My Daughter (Anne) does my make-up

Vandaag een lekker maf filmpje met anne die mijn make-up doet! echte indianen look!waarmee ik per ongeluk naar buiten ging om de kinderen op te halen! vergeten dat ik er als een indiaan uit zag! En ik maar denken…wat kijkt die man me raar aan! kwam ik thuis, keek in de spiegel en dacht aaaaaaaahhhhh ik heb mn make-up er nog niet afgehaald! kijk gezellig mee!!

 

Advertenties

12 thoughts on “My Daughter (Anne) does my make-up

  1. Hoi Sas
    GEWELDIG filmpje!! Goed gedaan Anne!! Je mag mamma vast vaak opmaken, want ze gaat er zelfs mee naar buiten. Schitterend hoe je alle kleuren (veel kleuren) opbouwt!!!
    Ik vind dat je Mamma heel goed helpt en ik zou het leuk vinden als je vaker in filmpjes helpt.

    Xxx

  2. Aaaaaah wat een onwijs leuke video zo samen met je dochter ❤ Heel leuk om te zien! Jullie hebben vast veel plezier gehad samen tijdens het maken van de video haha. Leuk om later weer eens samen terug te kijken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s