Action Max & More CC Cream (Budget tip!)

Max & More CC Cream Action

Toen ik hoorde dat Action een nieuwe CC Cream verkocht was mijn aandacht meteen getrokken, zeker toen ik meerdere malen had gelezen dat hij ook nog eens heel fijn is, in tegenstelling tot de BB Creams die Action verkocht.

Voor 1,39€ zijn ze te koop bij Action in meerdere kleuren! Ik nam er twee mee, namelijk Fair en medium en vandaag ga ik ze voor jullie reviewen!

Max & More CC cream van de Action

Zoals alle producten van de action zitten de CC Creams netjes verpakt in een kartonnen verpakking met info en ingrediënten erop!

Heel Hygiënisch vind ik dat want dat betekend dat niemand er voor jou aan heeft gezeten!

CC cream van Max & More Action

Op de verpakking staat informatie zoals wat de crème inhoud: Color correcting, skin perfection, met vitamine E &A en ook nog SPF 15 (niet heel hoog maar een prima basis bescherming voor elke dag! Als de zon schijnt is het wijs om extra SPF onder de CC Cream te dragen voor extra bescherming)

Wat ik ook echt een Pluspunt vind aan de Action Make-up producten is dat ze niet op dieren zijn getest! Go Action!!

Action CC Cream Budget

De Tubes zelf zien er echt heel goed uit! het leuke is dat ze heel erg op de CC Cream verpakking van Max Factor lijken. Grappig gedaan van Max & More van de Action.

budget cc cream Action Max & More

De knijp tubes werken heel hygiënisch en doseren goed!

cc cream Max & More Fair Action Budget

Hierbij de swatches van de Max & More CC Cream in de kleur fair. Dat is de Lichtste kleur van de CC Creams van Action en is echt perfect voor lichte huidjes! You Go Action!! Bij mij kan hij nu wel maar door mijn iets gekleurde huid van de zon kan ik nu beter de Medium gebruiken! Deze is echter perfect voor de winter wanneer is een heel lichte huidskleur heb.

De Substantie lijkt in eerste instantie een beetje waterig maar wanneer je hem aanbrengt of uitsmeert merk je daar niks meer van! De substantie maakt hem juist lekker luchtig.

Action cc cream Max & More medium

Medium is niet eens zo heel veel donkerder, wanneer je hem uitsmeert heeft hij de perfecte kleur voor nu in de zomer wanneer mijn huid iets gekleurd is.

Uiteraard is ook deze lekker luchtig van substantie!

cc cream action

Als eerste laat Fair. Hij is nu iets aan de lichte kant maar daar moet je even doorheen kijken! op de eerste foto zie je mij zonder foundation en vervolgens breng ik de foundation aan met mijn Bh cosmetics Stippling brush Zoals je kan zien heb ik door de zon heel veel sproetjes gekregen en na het aanbrengen van mijn foundation is mijn gezicht veel egaler! De CC Cream geeft een hele goede dekking! maar ik heel luchtig, totaal niet cakey en zit heel mooi natuurlijk!

cc cream Max & More Action

De kleur medium is beter voor nu, en geeft ook een hele mooie natuurlijke dekking.

CC cream Max & More

Ik kan niet anders zeggen dat ik echt heel erg onder de indruk ben van de Action Max & More CC Cream! Ik vind dit weer echt een Budget topper van Action! Ik ga deze CC Creams echt met veel plezier gebruiken! Ik vind het dan ook een echte aanrader!

wat vinden jullie van de CC Cream van Action?

Advertenties

22 thoughts on “Action Max & More CC Cream (Budget tip!)

  1. Fijn dat je deze reviewt want veel BB/CC Creams werken niet goed (genoeg) naar mijn mening. Deze lijkt wel veel te doen! Zeker het proberen waard dus.

  2. Goede review meis! Ik heb gisteren de kleur medium gekocht ik ben benieuwd of ik juist gegokt heb (of dat ik 1 tint lichter moet hebben) x

  3. dit is echt een topper! ik gebruik deze elke dag en hij is heel natuurlijk. en ook hij is dekkend genoeg voor mijn huid. hij is al voor de helft op. ik ga denk ik een back-up kopen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s