Miss Sporty Pump up Booster Mascara…

Miss sporty Pump up booster mascara...

Vandaag heb ik voor jullie weer eens een review van een mascara! het was alweer even geleden dat ik voor jullie een mascara teste! ik heb voor jullie de Miss Sporty Pump Up Booster Mascara.

Kijk mee wat ik ervan vind!

Miss sporty Pump up Booster Mascra

Allereerst kleurt de Mascara Enig bij het WK! Hup Holland Hup… Zelfs de verpakking van mijn Mascara is Knal Oranje! Normaal ben ik niet zo’n fan van de kleur oranje behalve met koningsdag en EK en WK!! Nu is hij gewoon hip!

De tekst die er op staat is wel heel schreeuwerig, er staat heel veel! er staat bijvoorbeeld ook nog Curve It! bij… Heel verwarrend want hoe heet nou de mascara?!

mascara miss sporty

Met deze mascara kan je ze wel tot 12 x laten krullen en ze krijgen volgens de verpakking 99% meer volume!! spannend! maare eerst zien dan geloven!

Het Borsteltje is krom en dat vind ik heel fijn alleen hij is vrij groot en dat vind ik dan weer jammer! hij had van mij wat dunner mogen zijn want dan kan je er beter mee werken als met een borsteltje wat zo groot is!

no mascara

Zo maar eens een paar foto’s zonder mascara … Dan kan je zo goed het verschil zien! ik heb trouwens niet heel spannende volle wimpers! Ik heb dus echt Mascara nodig!

met mascara

Daar gaan we dan…. Eens even kijken wat deze Mascara doet! en jawel hoor! Hij geeft volume en krult mijn wimpers ook wel! Het Borsteltje is inderdaad niet heel fijn om mee te werken!

look met mascara miss sporty

look 2

Zo even twee gewone foto’s waar ik de mascara van miss sporty draag en vooral bij de onderste foto zie je het effect goed! de Mascara geeft vooral volume en krult mijn wimpers ook iets!

Ik ben zeker te spreken over deze mascara! nu nog een dunner borsteltje en ik heb helemaal fan!

wat vinden jullie van deze mascara van Miss Sporty? Hij is trouwens te krijgen voor 3,99€

Advertenties

11 thoughts on “Miss Sporty Pump up Booster Mascara…

  1. Ik heb hem ook en ik vind hem niet zo prettig werken. Hij doet voor mij niks, aangezien mijn wimpers al aardig lang zijn van zichzelf. Bij jou staat hij goed meid ❤

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s