Dr. Pierre Ricaud Oogschaduw Basis

Dr. Pierre Ricaud Oogschaduw Basis

Ik denk dat als je mij voor vast volgt dat je al wel weet wat mijn favoriete oogschaduw basis is… Ik heb het al een keer of vaak laten vallen!

Pas dacht ik dat de oogschaduw basis uit het assortiment zou gaan want hij ging ineens in de sale! gelukkig bleek hij gewoon een nieuwe chiquere verpakking te krijgen! Ik vond het tijd om er weer een goede review van te maken! want de vorige was toen ik net begon met bloggen!

Ik heb het over de oogschaduw basis van Dr. Pierre Ricaud een Webshop vergelijkbaar met Yves Rocher met hele goede producten! kijk mee dan zal ik jullie er meer over vertellen!

Dr Pierre ricaud oogschaduw basis ingrediënten

Net als Yves Rocher heeft Dr. Pierre Ricaud altijd kortingen en altijd cadeaus bij de bestelling! dat kan van alles zijn maar bijna altijd is het erg leuk en nuttig wat je erbij krijgt! bij een bestelling vanaf 15€ is de verzendkosten gratis en krijg je 1 cadeau, bij een bestelling vanaf 30€ krijg je altijd een tweede cadeau en dat is vaak iets van de website als een lipgloss of een lippenstift, een nagellak of iets anders!

om een voorbeeld te geven… bij de laatste bestelling kreeg ik een parfum als 1e cadeau, en als tweede cadeau een lipgloss. nu krijg je bijvoorbeeld een hele mooie tas (of je kan iets anders kiezen zoals de parfum) en als tweede cadeau een getinte créme. Ik heb ook wel eens een mooie toilettas kunnen kiezen met veel vakken, een spiegel die je neer kon zetten en dan een ruimte extra voor de kwasten! heel handig voor de everyday producten!

De producten van Pierre Ricaud zijn erg prettig en wat ik het fijnste vind nog is dat ik allergisch ben voor heel veel producten maar tegen alles van pierre ricaud kan!

De Oogschaduw Basis zit in een mooi doosje, waar ook informatie en de ingrediënten op staan!

tube van Dr. Pierre Ricaud oogschaduw basis

De nieuwe tube heeft een mooie Parelmoer verpakking in de kleur zacht roze met grijze letters en een zilveren dop… Inderdaad een stukje luxer als de Vorige verpakking!

Dr. Pierre Ricaud Paris

De Oogschaduw basis zou normaal 14€ moeten kosten maar net als bij Yves Rocher hebben ze altijd korting! Meestal tussen de 40 en 50% op dit moment is de oogschaduw basis 7,40€ wat niet heel budget is maar ook niet duur! zeker gezien het feit dat hij heel zuinig is!

oogschaduw basis van Dr. Pierre Ricaud 7ml

 

oogschaduw basis

oogschaduw Basis Dr Pierre Ricaud...

De Tube is een knijp tube die makkelijk doseert en je hebt er echt maar een piep klein beetje van nodig om op beide ogen te smeren! de tube bevat 7 ml product! Ik doe met 1 tube ongeveer een jaar! misschien zelfs al wel langer! en ik gebruik het bijna elke dag!

tube oogschaduw basis

Het knijp tuitje is heel fijn, ik vind het daardoor heel hygiënisch werken! de tube is ook mooi klein en compact zodat hij goed mee te nemen is op reis of in je tas!

swatches oogschaduw basis Dr. Pierre Ricaud

Hier is de Oogschaduw basis geswatched op mijn hand! de basis heeft een huidskleur en op de foto links onder heb ik hem niet volledig uitgesmeerd zodat je het nog een beetje kunt zien. als je hem op je oogleden uitsmeert zie je er eigenlijk niets van behalve dat je oogleden er egaler uitzien en ook de rood heden weg zijn! dat is een fijne bijkomstigheid!

Ik vind de oogschaduw Basis hetzelfde voelen en werken als de too faced shadow insurance die ik ook heb! alleen daar kan ik niet heel goed tegen! mijn ogen gaan wat branden als ik die op doe! en bij Dr. Pierre Ricaud heb ik daar geen last van!

Wat doet de oogschaduw Basis? Allereerst zorgt deze oogschaduw basis ervoor dat de oogschaduw beter en duidelijker pakt! de kleuren worden er intenser door en zijn ook nog eens beter te blenden! Daarnaast zorgt de Basis ervoor dat de oogschaduw niet in de randjes van je ooglid gaat zitten! De oogschaduw blijft dus op zijn plaats! ook met crème oogschaduw’s werkt dat perfect! en als laatste zorgt de basis ervoor dat de oogschaduw de hele dag goed blijft zitten! de kleuren blijven intens en vervagen niet!

De oogschaduw basis maakt al deze dingen waar! ik vind het daarom echt een top product! en ik heb heel wat primers en oogschaduw basis producten geprobeerd en in mijn stash liggen! THIS IS THE ONE! voor mij dan! Ik kan hem jullie zeer zeker aanbevelen!

Hoe lijkt jullie deze oogschaduw basis?

Advertenties

9 thoughts on “Dr. Pierre Ricaud Oogschaduw Basis

  1. Ik kende het merk Dr. Pierre Ricaud nog niet! De oogschaduw basis lijkt me in iedergeval erg fijn! Op dit moment gebruik ik zelf de Shadow Insurance van Too Faced, die doet zijn werk voor mij ook erg goed.

  2. Pingback: Too faced shadow insurance… | mywickedweirdlife

  3. Pingback: NYX Jumbo eye Pencil in Milk… | mywickedweirdlife

  4. Pingback: Dr. Pierre Ricaud Derma Ecolia Foaming Face Wash… | mywickedweirdlife

  5. Pingback: Unboxing pakket van Dr. Pierre Ricaud. | mywickedweirdlife

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s