Bh cosmetics Eyes On The 60’s Palette met twee looks O.a. een WK Look

Bh cosmetics eyes on the '60s palette

Al sinds een tijdje ken ik het merk Bh cosmetics! een Leuk Budget merk wat onder andere te krijgen is bij Alice&Jo. vandaag heb ik weer een Review voor jullie van een leuke Topper van Bh Cosmetics waar je alle kanten mee op kan! van een everyday look, tot een WK look, tot een Beach Look tot een heftige 60’s look. Kortom een heel divers palette waar je echt alle kanten mee op kan! Ik hou ervan!

Kijk mee…

Bh cosmetics oogschaduw palette eyes on the 60's

Het Eyes on The ’60’s Palette ziet er van de buitenkant al geweldig uit, net zoals veel paletten van Bh cosmetics. het heeft echt een beetje een retro print maar dan met moderne kleuren!

Op de achterkant van het palette vind je de ingrediënten terug en wat informatie. Ook staat er weer een gaaf omschreven tekstje op over wat het palette inhoud!

eyes on the 60's Bh cosmetics oogschaduw palette

Zoals je kan zien aan de kleuren kan je met dit palette alle kanten op! van rustige kleuren tot heftige kleuren, alles zitten erin, zelfs een aantal neutrale kleuren!

Binnenin staat nog een voorbeeld van een look die je ermee kan maken, die je ook nog eens kan opzoeken op de site van Bh cosmetics in Amerika! die shippen trouwens ook naar Nederland alleen de shippingskosten zijn heel hoog!

Bh cosmetics eyes on the 60s palette...

de rondjes hebben ongeveer de grootte van een 10 cent munstukje! Het palette bestaat uit Matte en shimmery oogschaduw’s en ook een paar semi matte oogschaduw’s. Tevens zitten er ook een paar Highlighter kleuren in en een matte zwart!

swatches Bh cosmetics eyes on the 60s palette

Het pigment is echt waanzinnig goed! voor ik het palette bestelde had ik al diverse Youtube filmpjes en reviews bekeken en wist is al dat het goed zou zitten maar toch is het altijd weer fijn als je datzelfde kan constateren! de oogschaduw’s zijn niet poederig en voelen prettig aan!

eyes on the 60s look

Ik heb twee looks voor jullie gemaakt! een mooie mermaid look van aqua blauw en teal, en een Wk Look want die kan in deze tijden natuurlijk niet uitblijven!

look

Voor deze look heb ik 3 kleuren gebuikt. Het is een hele mooie look om te dragen als het lekker zomers weer is!

look 2

En dan een simpele Wk look waarbij ik oranje en een beetje een koper kleur met elkaar heb gebruikt. Het geeft een mooi effect, is makkelijk te maken! Oranje op het bewegend ooglid en Bruin in een V in de buitenste ooghoeken en in de arcadeboog.

look 2 Wk kleuren

De oogschaduw’s zijn heel fijn, ze blenden goed en er is goed mee te werken!

Ik ben over dit palette wederom erg te spreken! En wat ook heel prettig is is dat het een mooi Budget merk is! Dit palette kost bij Alice&Jo 15,95€ wat natuurlijk wel wat meer is als bijvoorbeeld een Sleek palette maar je krijgt daarvoor ook veel meer kleuren oogschaduw waardoor het uiteindelijk helemaal niet duur is!.

wat vinden jullie van dit palette?

 

 

Advertenties

11 thoughts on “Bh cosmetics Eyes On The 60’s Palette met twee looks O.a. een WK Look

  1. Pingback: Wk lippen met Lookx Lip & Blush stick caribana | mywickedweirdlife

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s