maar het is echt een verslavend leuk merk dus ik denk dat mijn collectie nog wel gaat groeien!

  2. Ik heb nog altijd niets gekocht van Mac, maar dat ga ik wel gauw eens doen, ik hoor er enkel goede dingen over. Leuke highlighter en een heel unieke kleur!

  3. Pingback: MAC (nieuwe verpakking) Mineralize Skinfinish Global Glow | mywickedweirdlife

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s