Andrélon 1 minuut masker oil&care

Andrélon 1 minuut masker oil&Care

Andrélon 1 minuut masker oil&Care met marokkaanse arganolie is een heerlijke masker die ik vandaag voor jullie ga reviewen!

Oil&Care 1 minuut masker andrélon

Andrélon 1 minuut masker kan je iedere dag gebruiken! ze zitten in een leuke paarse tube. Ik heb gekozen voor de versie met Argan olie want die is voor pluizig en droog haar en dat is precies waar ik last van heb!

iedere dag 1 minuut masker andrélon met argan olie

Op de achterkant staat informatie en natuurlijk de ingrediënten!

andrélon 1 minuut masker...

Naast argan olie die er in zit als je naar de ingrediënten lijst kijkt zit er ook kokos olie in! heerlijk, beide lekkere voedende oliën voor je haar!

Deze 1 minuut masker is ervoor om droog, pluizig en onhandelbaar haar te verzorgen en voeden. volgens andrélon geef je met dit masker je haar in 1 minuut een verzorgende behandeling!

Het verzwaart je haar niet en maakt het zacht en luchtig!

dop andrélon masker

Het masker zit in een knijp tube met een klik dop! persoonlijk vind ik dat prettig werken en je kan de tubes open knippen om alles er goed uit te krijgen wanneer hij op lijkt te zijn! je kan daarmee ook alles goed op maken!

oil&care Masker van andrélon

De Crème zelf is een beetje gelig en daarnaast romig van structuur!  daarnaast ruikt het lekker zoet!

Wanneer je het masker gebruikt na het wassen word je haar er inderdaad lekker zacht en luchtig van, daarnaast zou je het iedere dag kunnen gebruiken maar ik moet eerlijk zeggen dat ik mijn haar niet iedere dag was. ik kan het masker wel enorm aanbevelen.

Hebben jullie al ervaring met de 1 minuten maskers van Andrélon? en wat vinden jullie ervan?

 

Advertenties

8 thoughts on “Andrélon 1 minuut masker oil&care

  1. Ik ben er net toevallig 1 een paar dagen aan het testen (keratine variant) en die werkt ook heel goed voor mijn haren deze klinkt ook fijn x

  2. Deze heb ik ook al wel een paar keer gekocht, maar het is wel zo dat ik het absoluut niet langer dan 1 minuut in mijn haar moet hebben, want als ik dat wel doe is mijn haar ook niet meer te handelen en wordt het veel te zwaar. xxx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s