Primark Ps Love… Lippenstift in donker roze…

Primark p.s. love... Lippenstift

Primark is natuurlijk een geweldige winkel! lekker budget! en behalve leuke accessoires, kleding tassen, home decoratie etc heeft primark ook Make-up en dat word steeds meer! helemaal leuk! ik nam onder andere deze Lippenstift mee en ga hem voor jullie reviewen! kijk mee!

Primark Lippenstift

P.S Love Lipstick Primark

De Primark Lippenstift heeft een donkerroze kleur, een beetje te vergelijken met Mac Candy Yum Yum  of Beauty Uk Pink My Ride maar daar beginnen we met het eerste min puntje… er staat geen naam op of niet eens een nummer! ik kan jullie dus niet vertellen hoe hij heet!

De verpakking is wel heel mooi strak en je kan de kleur goed zien aan de onderkant! helaas kan je de onderkant er niet afhalen voor meer product zoals bijvoorbeeld de lippenstiften van MUA.

 

Lippenstift Primark P.s Love...

De Lippenstift van de Primark kost 1,50€ wat natuurlijk een fantastisch Budget prijsje is!

p.s love... lipstick pink

 

En dan de Kleur…

Roze Lippenstift Primark

De kleur is echt super mooi, echt mooi donker roze! ik hou ervan! ze hadden overige nog meer kleuren maar deze sprak mij het meeste aan!

look 2

De kleur is echt vergelijkbaar met Mac Candy Yum Yum maar hij komt iets paarser over op de foto, jammer genoeg niet zoals hij is. maar hij is echt heel erg mooi! je moet iets meer stiften als bijvoorbeeld met MAC candy yum yum of Pink My Ride van Beauty UK maar dat vind ik niet zo erg want uiteindelijk komt hij goed over op de lippen! hij dekt goed! is creamy en blijft ook goed zitten!

look

P.s Love lippenstift look

Ik ben heel blij met deze lippenstift, hij voelt ook prettig aan op de lippen, hij is echt super budget en de kleur is mooi! kortom een echte aanrader!!

wat vinden jullie van deze Lippenstift?

 

Advertenties

9 thoughts on “Primark Ps Love… Lippenstift in donker roze…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s