Action Max & More oogschaduw paletten (Budget tip!)

Action Max & More Palettes

De Action heeft een hele nieuwe lijn Make-Up in het assortiment, Uitgebracht door het merk van de Action namelijk Max & More. Ze hebben zo veel nieuwe producten dat jullie de komende dagen veel nieuwe Action producten op mijn Blog voorbij zullen gaan zien komen!

Vandaag is het de beurt aan de nieuwe oogschaduw paletten van Max & More ingespeeld op de trend van nu veel met neutrale kleuren of dagelijks te dragen kleuren.

Palettjes met 12 kleuren en niet een beetje budget, maar verschrikkelijk budget want de paletten kosten wel 0,79€ per stuk! Dat ze het ervoor kunnen maken!

kijk mee wat ik van deze paletten vind!

Max & More Palettes Budget Action

Zoals altijd zitten de producten goed verpakt in een kartonnetje, heel fijn en hygiënisch! zo ook deze paletten!

 

 

MAX & MORE Palettes achterkant ingrediënten

Op de achterkant van de verpakking staan de ingrediënten en informatie en natuurlijk dat het Dierproefvrij is! Hoppa!!

Ik heb overigens 4 paletten meegenomen en niet allemaal!

Max & More Brown eyes palette action

Ik heb het Palette meegenomen voor Brown Eyes, een palette met Blauw, Bruin, paars en zelfs groentinten. Ik moet zeggen ik kijk zelf of ik kleuren mooi vind en niet zozeer of ze bij mijn kleur ogen passen!

Max & More Nude eyes eyeshadow palette action

Ik heb ook het Nudes Palette meegenomen en ik kan niet anders zeggen als dat het een Prima nude palette is kwa kleuren!, Bruin, roest, taupe tinten.

Max & More Green eyes palette Action Budget

Het Palette voor groene ogen (die heb ik) en die snap ik niet helemaal… meestal zitten er paars tinten in palettes voor groene ogen omdat dat de kleur tegenover groen is en daardoor je ogen mooi uitkomen, hier echter zitten hele andere kleuren in. Oker, goud, brons, roze en bruin tinten zitten erin! Ik vind het wel hele mooie kleuren! ze doen me een beetje aan een zons ondergang denken!

Max & More Blue eys palette action

Het laatste palette wat ik heb meegenomen is het palette voor blauwe ogen met groen, aqua, goud, brons en bruin tinten! ook deze kleuren vind ik erg mooi!

Action oogschaduw palettes Max & More budget

Action oogschaduw palettes

oogschaduw palettes van de action Budget

De doosjes zien er wel een beetje goedkoop uit, maar ja wat kan je ook verwachten van zulke budget palettes, toch ergens doen ze me een beetje denken aan de MUA Palettes alleen zijn de oogschaduw’s vierkant en zijn de doosjes iets kleiner!

achterkant Max & More action oogschaduw paletten

Ook op de achterkant van de paletten staan de ingrediënten en de namen van de paletten! De kleuren oogschaduw hebben overigens geen namen!

action oogschaduw paletten Budget van Max & more make-up

Ieder doosje heeft 12 kleuren oogschaduw. De oogschaduw ruikt overigens wel een beetje goedkoop, een beetje als kinder make-up.

action oogschaduw paletten van Max & More budget

Maar de kleuren zijn zeker de moeite waard om even goed naar te kijken! De paletten bestaan uit matte en glanzende kleuren oogschaduw!

De Paletten zijn zeker (op het nude kleurige palette na dan die weer is ingespeeld op de trend van nu) niet 13 in een dozijn. Ik vind de kleuren nog best origineel! vooral het green eyes palette vind ik kwa kleuren heel erg mooi en zoiets heb ik ook nog niet! top! En is het jullie opgevallen dat je met het palette voor Blue eyes een mooie brasil look kan maken??

swatches Brown eyes palette

Laat ik Per palette zien wat de paletten in huis hebben!

Ik Begin met het Palette voor Brown eyes, een palette met blauw, paars en bruin tinten. een leuk palette kwa kleuren!!

Het pigment echter is niet heel super, maar ook niet super slecht! Ik denk dat het best redelijk is voor een palette voor 0,79€!

Look met Brown eyes palette action

Voor de Look heb ik Paars en een beetje pruimkleuren gebruikt…

look met action palette brown eyes max & more

Wat me dan opvalt bij dit palette is dat de kleuren goed op te bouwen zijn zoals je op mijn ogen ook wel kan zien, en dat de kleuren dan goed naar voren komen! ook valt er goed mee te blenden en zijn de kleuren niet al te poederig! Ik ben al met al best tevreden over dit palette!

swatches nude palette action

De Swatches van het Nude palette en ik kan ook wel zeggen dat ik denk dat dit palette het minste is van al de paletten die ik heb van Action! Het pigment van de donkere kleuren is wel redelijk maar van de lichte kleuren is het bijna niet aanwezig! ik heb echt mijn best moeten doen om het enigszins zichtbaar te krijgen!

Look met nude palette action

Ook heb ik een Nude look gemaakt met het Nude palette…

look met nude palette action...

Wanneer ik mijn ogen niet helemaal gespreid open heb kan je de kleuren best zien zitten, vooral de donkere kleur zie je best zitten maar verder is mijn Look weinig zichtbaar wat ik heel jammer vind. Het is echt een Nude kleur en de donkere kleur geeft net wat definitie. Ach prut is het ook niet hoor. de kleuren zijn redelijk op te bouwen! maar wat ik al zei van alle paletten vind ik dit het minste palette en ik denk dat dit palette het meest gekochte palette is van allemaal! Zeker omdat Nude erg populair is!

Green eyes palette swatches action Max & More

De kleuren van het Green eyes palette zijn erg mooi en het pigment is ook best goed! de lichtere kleuren iets minder, maar voor op het wenkbrauwbot prima.

Ik vind de kleuren van dit palette echt perfect voor een zomerse look, een zonsondergang daar doen deze kleuren mij erg aan denken! een mooie wandeling in de avond bij ondergaande zon! Ik vind de kleuren prachtig al vind ik ze niet per definitie mooi voor groene ogen!

Look met action palette green eyes

Met mijn look heb ik gedacht aan die mooie ondergaande zon!

Look met action palette green eyes van Max & More

En zoals je kan zien zijn de kleuren duidelijk zichtbaar en is er ook goed mee te blenden! de kleuren zijn goed op te bouwen!

Ik vind dit echt het mooiste palette van allemaal gezien de kwaliteit en de mooie kleuren ervan! voor 0,79€ vind ik dit zeker een aanrader!

swatches Blue eyes palette Action

Als laatste het palette voor Blauwe ogen, ook hiervan is het pigment vrij goed behalve dan van de twee lichtste kleuren, maar wat ik net al zei bij het vorige palette, ze zijn prima voor op het wenkbrauwbot! de groene kleuren zijn goed duidelijk! Een mooie Brazilië look kan je hier zeker mee maken, met geel en groen kleuren… Heb ik niet aan gedacht toen ik de look maakte haha.

Ik hou zoiezo erg van groene ooglooks dus ook dit palette vind ik erg mooi en de kwaliteit valt ook zeker niet tegen! al helemaal niet voor die 0,79€!

look

De Look was niet mislukt hoor! maar door de gevoeligheid van mijn ogen en het op en af halen van make-up gingen mijn ogen zo irriteren dat ik helaas bij deze look maar bleef tranen! Ik maakte snel de foto’s en moest vervolgens snel naar de school van mijn kids om een tien minuten gesprek te doen over lucas die een stralend goed rapport heeft! Ik zat echter jankend met geïrriteerde ogen bij de juf, uitleggend dat ik geïrriteerde ogen had haha… Ik had geen tijd meer om het eraf te halen!

look met blue eyes palette action

Maar even de foto’s zo gemaakt dat het net lijkt of er niets aan de hand is 😉 anyway… zoals je kan zien is ook het pigment bij deze look goed en de kleuren goed opbouwbaar, Ik heb drie kleuren voor deze look gebruikt.

Ook dit palette vind ik kwalitatief heel prima en er valt goed mee te werken en blenden! ook weer een budget topper! zeker voor die…0,79€!

Al met al vind ik de paletten dus zeker redelijk, de enige die mij  echt een beetje tegenvalt is eerljik gezegd het Nude palette!

Maarrrr… Voor 0,79€ vind ik deze paletten echt Budget toppers en zeker aanraders! vooral de originaliteit van het Green eyes Palette! wat een prachtige kleuren!

wat vinden jullie van deze paletten van Action Max & More?

(Mocht het jullie ontgaan zijn… de paletten zijn verkrijgbaar bij Action voor… 0,79€ hehe)

 

 

Advertenties

18 thoughts on “Action Max & More oogschaduw paletten (Budget tip!)

  1. Mooie palette! Zonde inderdaad van het nude palette, daar was ik het meest nieuwsgierig na en die vond ik er echt heel mooi uit zien. Balen! Maar goed wel super fijn dat de andere paletten zo goed gepigmenteerd zijn voor bijna 80 cent. Hoe kunnen ze het ervoor maken.

  2. Wauw wat gááf zeg! Ik zag ze nog liggen deze week en ik was er al erg benieuwd naar, dus je komt als geroepen met deze review, haha!
    Heel leuk! X Liefs, Florentine

  3. Mooi! Ik zou ze alleen al willen kopen voor de prijs. Maar dan laat ik ze weer verstoffen! Ik doe te weinig make up op…. Lekker uitgebreid geschreven trouwens! Heerlijk.

  4. 80 cent ongelofelijk, dan hebben ze de materiaalkosten er bijna niet uit. Haha, ik zie jou al met uitgelopen groene oogschaduw over je gezicht op school zitten…

  5. Hele mooie pallettes, alleen jammer van de Nude variant… Ik ben echt dol op al je reviews van de Action en spring dan ook weer een gat in de lucht als ik weer een nieuw artikel zie!!
    X Jette

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s