Tommy Hilfiger Eau de Toilette Tommy Girl

Tommy Girl Tommy Hilfigher

Tommy Girl kreeg ik ooit toen ik slaagde voor mijn examen! Ik was 18! dat is voor mij al heel lang geleden! het was mijn derde (ik zei laatst tweede maar dat klopte niet) Parfum. Ik begon als kind met Oilily parfum (die Anne nu ook voor haar verjaardag heeft gekregen!!) een lekker zoet en bloemig luchtje!, vervolgens heb ik jaren lang Cool Water van Dove gehad… Ik versleet twee flesjes per jaar ofzo! En toen ik slaagde voor mijn examen kreeg ik van mijn “lief” Papa Tommy Girl! toen was hij net uit! ik weet nog goed… de verpakking zag er anders uit en je kreeg er destijds een Tommy Hilfiger T-Shirt bij!

Smaken veranderen, van frisse luchtjes ben ik naar de wat kruidigere luchtjes gegaan, zoals Aliën, Versace Women, Love van Chloè, en de wat zoetere luchtjes zoals See By Chloè en bonbon van victor en rolf

Toch bleef ik Cool Water en Tommy Girl kopen! gewoon omdat ik ze naast de andere luchtjes lekker bleef vinden!

Vorige week kocht ik Tommy Girl weer en wel bij het Kruidvat! 100 Ml voor 20€ en gewoon de echte! dat was natuurlijk een aanbieding die ik niet kon laten liggen! Ik dacht weet je wat, het is dan wel geen nieuwe parfum maar laat ik er eens een artikel over schrijven!

Tommy Girl Tommy Hilfiger

De verpakking is wat moderner geworden inmiddels, meer classy, minder schreeuwerig! maar de kleuren van Tommy Hilfiger blijven wit, rood en blauw!

Tommy Girl van tommy hilfiger

Het flesje heeft een beetje de vorm van een driehoek… Dat is in de loop van de jaren niet veranderd!! Net als de geur trouwens!

Maar het flesje is nog steeds leuk en past bij deze tijd! ook al worden de flesjes steeds bijzonderder Dit past bij de strakheid van Tommy Hilfiger, als jullie begrijpen wat ik bedoel!

Tommy Girl by tommy hilfiger

De letters op het flesje zijn lekker opvallend rood! maar het oogt niet goedkoop! De geur vind ik ook heel tijdloos! en hij kan voor jong en oud vind ik!

Tommy Girl

De details zijn ook erg mooi! zoals de dop! Mooi zilver en het totaal plaatje geeft een beetje het Nautica idee! Lekker sportief… doet denken aan een dagje zijlen! of aan The Love Boat maar dan met een Coca Cola Lightbreak achtige kapitein!

Tommy Girl van Tommy Hilfiger...

Het is een Spray Flacon die op een prettige manier de parfum verstuift, klinkt raar maar ik vind dat heel belangrijk! Ik heb ook wel eens parfum flesjes gehad waarbij de verstuiver ging lekken bijvoorbeeld, of die raar stuift waardoor je de helft de lucht in spuit als je er geen erg in hebt!

Tommy Hilfiger

Natuurlijk gaat het om de geur!! en ik ga net als bij mijn vorige parfum review de geurbeschrijving van een website afhalen en daarna zal ik mijn eigen beschrijving geven!

Douglas zegt het volgende over de Eau de toilette van Tommy Hilfiger:

Een verfrissende bloemige geur die frisheid combineert met ongekende sensualiteit. Delicate appelbloesem, zwarte bessen en camelia geeft Tommy Girl een verfrissende eerste indruk. Pittige mandarijnen en sinaasappelen, vermengd met een vleugje munt vormen het hart van de geur, kamperfoelie, viooltjes, jasmijn, Dakota lelie en Cherokee roos maken het parfum aantrekkelijk en sensueel. De basis word t gevormd warm sandelhout en cederhout.

De geur is Bloemig, fruitig en fris naar mijn idee, maar wel vrij sterk en is goed aanwezig! ik moet er ook vaak van niesen als ik hem opspray! Maar hij is heerlijk en wat ik ook heel belangrijk vind, hij vervliegt niet… aan het einde van de dag ruik je hem nog steeds!! je raakt uiteraard zelf wel aan de geur gewend wanneer je hem draagt net als bij andere parfums maar het fijne bij deze geur is dat wanneer je beweegt de geur steeds weer terug komt in een vlaag! heerlijk!

Ik vind Tommy Girl echt een aanrader! en ik zou zeker even gaan kijken bij Kruidvat want ik zag ze deze week nog steeds staan!

Bij Kruidvat was hij dus 20€ maar normaal gesproken kost hij ongeveer 65€ voor 100 Ml! Een goede deal van Kruidvat dus!

Hoe lijkt jullie deze geur!

Advertenties

8 thoughts on “Tommy Hilfiger Eau de Toilette Tommy Girl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s