Action Max & More Concealers (budget tip!)

Action Max & More Budget Concealers

Wat eerder nog miste in het Make-up Assortiment van Max & More bij de Action waren goede concealers! een die zijn nu ook toegevoegd in de vorm van Concealer sticks in een breed assortiment kleuren voor iedere huidskleur! Ze zijn net als de Make-up paletten lekker budget want ze zijn namelijk 0,59€ en vandaag ga ik ze voor jullie reviewen!

Max & More Concealers Budget

Ik heb vijf (ik dacht 6 maar thuis bleek 1 dubbel te zijn) kleuren voor jullie meegenomen om te reviewen.

Ook de concealers zitten mooi verpakt in een kartonnetje.

Op het kartonnetje staat informatie zoals dat het donkere kringen verbergt, pigmentatie, roodheid in imperfecties. Kortom wat een concealer hoort te doen!

ingrediënten en info concealers action

Op de achterkant staat informatie over de concealer en daarnaast staan de ingrediënten erop! en laat ik het blijven melden… De producten van Max & More worden NIET op dieren getest wat ik echt een pré vind!

Max & More is echt heel hard aan het verbeteren met hun assortiment! Ze komen met mooie nieuwe en goede producten!

action concealers

Ik heb dr 5 lichtste kleuren meegenomen en ook daarbij de groene kleur die roodheid verbergt.

Max & More Concealers  Action Budget

De Max  & More concealers zitten in een lippenstift verpakking maar het ziet er goed uit. Het doet zeker niet heel goedkoop aan!

action concealers

Op de achterkant staan de kleurnamen en in deze volgorde heb ik ze ook geswatched op mijn arm.

swatches action concealers

De Concealers geswatched op mijn arm, daar kan je al zien dat ze duidelijk aanwezig zijn. de tweede foto heb ik ze uitgesmeerd en kan je goed zien dat ze goed te blenden zijn, ik heb ze uiteraard niet helemaal geblend anders is het niet meer te zien op de foto.

de structuur is heel creamy en prettig, bij het swatchen was ik enthousiast! Hij doet me kwa structuur denken aan mijn favoriete concealer van catrice.

concealer action budget...

Voor de zichtbaarheid op de foto heb ik de lichtste kleur aangebracht zodat je jan zien wat hij doet en ik kan je vertellen dat hij heel goed is. De lichte kleur is voor mij zoiezo mooi om onder de foundation te doen zodat je een mooi gehighlight effect krijgt. (is dat een woord?? haha) maar nu heb ik het gewoon over mijn foundation aangebracht puur voor de foto. 1 tintje donkerder is de perfecte kleur voor mij en zal perfect smelten met mijn foundation. Hij dekt goed en doet wat hij moet doen. Blijft ook goed zitten.

Ik gebruik hem inmiddels al goed een week en ik ben er echt tevreden over. Ik kan hem dan ook zeker aanraden (alweer!! Top Action!!) zeker voor het bedrag van 0,59€!

wat vinden jullie van deze foundation?

Advertenties

14 thoughts on “Action Max & More Concealers (budget tip!)

  1. Het zien er erg goede concealers uit! Ik gebruik dit eigenlijk niet, haha! Maar eigenlijk zou ik er wel eens eentje moeten halen, zodat ik die donkere kringen rond mijn ogen kan wegwerken als het nodig is…

  2. Ooh wat een goede budget tip! Ik koop altijd die palletjes van catrice voor de groene concealer, maar behalve de groene en de donkerste kleur voor op puistjes gebruik ik de rest niet. Dus deze groene lijkt me perfect!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s