The Beauty Bakery Solid body butter bar Nighty Night

The beauty bakery solid body butter bar Nighty night

Alweer een tijdje geleden bestelde ik bij the Beauty Bakery een aantal producten voor zowel mij als voor mijn moeder! Voor mezelf bestelde ik onder andere de Solid body butter bar in Nighty Night… voor 4,95€ voor 35 gram. Ik ga jullie nu vertellen wat ik ervan vind!

The Beauty Bakery Solid Body Butter Bar

Body Butter Bar Nighty Night

De Bodybutter zit verpakt in een plastic papiertje wat ik persoonlijk goedkoop en vervelend vind! als je het papiertje eraf hebt gehaald kan je het niet meer gebruiken en het is niet 1 van de meest goedkope producten. de verpakking had van mij beter gemogen! bijvoorbeeld in een hersluitbaar zakje waar je de bar ook weer in terug kan doen! ook aan de sticker hadden ze meer aandacht mogen besteden wat mij betreft! dit komt heel DIY erig over!

Body Butter bar van the beauty Bakery

In het zakje zit een Bodybutter bar die heerlijk naar Lavendel ruikt!

Nighty Night solid body butter bar

je voelt de butter bar gelijk smelten als je hem vast hebt en dan komen er allerlei lekkere olie’tjes vrij!

Solid body butter bar van the beauty bakery

wat zegt The Beauty Bakery over deze Body butter bar?

Bloedchagrijnig met 2 verkeerde benen uit bed gestapt? Net te laat bij de supermarkt? Wait… It gets better. Je hak breekt af. Schoen uit. En je stapt met je blote voet in een kakelverse drol. Vlak voordat je op het punt staat een onschuldige passant in elkaar te trappen, pak je snel je Nighty Night. Deze butter bar bevat een sensuele en ontspannende mix van kalmerende lavendelolie en verzorgende botersoorten die jou en je huid aan het eind van een lange rotdag helpen te kalmeren, je helpen als een blok in slaap te vallen en morgen weer jankend van geluk op te staan. Stuur kleine paniekaanvallen de deur uit en droom even lekker weg op een comfy, knuss, roze wolk. Heel veel weg. Naar een onbewoond eiland. Waar één lekkere gast woont en verder niemand. Nee, tien. Tien lekkere gasten. En verder niemand.

What is it?
Een Body Butter Bar is een intense moisturizer in vaste vorm gemaakt van voedende botersoorten en zuivere essentiële oliën. Het is een superieure vochtinbrenger die de huid sexy, glanzend en boterzacht maakt. Heerlijk om te gebruiken op je warme huid na een douche- of baddersessie maar ook ideaal als Rescue-on-the-Go voor de droge en schrale plekjes zoals ellebogen, knieën, handen en voeten. En last but absolutely not least… natuurlijk perfect voor lange (romantische) massages *wink*

How to use
Het beste kun je de bars gebruiken na een lekkere warme douche of bad. De boters laten zich soepeler over een nog warme, vochtige huid verdelen en de ingrediënten worden beter opgenomen. Wrijf de butter bar over de huid, leg het blokje vervolgens aan de kant en masseer de boters verder in de huid met je handen.

en verder:

Ingredients: Fairtrade cacaobutter, fairtrade sheabutter, beeswax, sweet almond oil, lavender oil, vitamin E

Dat klinkt goed toch? en ook super dat het fairtrade is! en ik vind de tekst op de site erg leuk! Ik heb de tekst hierboven ook gekopieerd van de site van the beauty bakery

Body butter bar swatches

Je kan de bar direct op je huid heen en weer bewegen en dan smelten de oliën op je huid! ook komt de heerlijke geur van Lavendel vrij. Daarna kan je de olie in je huid wrijven en voelt je huid heerlijk gevoed! En je huid word er heerlijk zacht van! wat dat betreft vind ik het een echte aanrader!

Ik vind het een heerlijk product en ook echt aan te raden! het enige minpuntje vind ik de verpakking maar verder vind ik de bodybutter bar heerlijk! en ook echt heerlijk om voor het slapen gaan te gebruiken door de lavendel geur ontspant het heerlijk!

Hoe lijkt jullie deze bar?

 

Advertenties

2 thoughts on “The Beauty Bakery Solid body butter bar Nighty Night

  1. De ingrediënten klinken goed, al is lavendel niet mijn favoriete geur. De verpakking is inderdaad jammer, zeker omdat die van plastic is gemaakt. Klopt niet helemaal bij het ‘fairtrade’ imago, plastic is nu niet bepaald milieu- of omgeving bewust :p!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s