Wet n Wild Pride Orgueil oogschaduw palette…

wet n wild pride orgueil palette

Een tijdje geleden kocht ik bij de Big Bazar een Wet n Wild oogschaduw palette! een merk wat door beel guru’s word gehyped! en waar ik ook behoorlijk benieuwd naar was als het ging om de oogschaduw… Ik had er wel het een en ander van maar niet de oogschaduw paletten.

Ik heb het palette Pride Orgueil wat ik overigens af en toe nog zie liggen bij De Big Bazar en wat onder andere bij Boozyshop nog steeds te krijgen is voor 6,95€ bij de Big Bazar kocht ik het in een aanbieding… 2 W&W producten voor 5€.

Kijk mee wat ik ervan vind!

wet n wild oogschaduw palette

Het oogschaduw doosje is vrij Basic, ziet er niet heel boeiend uit qua verpakking. verder zitten er 6 oogschaduw’s in die niet heel groot zijn. Het palette was wel gesealed wat ik wel heel fijn en hygiënisch vind!

wet n wild coloricon pride orgueil palette

Op de achterkant staat wat uitleg over wat wat is. Ik vind het wel grappig gedaan!

wet n wild oogschaduw palette pride orgueil

Als je het doosje open doet zie je de 6 oogschaduws met een reliëfje erin! ook zitten er twee applicatortjes bij…

wet n wild palette pride orgueil...

De oogschaduws gaan van Licht naar donker en aan de linker kant vind je drie matte kleuren en aan de rechter kant drie glanzende kleuren!! top vind ik dat!!!!! Ik vind het altijd fijn om glanzend met mat samen te gebruiken dus hier ben ik heel blij mee! de kleuren doen me een beetje aan een bounty strand denken! parel witte stranden, azuur blauwe zee bij de kust en diep blauw daar waar het dieper word! prachtige kleuren zo samen!

Of… wenkbrauw bot, bewegend ooglid en arcadeboog!

PicMonkey Collage (1)

Het pigment is werkelijk super en de oogschaduws zijn zijdeachtig mooi! ook het pigment van de lichte kleuren en de matte kleuren zijn goed! ik ben zeer onder de indruk en word hier heel blij van!

look 2

Natuurlijk heb ik een look gemaakt met de glanzende witte op het wenkbrauw bot en in de binnenste hoeken van mijn ogen, de glanzende azuur blauwe op het bewegend ooglid en de twee donkere blauwe in de arcade boog en de buitenste hoeken van mijn ogen!

look 1

look 3

Ja nu begrijp ik de hype als het gaat om Wet N Wild oogschaduw paletten. wat een prachtige oogschaduw is dit zeg! wat een pigment en wat een mooie kleuren! ik ga dit palette zeker vaak gebruiken wanneer ik blauw of mintgroen aan heb! en laat ik dat nu hebben aangeschaft voor de zomer!!

wat vinden jullie van dit palette?

 

Advertenties

12 thoughts on “Wet n Wild Pride Orgueil oogschaduw palette…

  1. Fijne review heb je ervan gemaakt! Vind je look ook erg mooi! Moet zeggen dat ik zelf ook helemaal gek ben op dit paletje, je krijgt ook echt veel kwaliteit voor je geld! 🙂

  2. Mooie kleuren (deze zou ik alleen zelf nooit echt dragen) maar de pigmentatie is super en je hebt er een hele mooie look mee gemaakt meis x

  3. Pingback: Wet ‘n Wild Comfort zone Palette + Look… | mywickedweirdlife

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s