Milani Baked Blush Corallina

Milani Baked Blush Corallina

Laatst toen ik een Bestelling deed bij Boozyshop besloot ik een Milani Baked Blush mee te bestellen! Ik heb al twee gewone blushes van Milani en die bevielen heel goed dus tijd om ook eens een baked Blush mee te bestellen! Ik bestelde Corallina voor 10,95€

Kijk mee wat ik er van vind!

Corallina Blush Milani

Allereerst zitten de Baked Blushes van Milani in een hele mooie gouden verpakking met een venster waardoor je de kleur goed kan zien! De verpakking krijgt bij mij echt een 10 met een griffel! vergeleken bij de normale blushes helemaal!

Baked Blush van Milani Corallina Boozyshop

En dan de Blush, die is prachtig! het is een mooie koraal kleur met een glans en een glittertje erin. Er zit een lichte marmer print in.

Milani Baked Blush

Ik moet wel lachen want mijn vriendin Bernice zit naast me en ik vroeg wat zou jij hier over zeggen… Zegt ze leuk doosje. haha maar nu ik… Ik had natuurlijk al geschreven dat het doosje van mij een 10 met een griffel krijgt een mooi luxe doosje.  maar wat leuk is is dat hij uit twee lagen bestaat en dat er onder de blush een spiegel zit (echt een plus punt) en er zit een kwastje bij! Het kwastje is echt verschrikkelijk! veel te hard! Maar goed eerlijk gezegd gebruik ik dit soort kwastjes toch niet! Het is wel leuk dat het erbij zit!

Op de achterkant staat de naam van de blush en de blush soort!

Milani Blush Corallina

Wanneer je de blush in verschillende lichtvallen bekijkt zie je de mooie glitter en glans! echt prachtig! je moet er uiteraard wel van houden, niet iedereen houd van een glanzende glitterende blush, maar ik vind het mooi!

swatches Baked Blush Milani Corallina

De Blush is echt heel erg goed gepigmenteerd! je hebt dus niet te veel nodig en je zal er daardoor lang mee doen!  je moet hem wel goed blenden op je gezicht en niet een te harde blush kwast gebruiken. De glitters komen niet heel goed over op de foto! maar zo bij de gezichts foto’s zul je zien dat het ook heel erg meevalt op het gezicht!

Het is echt een prachtige kleur!

Baked Blush Milani...

 

look met corallina blush milani

look 2

Baked Blush Milani Corallina...

Op mijn gezicht zie je wat een prachtige blos hij geeft, een hele mooie glow! Hij geeft je zo’n mooi fris glowie effect! Ik vind het echt een topper! De blush is wat duurder, maar hij is zuinig in gebruik, goed te blenden! en ik vind hem echt prachtig op mijn gezicht

Ik kan de blush zeker aanbevelen! hij is prachtig en het is een kleur die veel meiden mooi zal staan! je moet wel van glans houden maar als je daar van houd is deze blush zeker een aanrader voor jou!

wat vinden jullie van deze blush?

Advertenties

8 thoughts on “Milani Baked Blush Corallina

  1. Ik wist niet dat deze te koop was in Nederland (dit merk) alweer iets voor op mijn wishlist (zal Roy blij mee zijn) wat een prachtige kleur x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s