Reminder: Win Twee vouchers voor een dagje Thermen!

Thermen met SpaOnline.com winactie sauna thermen spa

Druk Druk Druk? Ik ook deze week en vorige week! Uitwerking van iets nieuws waar jullie allemaal binnenkort meer over gaan horen! Familie uitjes naar de Dierentuin en uit eten, Dagje jubileum vieren in Volendam en Zaandam met mijn Lieve Vriendinnen!! Twee Events, Afspraken op school tussendoor voor de Kids, en ondertussen een project Verkleedkist maken voor Anne haar verjaardag met mijn lieve vriendin Joyce! En project Verkleedkleren met Lieve Vriendin Bernice! want aanstaande Donderdag word Ons Meisje Anne alweer 6!! en dat moet natuurlijk gevierd worden! dus donderdag gaan we uit eten!! Zaterdag vieren we het met de Familie en vrienden, Maandag word er getrakteerd… en dan moeten we ook nog haar feestje plannen, kaarten schrijven etc… Heb je hem??? Druk Druk Druk… Lees even verder mee.

Spa, Me Time, Sauna, Thermen

Ik heb het zelfs nu zo druk dat ik niet weet waar ik de tijd vandaan moet halen om Mijn favoriete blogs te volgen, te reageren, TE BLOGGEN en noem het maar op! en dat is zeker in de Voor Vakantie Periode vaak de druk waarin we zitten!

En dat is nou net mijn Punt!! Het word tijd om aan onszelf te denken en even een dagje rust te nemen, pure ontspanning en verwennerij!

Spa Thermen Spaonline.com sauna me time

Dit is wat ik bedoel!!!! een dagje lekker thermen en ontspannen! en laat ik daar nou een mooie Win actie voor hebben uitstaan!!! Via SpaOnline kan je op mijn Blog twee vouchers winnen voor een Dagje ontspanning! dus lekker met een persoon naar keuze voor extra gezelligheid!

_DSC9349

Voor meer informatie over hoe je mee kan doen en wat het allemaal precies inhoud en ook wat spaonline precies is klik Hier je kan bij de comments van dat Artikel  ook mee doen aan de winactie en er staat in het artikel over Me Time… Thermen ook alle informatie hoe precies! Kortom ga even kijken en doe nog mee, Begin Juni Sluit ik de Winactie en kies ik een Winnaar!

Dit was natuurlijk gelijk ook even een persoonlijke Update over waarom het ietsje rustiger is op mijn Blog, ietsje want ik trek er alsnog hard aan! maar dan zijn jullie een beetje op de hoogte!

Nogmaals Lieve lezers en lezeressen… Vergeet niet af en toe eens lekker aan jezelf te denken! wat te Me-Timen!! en te Ontspannen!

SPA_Elements_SPA_pictures_FAN2004104

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s