E.L.F Baked Highlighter Pink Diamonds…

Pink Diamonds Baked Highlighter eyes lips face

Weer een product waar ik eerder al eens andere varianten van heb gereviewd. Namelijk de Baked Highlighters van Eyes Lips Face en ik vind ze prachtig! Net als de Baked Blushes van Eyes Lips Face Ze geven stuk voor stuk een prachtige Glow!

Ik wilde daarom De Baked Highlighters compleet maken met Pink Diamonds… een prachtige roze glanzende highlighter… Kijk mee…

eyes lips face baked highlighter elf

Je krijgt de Highlighter mooi verpakt zoals altijd in een kartonnen doosje met daarop de kleur en op de achterkant de ingrediënten en informatie!

Pink Diamonds baked highlighter elf eyes lips face E.L.F.

Daarin zit de highlighter zoals te zien is op de bovenste foto! een bekende ELF verpakking. Een mooi stevig doosje! Het doosje is niet heel bijzonder maar prima voor zo’n prachtige Highlighter en je kan goed de kleuren zien!

De Highlighter zelf doet zijn naam eer aan! het lijken wel miljoenen kleine roze diamantjes! en zoals je weet… Diamonds are a girls best friend! De highlighter ziet er werkelijk prachtig uit! en heeft echt een schitterende glans!

swatches elf baked highlighter pink diamonds e.l.f. eyes lips face

Dat is ook te zien bij de Swatches! hij geeft een prachtige roze glans! het is ook goed te zien bij verschillende lichtvallen!

Look met elf baked highlighter pink diamonds

Ook op je gezicht geeft hij een prachtige glow! hij is mooi te dragen bij een kleur blush en ooglook met een koele ondertoon! Gouden glans kan je beter dragen met een warme ondertoon!

De glans blijft goed zitten en is niet te overdreven maar gewoon mooi! ook over deze highlighter van eyes lips face ben ik weer enorm enthousiast!

wat vinden jullie van de baked highlighter van elf?

Hij is te krijgen op de website van eyes lips face voor 4€!

Advertenties

13 thoughts on “E.L.F Baked Highlighter Pink Diamonds…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s