Beauty Scenario Tag…

Beauty Scenario Tag

Ik zag bij onder andere Daniëlle van Make me Blush de Beauty Scenario Tag! en ik besloot hem ook te gaan doen!

Lees gezellig mee!

1. Je moet al je foundations weg doen en je mag slechts één budget- en één highend foundation houden. Welke houd je?

Skin79 BB Cream

 

Om eerlijk te zeggen is dit een makkelijke vraag voor mij! en ik denk dat deze een beetje tussen Budget en High end in ligt! Ik hoef er maar 1 te houden en dat is de Skin79 BB cream! het is dus niet eens echt een foundation! maar dit vind ik echt een geweldig product! en hij kleurt echt geweldig bij mijn huid! hij oxideert ook in de juiste kleur. en hij draagt ook heel fijn!

2. Je hebt een solliciatiegesprek en de vrouw met wie je dat hebt heeft lipstick op haar tanden. Zeg je er wat van of negeer je het volledig? paris-hilton-lipstick-on-teeth

Tja dat is een vraag die twee kanten op kan! Ik Pijl denk ik eerst even wie ik tegen over me heb zitten! Wat voor een persoon het is. Is het een vriendelijk persoon? Spontaan? of puur zakelijk en lichtelijk onvriendelijk? (ik heb het allemaal al meegemaakt!) Bij een spontaan iemand waarmee je gewoon een leuk gesprek heb zal ik het zeggen! is het een zakelijk type dan nee…

3. Je voelt je niet helemaal je van het en hebt een oppepper nodig. Welke lipstick doe je op om jezelf mooier te voelen?

MAC Candy Yum Yum...

Look Candy Yum Yum M.A.C. MAC

Dat is heel makkelijk!!! candy Yum Yum van MAC!!! die is zooo mooi! en je leeft er gewoon helemaal van op als je hem op hebt!
4. Als je terugkijkt op je tienerjaren, wat zou je dan anders gedaan hebben met je haar en make-up?

Ik zou niet te veel naar mn moeder hebben geluisterd als het gaat om mn haar… en ik zou me meer zijn gaan verdiepen in hoe ik make-up moest aanbrengen! ik droeg altijd maar 1 kleur!
5. Je vraagt je kapper om een Pixie Lott kapsel (schouderlang haar) maar ze verstaan je verkeerd en geven je een pixi cut (kort kapsel). Wat doe je? a) Je lacht, vertrekt en belt hysterisch je moeder op. b) Je barst in huilen uit in de stoel en schopt een scene. c) Je vraagt om de manager en eist een vergoeding.

Ik kies voor C, maar laten we wel wezen… Als ik zie dat ze er teveel af gaan halen dan grijp ik al in! in mijn tienerjaren heb ik een keer meegemaakt dat ze mijn haar donkerblond hadden geverfd in plaats van blond. alleen ik was klaar met sluitings tijd en het was de dag voor kerst! Toen ben ik jankend naar mn moeder gegaan! (woonde nog thuis) en die heeft meteen na de kerst een afspraak gemaakt bij haar kapper (een iets duurdere maar goede kapper in zeist) Lieve Sander van Nicoline coiffures heeft toen mijn haar gefixt en daarna ben ik niet meer bij hem weg gegaan zelfs toen ik studeerde in een andere stad! inmiddels is mijn vriendin Justine mijn kapster en die verknalt niks! die vertrouw ik zelfs mijn wenkbrauwen toe en mijn wimpers die ze ook verft en de wenbrauwen naast verft ook epileerd! Sander heeft ook mijn bruidskapsel gemaakt! en hij is nog steeds de vaste kapper van mijn moeder!

Tegenwoordig overigens (als ik bij een andere kapper verpest zou worden) zou ik weg gaan zonder te betalen! IK HEB TOCH DUIDELIJK GEZEGD DAT…. ARGH!!

Maar Justine zou mijn haar niet verpesten! dat weet ik gelukkig zeker!
6. Je vriendin verrast je met een vier daagse city trip en je hebt maar één uur om in te pakken. Welk alles-in-één palette pak je in?

Oogschaduw palette rodeo belle zoeva

Ik denk dat ik voor het Zoeva Rodeo Belle Palette zou gaan! het is een palette waar je alle kanten mee op kan en het is een heel fijn palette! je kan trouwens op de blauwe linkjes klikken en dan kom je bij de reviews of websites uit!
7. Er is ingebroken in je huis, iedereen is veilig, maar je beautystash is overhoop gehaald. Van welk product hoop je het meest dat hij veilig is?

Wat een moeilijke vraag!!! ik denk dat ik ga voor mijn zoeva en mac producten en mijn elf highlighters en blushes! het maakt niet zozeer uit welke want ik heb ze allemaal even lief!
8. Je vriendin leent je make-up en geeft het gehavend terug. Wat doe je? a) Je doet alsof je niets merkt. b) Je vraagt haar om een nieuw product voor je te kopen. c) Je doet stiekem hetzelfde bij haar producten.

Ik Denk dat ik kies voor B. ik zeg er wat van en vraag om een nieuwe! zo ga je toch niet met andermans spullen om!! en als het al gebeurd is dan hoop ik toch dat mijn vriendinnen zelf al zeggen van joh… dit en dit is gebeurd ik koop wel een nieuwe voor je!

marilyn monroe quotes

Dit was mijn Beauty Scenario Tag! en ik vond het een leuke tag om te maken! ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen!

Ik Tag iedereen die hem wil doen…

Hieronder de vragen!

1. Je moet al je foundations weg doen en je mag slechts één budget- en één highend foundation houden. Welke houd je?
2. Je hebt een solliciatiegesprek en de vrouw met wie je dat hebt heeft lipstick op haar tanden. Zeg je er wat van of negeer je het volledig?
3. Je voelt je niet helemaal je van het en hebt een oppepper nodig. Welke lipstick doe je op om jezelf mooier te voelen?
4. Als je terugkijkt op je tienerjaren, wat zou je dan anders gedaan hebben met je haar en make-up?
5. Je vraagt je kapper om een Pixie Lott kapsel (schouderlang haar) maar ze verstaan je verkeerd en geven je een pixi cut (kort kapsel). Wat doe je? a) Je lacht, vertrekt en belt hysterisch je moeder op. b) Je barst in huilen uit in de stoel en schopt een scene. c) Je vraagt om de manager en eist een vergoeding.
6. Je vriendin verrast je met een vier daagse city trip en je hebt maar één uur om in te pakken. Welk alles-in-één palette pak je in?
7. Er is ingebroken in je huis, iedereen is veilig, maar je beautystash is overhoop gehaald. Van welk product hoop je het meest dat hij veilig is?
8. Je vriendin leent je make-up en geeft het gehavend terug. Wat doe je? a) Je doet alsof je niets merkt. b) Je vraagt haar om een nieuw product voor je te kopen. c) Je doet stiekem hetzelfde bij haar producten.

 

Advertenties

8 thoughts on “Beauty Scenario Tag…

  1. Leuke tag he! Ik moest wel beetje lachen bij sommige antwoorden (ik wist bijvoorbeeld gelijk bij de oppepper dat het Candy Yum Yum zou zijn :-). Trouwens Sterre en ik gaan binnenkort filmpje maken dat ze mij gaat opmaken…speciaal voor jou! x

  2. Ik zal dus ook niet zomaar een kapsalon in stappen, ik heb het namelijk ook meegemaakt dat het veel te kort was, ik zat op de middelbare school en had toen de ballen niet om er wat van te zeggen.. zonde eigenlijk! Verder vind ik het echt een hele leuk tag, lekker charmant ook lipstick op je tanden hihi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s