Budget Tip! Kwastensetje Action van Max & More

Action Max & More Kwasten setje Budget

Wat leuk is om te zien is dat de Action goed naar de markt kijkt! stiekem merk je dat ze al onze blogs lezen en dat ze daar op inspelen! waar wij de kwasten bekritiseren komt er even later een mooier verbeterd kwastensetje uit! waas eerst de kwasten nog stug en hard waren met prikkende haartjes, zijn de kwastjes nu lekker zacht! we zijn nu nog 1 stapje verwijderd van een echt goed setje! we missen namelijk nog een betere oogschaduw kwast, een pencil kwast en een blending kwast… Misschien ook een grote poeder kwast! en dan heb je gewoon een goed basis setje!

Ik kwam nu bij de Action een leuk vrolijk kwastensetje tegen met een heel leuk Budget prijsje! namelijk 1,29€ van het merk MAX & MORE… een kwasten setje die er in meerdere vrolijke printjes te krijgen is! Ik koos voor streepjes! en waarom? die had ik nog niet!

budget kwasten setje Action Max & More

Het is een leuk klein setje wat je makkelijk mee op reis kan nemen, of mee in je tas! het is licht en neemt weinig ruimte in! en het zit in een herbruikbaar mapje! er zitten 5 kwastjes in!

kwastensetje Action

De kwastjes zien er stuk voor stuk leuk uit en het printje is heel leuk! zo ook de andere printjes van de kwasten setjes!

Je ziet wel dat het kwastensetje “goedkoop” is maar laten we wel wezen… Dat issie ook! toch als je aan de kwastjes draait en plukt zit alles gewoon stevig in elkaar! de bovenkant gaat er niet af en ze verliezen geen haren! maar we moeten natuurlijk ook geen elf of zoeva kwaliteit verwachten! (MAC en Sigma ga ik natuurlijk al helemaal niet in mijn mond nemen bij de vergelijking! 😉 )

Max & More Kwastensetje action

Je kan bij dit setje ook niet zeggen… Ik heb een goed Basis setje in handen! want je mist gewoon een aantal essentiële kwasten! maar het is zeker een leuke aanvulling op je kwasten! en ik hoop verder dat de Action het ooit nog gaat uitbreiden met een echt goed basis setje! we zijn zeker een stap in de goede richting! Dit setje Lijkt erg op het kwastensetje van Forever 21 wat Vera Camilla laatst heeft gereviewt!

forever_21_day_dreamer_kwastensetje03

 

Dit is een foto van de site van Vera (dus Bron: Vera Camilla) van het setje van Forever 21… Kosten 3,95€

Blush kwast action

Blush kwast Max & More

We beginnen maar gelijk bij mijn favoriete kwast van allemaal en dat is de Blush kwast! een prima formaat! lekker zacht, verliest geen haren, steken geen haren uit en je zou hem eventueel kunnen gebruiken voor Blush, zelfs om te shapen en highlighter kan je er ook goed mee aanbrengen! voor op reis dus zeker een handig kwastje!

oogschaduw kwast action

Max & More oogschaduw kwast

Het oogschaduw kwastje is goed stevig en plat, persoonlijk hou ik erg van platte oogschaduw kwastjes… maar eigenlijk is hij veelste klein! zeker voor over het hele bewegend ooglid! maar voor op het wenkbrauw bot en voor de binnenste ooghoeken, of eventueel de onderste wimperrand daarvoor is hij allemaal prima te gebruiken! Het is dus best een handig kwastje! alleen niet voor de oogschaduw!

Lippenseel Action

Max & More Lippenseel

Het lippenseeltje vind ik echt een topper! hij heeft het goede formaat, is lekker stevig en voelt prettig aan!

wenkbrauw eyeliner penseel action

schuin afgesneden penseel Action Max & More

Het schuin afgesneden penseeltje is vrij hard, maar daardoor wel stevig! je zou hem eventueel voor je wenkbrauwen kunnen gebruiken of als gelliner kwastje. doordat hij zo stevig is gaat hij niet alle kanten op dus voor een lijntje zetten werkt dat prettig! als wenkbrauw kwast is hij iets minder geschikt omdat hij klein en dun is… maar als nootgeval zou ik zeggen gaat het wel werken!

bosteltje kammetje action

Kammetje borsteltje Max & More

Het wenkbrauw/ wimper kammetje/ borsteltje is een vrij Basic dingetje die meestal wel in een kwasten setje zit. ik gebruik ze niet vaak moet ik toegeven! maar het is verder een prima standaard kwastje/ kammetje/ borsteltje!

En dit was dan het hele setje! Zoals je ziet is het een grappig setje, zeker voor dit bedrag van 1,29€ maar het is nog geen basis setje want het mist gewoon een aantal basis kwasten! toch vind ik het een leuk setje! en het ziet er leuk uit! voor erbij kan ik dit setje dus zeker aanraden. Het zal ook zeker leuk staan tussen je andere kwasten!

wat vinden jullie van dit setje?

 

 

 

 

Advertenties

9 thoughts on “Budget Tip! Kwastensetje Action van Max & More

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s