Sunkissed Palette & Bronzer Primark

sunkissed eye palette and bronzer primark

Laatst was ik tijdens een geweldige leuke dag onder andere even bij de Primark in Zaandam! en daar heb ik een aantal leuke make-up producten gescoord waaronder dit leuke palette!

Het palette heet het Sunkissed Eyeshadow palette & Bronzer en is bij Primark te koop voor 3,50€. Kijk mee…

sunkissed palette primark

Het palette doet ergens denken aan de oogschaduw paletten van Beauty UK het ziet er een beetje hetzelfde uit. alleen heeft dit palette nog een Bronzer!

Ze hadden overigens twee soorten paletten, ook nog 1 met smokey eye kleuren!

primark oogschaduw palette

op de achterkant zit een uitklapbare sticker, daar kan je informatie vinden en binnen in de ingrediënten!

sunkissed palette primark oogschaduw en bronzer

primark oogschaduw palette Sunkissed oogschaduw en bronzer

De kleuren oogschaduw zijn heel mooi naturel, ze zijn duidelijk geïnspireerd op heerlijke zon dagen! en prachtig om te dragen elke dag maar zeker tijdens de zomer!

oogschaduw en bronzer primark

De kleuren zijn allemaal glanzend maar persoonlijk vind ik het wel glanzend op een mooie manier! de bronzer is mat en is medium bruin van kleur!

swatches Primark Sunkissed oogschaduw en bronzer palette

De pigmentatie is heel goed van het palette! alleen de Bronzer is voor mijn huidskleur niet mooi. hij valt iets oranje uit! je ziet het niet goed op de foto maar ook de witte kleur is vrij goed gepigmenteerd! wat dat betreft is de kwaliteit van het palette niet slecht.

sunkissed look

look 1

Ik heb een vrij Natuurlijke Look met het palette gemaakt en er viel goed met de oogschaduw te werken en te blenden! er komt wel wat fall out maar kon het goed weg werken! ik heb de highlighter gebruikt, de coraal roze kleur, een donkerbruin en bordeaux rood voor deze kleur! de laatste heel subtiel!

je kan met dit palette mooie draagbare looks maken en ik ben er ook zeer over te spreken! de bronzer heb ik niet gebruikt maar heb je een iets donkerdere huid als ik met een gele ondertoon is de bronzer perfect! 3,50€ voor dit palette is echt een hele leuke budget prijs!

Kortom een aanrader!

wat vinden jullie van het palette?

Advertenties

19 thoughts on “Sunkissed Palette & Bronzer Primark

  1. Oh de bovenste 2e en 4e kleur en onderste 1e en 2e kleur zijn echt heel mooi! Alles bij elkaar is mooi maar die kleuren zijn echt mijn favoriet 🙂 Je hebt er ook weer een prachtige look ermee gemaakt! x

  2. Ik was altijd al benieuwd naar de make-up van de primark, dus ik vind het erg leuk om te lezen dit! En het ziet er ook nog eens heel goed uit qua pigmentatie vind ik!! X

  3. Waauw ik had niet verwacht dat het pigment er zo goed zou uitzien. Ik moet hoognodig naar de Primark toe. En wat zit je make-up hier trouwens mooi. liefs x

  4. Ik zag dit palette gisteren inderdaad ook in de primark. Ik had niet verwacht dat de pigmentatie van de oogschaduws zo goed zou zijn. De bronzer zou sowieso veeeeel te donker voor mij zijn.

  5. Ik heb ook wel eens een smokey eye kitje voor €1,- gekocht bij Primark en die was ook heel goed gepigmenteerd. Ik zou deze zo kopen als ik m zie. Fijne review weer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s