Netflix Film tips!

 

 

Netflix Film tips

Ik kan wel een aantal posts hiermee vullen! Netflix Film Tips! Maar ik begin maar eens met de eerste 6 films die ik jullie kan aanraden! Pak lekker een glas drinken erbij want ik heb 6 films en 6 trailers voor jullie in de aanbieding!

netflix-logo

Ik heb jullie al eerder verteld dat ik een groot fan ben van Netflix! ik heb eerder al twee artikelen geschreven over series namelijk Netflix serie tips en Netflix Serie tips #2 wil je deze artikelen lezen klik dan op de blauwe linkjes en hij opent een apart scherm met het Artikel!

In het kort… Netflix  is een online streamings netwerk waar je voor 7,99€ per maand onbeperkt films en series kan streamen! Netflix heeft een zeer breed assortiment van Films en Series! en er komen regelmatig nieuwe films en series bij!

my_life_in_ruins02

De eerste film waar ik jullie meer over wil vertellen is My Life in Ruins, een hilarische film over een gefrustreerde half amerikaans/ half griekse vrouw die in Griekenland toeristen probeert wat te vertellen over de griekse cultuur! alleen dat gaat niet helemaal zoals ze wil en het is ook zeker niet haar droombaan! dan word ze met een verrotte bus, een stel irritante toeristen, en een zeer behaarde buschauffeur op reis gestuurd en dan begint de lol pas echt! zal ze de liefde vinden waar ze zo naar op zoek is? Langzaam ontstaat er een band tussen de toeristen en de vrouw… en… de chauffeur!

Ruins_6L

Ruins_2L

Ruins_5L Als je van Humor en Romantiek houd is dit absoluut een aanrader voor jou!

72236

De Tweede film die ik jullie wil aanraden is Alle Tijd! een Nederlandse film en een film die me heeft laten lachen, zwijmelen en vreselijk laten janken!

alle

De Film gaat over Maarten en zijn zus Molly voor wie hij altijd heeft gezorgd omdat Hun moeder is overleden aan Borst Kanker… en Ook hun vader is uit de picture!

Molly gaat het huis uit en Maarten vind dat wat lastig, gelukkig is daar zijn beste vriendin om hem een beetje te steunen en hij leert een leuke aantrekkelijke man kennen die er nog niet helemaal uit is of hij wel of geen homo is…

Molly haar vriend gaat vreemd en dan leert zij de aantrekkelijke dierenarts kennen van de homohond van Maarten.

images

Ze raakt zwanger en weet niet van wie… maar het word nog ingewikkelder want ook Molly krijgt Borstkanker!

Alles is aanwezig in deze film, hij is mooi, vreselijk grappig maar ook ontzettend emotioneel! ik vind het echt een aanrader!

Brokeback-Mountain

De derde film waar ik jullie over wil vertellen en die ik zeker kan aanraden is Brokeback Mountain en is 1 van de mooiste films die ik de afgelopen tijd heb gezien!

De film gaat over twee stoere cowboys die de liefde bij elkaar vinden tijdens hun zware werk op Brokeback Mountain, maar in een tijd dat Homo zijn in Amerika nog taboe was. Beide trouwen ze met een vrouw maar elk jaar blijven ze elkaar zo nu en dan opzoeken. je volgt hun pijnlijke waarheid, hun liefde voor elkaar die sterk is. je volgt hun leven die niet altijd over rozen gaat!

Ongelofelijk mooi en goed gespeeld! Een film waar je over na blijft denken!

SNITBIRTHDAY4-1

Brokeback Mountain

215

118

321900_one-day_-anne-hathaway_-yenn-xyetyeuyej_-dzhim_1920x1080_www.GdeFon.ru_

De Volgende film is een iets minder bekende film, maar wel echt een leuke mooie film! met ook een emotioneel einde! net als in Brokeback Mountain gaat dit over twee personen die eigenlijk vreselijk verliefd zijn op elkaar maar die elkaar niet direct weten te vinden! dat komt goed maar dan… je volgt deze twee mensen 20 jaar lang! 20 jaar hebben ze nodig om elkaar te vinden!

One-Day-caps-2

one-day-650

one-day-movie-image-jim-sturgess-anne-hathaway-02

Deze film bevat ook Romantiek, Humor en ook zeker een hoop emoties! en daarnaast speelt Jim Sturgess erin die ik op de set van kidnapping freddy heineken heb mogen ontmoeten…

1466188_454070448030563_670509033_n

in one day is hij een stuk aantrekkelijker! 😉

BANDB_KeyArt_B.indd

De 5e film is Beauty & Briefcase over een journaliste die undercover bij een bedrijf met veel mannen gaat werken voor een artikel!!! ze onderzoekt daar tussen de vele vrijgezelle kantoor mannen of ze daar een man kan vinden omdat het toch heel moeilijk is om een goede man te vinden!! zal ze haar droomman vinden??

Natuurlijk gaat er een heleboel mis wat veel hilarische momenten oplevert!

beauty-and-the-briefcase (1)

michael-mcmillian

een heerlijke film voor een ontspannen avondje op de bank of om samen te kijken met “de meiden”

een typische Amerikaanse Chickflick met humor en romantiek!

jjT0USHGHzzW0RuRB12NfOUkckJ

The other end of the line verbind twee culturen samen! Amerika meets Bollywood, Een vrouw van een Credit card klanten service (die in India zit terwijl ze de klanten laten geloven dat ze vanuit Amerika bellen) word verliefd op een Amerikaanse man… op zijn stem, zijn humor en zijn foto! Hij wil met haar afspreken en ze besluit haar stoutste schoenen aan te trekken en boekt een vlucht naar Amerika maar alles gaat mis wanneer haar indiase familie uit amerika een rol gaat spelen en haar Indiase familie uit India ook overkomt… Komt het nog goed tussen de Indiase schone en de knappe Amerikaan?

call-center-bei-anruf-liebe-3543591

 

bTNtmNqCdEfXdDfqQwG5y2qkqR3

Het is ook wel echt een Chickflick, lekker romantisch en grappig! Ook een film voor een ontspannen avondje op de Bank!

Dit waren mijn eerste Netflix Film tips en ik hoop dat ik jullie wat leuke ideeën heb kunnen geven wat jullie zoal op Netflix zouden kunnen gaan kijken! Ik wil in de toekomst meer Serie en Film tips gaan schrijven!

 

Advertenties

6 thoughts on “Netflix Film tips!

  1. Vaak zijn de minder bekende films ook echt de moeite waard om te kijken. Ik ken allen beauty and the briefcase. Heb wel gelachen om die film. Grappig verhaal eigenlijk

  2. Pingback: Netflix Serie Tips #3 | mywickedweirdlife

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s