Budget Kabuki kwast Bloem van Light In The Box

Light in the box Kabuki kwast Bloem

Light in the box heeft heel erg leuke make-up spullen! Zo ook deze leuke Kabuki kwast in de vorm van een bloem! vandaag ga ik hem voor jullie reviewen!

budget kabuki kwast light in the box

De kabuki kwast ziet er eigenlijk uit zoals iedere andere kabuki kwast, een klein steeltje en een brede kwast erboven. fluffy en breed!

Kabuki kwast flower light in the box budget

Maar deze Kabuki kwast is net even wat anders! Hij is namelijk in de vorm van een bloem! wat de kwast natuurlijk een beetje anders maakt als andere kwasten! en daarbij bijzonder!

kabuki kwast light in the box

flower kabuki kwast light in the box

De kwast is ook nog eens schattig wit met roze en heeft een zwarte steel! De kwast ziet er echt heel erg leuk uit! Maar dat is nog niet alles!

Bloem kabuki kwast budget van light in the box

De kwast is Breed en zeer geschikt voor het afpoederen van je gezicht. Het setten van je make-up met een vaste compact powder, of een translucent powder, maar ook zeer geschikt voor het aanbrengen van een losse poeder!

Daarnaast is de kwast echt heerlijk zacht! dat maakt dat ik het echt een aanrader vind. Kwalitatief is het echt een goede kwast!

Maar het beste nieuws is misschien wel dat de Kabuki kwast lekker Budget is net als de meeste kwasten bij Light in the Box. Maar deze kwast kost 2,96€ en word gratis verzonden! je kan ook nog eens met Ideal betalen. Er zijn wel eens wat problemen met de verzending maar die worden door light in the box altijd netjes opgelost!

wat vinden jullie van deze kwast en hebben jullie al eens bij light in the box besteld?

Advertenties

22 thoughts on “Budget Kabuki kwast Bloem van Light In The Box

  1. Deze ziet er leuk uit! Het is eens iets specialer, zo’n bloem & als hij dan nog heerlijk zacht is, is het echt een schot in de roos!

  2. Ik heb daar zelf nog nooit iets besteld. Maar dat is geen geld voor zo’n kwast in elk geval! En wat lief dat hij er als een bloemetje uit ziet, ik moet zeggen dat ik dat niet zag tot je het zei hihi.

  3. hoi, ik wilde ff vragen hoe je bij lightinthebox kan betalen met Ideal? want nij mij staat ideal niet tussen de betaalmethoden.
    alvast bedankt
    xxx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s