Action Budget tip! Max & More Smokey Eye Setje ( Mascara, oogpotlood en eyeliner)

Action Max & More Budget tip! Smokey eyes setje

Hoorde jullie die plof?? dat was ik die van mijn stoel viel van verbazing toen ik het Action Smokey eyes setje aan het testen was!!!! Voor jullie heb ik vandaag een uitgebreide review van Het Action Setje. Van de Mascara, de Eyeliner en de Eye pencil!

Lees mee!

Max & More  Volume Mascara eyeliner eyepencil

Het Smokey eyes setje van de Action bevat een Extreme Intense Black Volume Mascara, een Vloeibara Eyeliner een een eyeliner pencil! Het is dus een vrij uitgebreid setje, nieuw in het Max & More Assortiment van de Action, vernieuwd en verbeterd en… Goedkoop! Het is echt een mooi Budget setje van 1,39€ yihaaaa!!! daar houden we van!

Max & More Action

Op de achterkant van de verpakking staat informatie, de ingrediënen en een kleine tutorial!

Action Mascara Eyeliner en oogpotlood

Het setje ziet er leuk uit! de mascara heeft een mooie zwarte verpakking en oogt niet goedkoop of iets dergerlijks! en de eyeliner pencil en de eyeliner zitten in 1 wat ik erg grappig vind! de eyeliner pencil zit zeg maar in de dop van de eyeliner!

Volume Mascara Action

We beginnen met de Max & More Volume Mascara, zoals ik al zei is de verpakking mooi! oogt niet goedkoop! de ingrediënten staan op de achterkant van de verpakking en het Borsteltje is een siliconen borsteltje die een lichte bolling heeft (krom staat) en als je mij al een tijdje volgt dan weet je dat ik daar echt heel erg van houd!

Max & More Action Eye Pencil Oogpotlood

De eyeliner pencil zit zoals ik al zei in de dop van de eyeliner, ik vind het leuk bedacht zo! je kan hem omhoog draaien en er zit een mooi scherp puntje aan! wanneer ik hem swatch vind ik hem niet erg zwart en hij is heel zacht…

liquid eyeliner Action Max & More Vloeibare eyeliner

De Liquid Eyeliner heeft een wat dikker filten puntje die lekker stevig is! door de dikte maakte ik mij een beetje zorgen of er wel een mooie lijn mee te trekken was, gelukkig viel alles reuze mee!! Het Puntje is lekker stevig wat heel fijn werkt! Hij is ook lekker zwart, alleen met swatchen kan je wel zien dat je niet meteen een een dunne lijn kan trekken, ze worden wel iets dikker!

zonder Mascara

Zonder Mascara, tja wat valt daar nou aan toe te voegen… Ik heb Wimpers van Niks… ze hebben geen lengte ze zijn licht en dun!

Half Mascara half niks

Ik dacht dat het eens leuk zou zijn als ik half wel wat en half niks zou laten zien! Hier viel ik dus van mijn stoel! wat een goede mascara! Ik heb er wel ongeveer drie laagjes van aangebracht maar dat doe ik eigenlijk altijd! Het borsteltje spreid de wimpers ook erg mooi!, klontert nauwelijks en brengt fijn aan!

Gezien de vorige Mascara’s van Action had ik dit zeer zeker niet verwacht! Ik zal je zometeen meer foto’s laten zien voor het totaal plaatje! De Mascara is echt geweldig!

Action Mascara Budget tip!

Hier de Mascara op beide ogen! Wat een geweldig effect geeft deze Budget Mascara heh??

Action Mascara en rode lippenstift

Hier teste ik een Lippenstift die nog online moet komen maar draag ik ook de action Mascara! en ik blijf het effect echt verbluffend vinden! en dat voor 1,39€! Krijg je er nog een eyeliner bij!

Links Eyeliner rechts eye pencil action

Hier heb ik Links de vloeibare eyeliner en rechts het eyeliner potlood op mijn oogleden! de eyeliner heeft best nog een mooi lijntje getrokken, maar het eyeliner potlood vind ik niet zo’n succes! Hij is niet zo zwart en glijd wel makkelijk maar brengt toch niet mooi aan!

Liquid eyeliner vloeibara eyeliner Action Max & More

De Eyeliner werkt best goed! hij is niet zo fijn als bijvoorbeeld mijn Miss sporty Eyeliner want de streep die hij trekt is niet zo super recht, en je kan er alleen maar wat dikkere lijntjes mee trekken dus voor een dun subtiel lijntje moet je deze niet hebben! maar verder is hij best goed en is de lijn zeker best te doen, het is ook zeker een goede oefen eyeliner!

Eye Pencil Action Max & More

Zoals je ziet heb ik de eyeliner pencil er niet zo goed op gekregen, ik kreeg het gewoon ook niet voor elkaar! en zwarter dan dit word hij trouwens ook niet! daarnaast zie je daar aan de bovenkant dat hij vlekt! hij geeft af! Minder prettig!

smokey eye action setje

Ik heb er ook nog een smokey eye mee gemaakt, dat wil zeggen ik heb een poging gedaan met de eyeliner pencil! ik heb een Smudgebrush gebruikt om het eyeliner potlood te vervagen! maar dat ding blijft vlekken en nou ja… laat ik het gewoon zo zeggen… geen succes! Komt wel weer van pas als ik van 1 van mijn kinderen een piraat moet maken!

En wat geeft het, de rest van het setje is geweldig! de Volume Mascara is echt geweldig! die zal ik zeker vaak gaan gebruiken! en ook de eyeliner kan mooi zijn als je een wat dikkere intense wing wil maken!

Kortom ik vind dit een mega tip! een goede aanrader! dit smokey eye setje van Action Max & More van 1,39€!

wat vinden jullie hiervan?

Advertenties

10 thoughts on “Action Budget tip! Max & More Smokey Eye Setje ( Mascara, oogpotlood en eyeliner)

  1. De mascara geeft inderdaad een mooi effect zeg. Dat had ik niet gedacht. Het separeert de wimpers erg goed. Blijft de mascara gedurende de dag ook mooi zitten? Geen zwarte puntjes die op een gegeven moment op je wangen liggen?

  2. Je suis très satisfaite de ce mascara et de l’eye liner, c’est le premier mascara qui allonge et fait du volume sur les cils, à ne pas hésiter, et en plus pas de yeux de panda en fin de journée!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s