Sleek Pommegranate Blush…

Sleek Blush pommegranate

Tot voor kort had ik eigenlijk maar 1 Sleek Blush, of nou ja drie keer dezelfde en dat was Sleek Rose Gold, ook had ik trouwens twee Blush By 3 en daar zitten dan weer 3 blushes in. en ik heb een contour set met blush, bronzer en highlighter.

Toen kon ik in de sale 3 blushes mooi afgeprijsd kopen en later besloot ik er nog 1 bij te bestellen en wel in de kleur Pommegranate… een kleur waar ik veel goeds over hoorde en las! vandaag ga ik hem voor jullie reviewen!

Sleek Blush Pomegranate

Over het Doosje is eigenlijk weinig te vertellen, ik vertel eigenlijk iedere keer hetzelfde. hij zit in het bekende sleek doosje, een mooi strak zwart doosje met op de achterkant de naam van de blush en de ingrediënten en wat informatie!

Wat ik altijd jammer vind aan de sleek doosjes is dat je echt altijd alle doosjes moet optillen om te zien welke Blush (of oogschaduw palette etc) het is want aan de buitenkant zijn ze allemaal hetzelfde!

Sleek Blush in Pomegranate

Wanneer je de blush open doet zie je een prachtige donkerroze richting rode kleur! ik kan me eigenlijk niet precies voor de geest halen welke kleur een granaat appel precies heeft dus ik kan je niet zeggen of dit klopt maar de kleur is gewoon heel mooi!

Sleek Pomegranate Blush

Deze blush heeft ook een glanzende finish wat ik echt heel erg mooi vind! niet zo als Rose Gold moet ik zeggen maar wel heel mooi! hij stond daardoor ook echt op mijn verlanglijstje want ik hou echt van blushes met een shimmer of glans!

de kleur vind ik ook echt heel unique! ik kan me even geen andere blush voor de geest halen die ik op deze vind lijken!

pomegranate blush

Hier heb ik de blush voor jullie geswatched en zoals je kan zien is hij behoorlijk goed gepigmenteerd! ook wanneer je hem vervaagd! maar kijk eens even wat een prachtige kleur en wat een geweldige glans hij geeft!

wat ik wel kan adviseren is om de kwast even goed af te tikken voor je hem aanbrengt!

look met sleek pomegranate

pomegranate sleek...

sleek pomegranate...

Hier heb ik de Blush ook op mijn gezicht en ik ben hier zo blij mee!! wat een prachtige blush en wat een topper weer van Sleek! Ik vind hem niet zo mooi als Rose Gold maar dat kan gewoon ook bijna niet maar het is zeer zeker een goede tweede! Hij geeft ook echt zo’n mooie glow aan mijn gezicht! kortom ik ben zeer onder de indruk en vind dit ook echt een aanrader!

De Blush is trouwens bij meerdere webshops verkrijgbaar en kost tussen de 5,45 en 5,95€

wat vinden jullie van deze blush?

 

Advertenties

10 thoughts on “Sleek Pommegranate Blush…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s