Essence 3D eyeshadow in irresistible fox-trott en irresistible purr-ple

Essence 3D eyeshadow irresistible fox-trot irresistible purr-ple

In de Kruidvat in Nieuwegein swatchte ik deze twee prachtige 3D eyeshadow’s van Essence en was gelijk verliefd! wat een prachtige kleuren en een mooie finish! tijd om ze mee te nemen en voor jullie te reviewen!

essence 3d eyeshadow

De 3D oogschaduw’s zitten in simpele zilveren doosjes met een doorzichtige plastic deksel die bol loopt, je kan daardoor goed de kleuren zien! op de deksel staat het Logo van Essence en het product!

irresistible fox-trott irresistible purr-ple essence...

Ik heb gekozen voor Irresistible fox-trott een zalm roze met koperachtige kleur en irresistible purr-ple een lila paarse met donker paarse kleur!

irresistible fox-trott irresistible purr-ple essence

essence 3d eyeshadow...

De oogschaduw’s hebben echt een prachtige glans! en de oogschaduws doen me ook een beetje denken aan de mineralize producten van MAC.

essence oogschaduw 3D

Ik vind de kleuren echt heel erg mooi en ze zien er ook als plaatjes uit!

Irresistable fox-trott essence

Nu de swatches, Irresistible Fox-trott is een mooie zalmroze kleur met een donkerdere koper kleur, heel erg mooi! ze glanzen wel heel erg dus daar moet je wel van houden, als je meer van de matte Finish bent is dit het zeer zeker niet voor jou!

Het pigment is geweldig! ik ben zeer onder de indruk en dat was ik al in de winkel! Ik wist meteen dat ik deze mee naar huis wilde nemen!

irresistible purr-ple 3d eyeshadow essence

Bij Irresistible Purr-ple twijfelde ik wel nog tussen deze en een andere maar omdat ik deze zo mooi vond van kleur besloot ik deze mee te nemen! daarnaast heb ik groene ogen en steekt paars daar mooi bij af omdat het de kleur tegenover groen is zeg maar!

De swatches zijn ook weer gewoonweg prachtig, het pigment is super! De donkerpaars veranderd van kleur tussen blauw en paars in wanneer je hem beweegt in het licht! dat geeft echt een heel mooi effect!

irresistible fox-trott

Natuurlijk heb ik met beide een look gemaakt! als eerste Irresistible Fox-trott waar je een mooie everyday draagbare look mee kan maken!

Ook prachtig voor de zomer en de lente!

look essence

Wanneer je hem op je ogen aanbrengt vind ik wel dat de kleuren erg op elkaar beginnen te lijken, de zalm roze heb ik aangebracht over het bewegend ooglid en de koper kleur in de arcade boog maar die geeft net iets diepte maar heel erg steekt het niet af! ik vind de kleuren mooi maar van mij had de koper kleur iets donkerder mogen zijn! er valt wel heel goed mee te werken!

look

Irresistible Purr-ple is Koeler van kleur en daarmee kan je ook een mooie uitgaanslook maken!

irresistible purr-ple

Ik heb de Lila paarse kleur aangebracht op het bewegend ooglid en de donkerpaarse kleur in de arcade boog en de buitenste ooghoeken in een v vorm!

De kleuren zijn echt prachtig, goed gepigmenteerd, brengen makkelijk aan en blenden goed! Ik ben zeer onder de indruk van deze Budget oogschaduw’s die bij Kruidvat en Trekpleister te krijgen zijn voor 2,89€ in het Essence schap.

wat vinden jullie van deze oogschaduw’s?

 

Advertenties

20 thoughts on “Essence 3D eyeshadow in irresistible fox-trott en irresistible purr-ple

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s