Nars Albatros highlighter

Nars Albatros Highlighter

Ik denk dat NARS Albatros al zo’n jaar of twee/ drie op mijn ultieme wishlist stond! toen ik ontdekte door Leonie van Blushing Beauty dat Nars Albatros goed te krijgen was via HQ Hair voor ongeveer 27€ (hangt er vanaf hoe hoog de pond staat, kan dus iets verschillen) Besloot ik Albatros en Orgasm (Blush) eindelijk te bestellen!!! en sprong drie gaten in de lucht toen ik ze binnen kreeg! Het kinderlijke blije gevoel kwam weer even boven!! vandaag ga ik jullie vertellen wat ik van Albatros vind!

Albatros NARS Highlighter

Nars Albatros komt in een zwart kartonnen doosje en zit stevig verpakt zodat hij niet zal beschadigen! Achterop staan de ingrediënten en op de zijkant staat de naam van het product van NARS.

NARS Albatros Highlighter...

Het doosje van Nars is natuurlijk al wel bekend! (de doosjes van Eyes Lips Face lijken er een beetje op) maar de doosjes zijn wel chique, ze hebben een zachte rubberachtige fluweel achtig (tja hoe omschrijf je zoiets) gevoel en ze zijn heel stevig! NARS staat in grote letters op de bovenkant!

Nars Albatros highlighter......

Op de achterkant staat welk product het is en wat informatie.

Highlighter Nars Albatros....

Wanneer je het doosje open maakt zit er een folie in met ook heel groot NARS erop!! en het doosje heeft een mooie spiegel!

highlighter Nars Albatros

Onder de folie zie je de prachtige Highlighter. en het ziet er allemaal heel strak uit met de folie en de letters erop!

Nars albatros highlighter ....

Maar het gaat natuurlijk om de bijzondere goudachtige highlighter!! wanneer je hem in het licht en in dit geval zonlicht beweegt zie je hoe bijzonder hij is. in gewoon licht lijkt het eigenlijk gewoon een witte poeder maar niets is minder waar!

NARS Albatros

Ik heb voor jullie geprobeerd de bijzonderheid van de highlighter vast te leggen door in verschillende lichtvallen foto’s te maken, maar ik moet toegeven wanneer je het real life bekijkt is het toch nog veeeeel mooier! serieus een beetje adem benemend!

Nars albatros swatches

Dat geld ook voor de swatches! gelukkig scheen de zon net een beetje naar binnen en kon ik hem ook in het zonlicht fotograferen! maar kan je je voorstellen hoe het is op je gezicht terwijl je hem beweegt?

swatches highlighter Nars Albatros

Hier zie je goed wat hij in verschillende lichtvallen doet! in het licht is hij zoveel bijzonderder!!

swatches Nars Albatros

De glans is gewoonweg prachtig, ik ben echt behoorlijk onder de indruk en er word niet voor niks over deze highlighter gehyped! niets is overdreven!

look

Aan deze foto kan je zien dat je echt je gezicht moet bewegen om de highlighter goed te zien, maar dat is juist het bijzondere aan deze highlighter, hier zie je hem vooral op mijn neus goed zitten!

Nars albatros look

Maar hier zie je de prachtige glans die de highlighter geeft, hij geeft zo een mooie glow aan je gezicht! gewoonweg prachtig! Ik had deze look gemaakt in de namiddag en vond het later gewoon zonde dat ik alles weer van mijn gezicht moest halen! ik kan hier gewoon van genieten!

Ik vind het echt een aanrader! maar het is wel een prijsje wat je aan de highlighter uitgeeft! Ik ga binnenkort daarom eens een dupe artikel maken voor de meiden die misschien niet zoveel geld hebben voor een highlighters, want er zijn zeker budget dupes te krijgen van deze highlighter!

wat vinden jullie van Nars Albatros?

 

Advertenties

20 thoughts on “Nars Albatros highlighter

  1. Kwijjjjjjlllkwijjjjjl!! Wat is die mooi! Ik heb zo vaak getwijfeld om via buitenland te bestellen maar ik durf het niet…toch maar eens doen! x

  2. Zó mooi! Ik kan hier echt uren naar staren, die glans is echt perfect. Ik vind hem wel prijzig, maar goed, dat is MAC ook en daar maak ik wel eens een uitzondering voor. Hmmm, verleidelijk!

  3. Ja, deze wil ik ook wel al een tijdje. Ik zag hem overal in Barcelona liggen, maar de prijs hield me een beetje tegen. Uiteindelijk zal ik wel eens zwichten 🙂

  4. Pingback: Nars Albatros Dupes… weer een Dupe Allert! | mywickedweirdlife

  5. Pingback: P2 All-over illuminator (highlighter) | mywickedweirdlife

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s